Mercato (Lato 2016)
- Cataclysm9
- Juventino

@CavAllano
Myślę, że w kwesti walczenia o Matuidiego wszyscy się z Tobą zgodzą, gorzej z Beppe, który daje miliony za Witsela
Myślę, że w kwesti walczenia o Matuidiego wszyscy się z Tobą zgodzą, gorzej z Beppe, który daje miliony za Witsela
- LukaszJuve
- Juventino

no to bye bye Matuidi 
Fino alla fine.
- Marian.
- Juventino

Jak mamy pozyskać placka jakim jest Witsel to wole żeby nikt nie przychodził. Za rok bedzie mozna go miec za darmo. Matuidi nie ma klauzuli jak Igła, czy Pjanic i Marotta już ma problem z dopięciem transferu. Jak wykładali 90 baniek za Igłe, to nie szczypali sie o kilka milionów.

- Cataclysm9
- Juventino

Na CM.com piszą, ze Matuidi jest prorytetem, a pierwsza oferta za Witsela (15 mln) to i tak za mało dla Zenitu. Biorąc pod uwagę, wszystkie komplikacje i to jak wielu chciałoby żeby to Francuz był tym wzmocnieniem, może warto zainicjować jakąś akcje: Jeżeli Matuidi dołączy do Juve....? 
- Mehehehe
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Na VS.com również ta opcja wygrywa.Poprostu pisze:Na juventuz.com "Tanu_Mz"-tamtejszy guru potwierdza, że naszymi ostatnimi zakupami będą Cuadrado+Witsel.
Dla mnie to okno, o ile obaj przyjdą, dostaje spokojne 9/10. Matuidi dałby 10.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
No tak - nie wyszło przy próbie pozyskania Jamesa, który i tak mniej niż 50 mln na pewno by nas nie kosztował (nie wierzę, byśmy byli tak głupi i złożyli niższą ofertę), a mamy wziąć opcję last minute, czy najmniej spektakularne nazwisko spośród tych, o których pisały media. :lol:
Marotta szarpie się często o kilka milionów, a być może wyda niemałą kasę na gościa, którego za kilka miesięcy mielibyśmy za free.
Jakby na to nie spojrzeć - Witsel to nie jest wzmocnienie na miarę zespołu, który zamierza walczyć o LM. Ten facet ma 27 lat, a do tej pory niczego imponującego w skali Europy nie pokazał, dziwnym trafem jesteśmy jedynym wielkim klubem zainteresowanym Belgiem.
Cuadrado super, ale Belga u nas po prostu nie widzę.
Marotta szarpie się często o kilka milionów, a być może wyda niemałą kasę na gościa, którego za kilka miesięcy mielibyśmy za free.
Cuadrado super, ale Belga u nas po prostu nie widzę.
@Mrozzi
Nie panikuj tak kolego
Witsel to kawał zawodnika, jest lepszy od Asamoaha, Leminy i Hernanesa. Nie wiem coście się tak uparli na gościa. Ja osobiście wolę go niż Matuidiego. Piłka przy nodze mu nie przeszkadza, umie strzelać bramki, czy posłać prostopadłe podanie. Ja będę zadowolony z Axela i Juana.
Co do gościa, "który nic nie osiągnął", jest taki jeden w West Hamie, co też nigdy nie grał w dobrym klubie, jest jeszcze starszy, a teraz chciało by go pół Juvepoland
Będzie dobrze :hellyes:
Nie panikuj tak kolego
Co do gościa, "który nic nie osiągnął", jest taki jeden w West Hamie, co też nigdy nie grał w dobrym klubie, jest jeszcze starszy, a teraz chciało by go pół Juvepoland
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2016, 21:01 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- realbs
- Juventino

Uparliśmy się na Witsela bo gość nigdy nie grał w żadnej normalnej lidze? Serio wolisz jego od Matuidiego?Cobra pisze:@Mrozzi
Nie panikuj tak kolegoWitsel to kawał zawodnika, jest lepszy od Asamoaha, Leminy i Hernanesa. Nie wiem coście się tak uparli na gościa. Ja osobiście wolę go niż Matuidiego. Piłka przy nodze mu nie przeszkadza, umie strzelać bramki, czy posłać prostopadłe podanie. Ja będę zadowolony z Axela i Juana.
Co do gościa, który nić nie osiągnął, jest taki jeden w West Hamie, co też nic nie osiągnał, a jest jeszcze starszy![]()
- Przemo90
- Juventino

nie rozumiem naszych etatowych forumowych znafców i scoutów, którzy piszą, że Witse jest tragiczny a jednocześnie podniecają się poziomem prezentowanym przez Leminę lub Kwadwo ? Ludzie czy wy jestescie zdrowi na umysle ? Nestety nasz afrykański duet nigdy nie zblizy sie poziomem do Khediry, Marchisio czy Witsela. Oczywiscie Matuidi jest kocurem, natomiast zdecydowanie wole Belga niz tego całego Brozovica, Gustvo czy Sissokko

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 96 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
@CavAllano
Uważam, że z Witselem i tak dogadaliśmy się już wcześniej, ale z uwagi na to, że Zenit chce za niego ogromną kasę jak na rok do końca kontraktu, to ustaliliśmy, iż zgłosimy się po niego za rok (ewentualnie zimą). Jednakże z racji tego, że nasz inny, główny transfer (Matiudi) zbyt mocno się skomplikował, a koniecznie potrzebujemy pomocnika, to Marotta próbuje dogadać się z Rosjanami, gdyż inne opcje są albo zbyt drogie (Sissoko, Herrera), albo niedostępne dla nas (Brozović, Kovacić).
Uważam, że z Witselem i tak dogadaliśmy się już wcześniej, ale z uwagi na to, że Zenit chce za niego ogromną kasę jak na rok do końca kontraktu, to ustaliliśmy, iż zgłosimy się po niego za rok (ewentualnie zimą). Jednakże z racji tego, że nasz inny, główny transfer (Matiudi) zbyt mocno się skomplikował, a koniecznie potrzebujemy pomocnika, to Marotta próbuje dogadać się z Rosjanami, gdyż inne opcje są albo zbyt drogie (Sissoko, Herrera), albo niedostępne dla nas (Brozović, Kovacić).
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 214 razy
Nie pałam sympatią do Witsela ale...a co osiągnął Pjanić przed transferem do Juve ? Bo jedyna sytuacja kiedy było o nim głośno to więcej asyst od Pogby w zeszłym sezonieMily pisze:A co osiągnął Witsel? Bo jedyna sytuacji kiedy było o nim głośno to złamanie nogi Wasylowi.
Nie zmienia to faktu, że gadki Paraticiego o tym, że są przygotowani na odejście każdego zawodnika to słowa na wyrost, podobnie jak gadki o bardzo grubym nazwisku. Ale być może Marotta i Paratici za grube nazwisko uważają Witsela
Na zastąpienie Pogby mieli sporo czasu ale przespali prawdopodobnie ten czas myśląc standardowo, że wystarczy "porozumienie" z zawodnikiem, które jest warte tyle "sukcesy" za czasów Del Neriego.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2016, 21:15 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.