Bundesliga
- mzm
- Dortmundczyk
Nie zgodzę się z Tobą. Pierwszy sezon miał słaby, to prawda. Ale poprzednią rundę rozegrał znakomitą, całkowicie zasłużenie Kicker umieścił go bodajże najwyżej w rankingu środkowych pomocników. To już piłkarz w podeszłym wieku, więc naturalnie zdarza się, że wychodzą u niego braki np. motoryczne, ale całą resztę błędów z poprzedniego sezonu (masa niecelnych podań, dużo fauli) wyeliminował i gra naprawdę bardzo dobrze. Z pewnością zagra przeciwko Wam, można mieć wątpliwości co do występu Vidala, który póki co nie znalazł wielkiego uznania w oczach Guardioli, czy nawet Thiago, który też gra w kartkę i nie zachwyca formą (zresztą nigdy w Monachium nie zachwycał, przynajmniej nie mnie), ale Xabi zagra na pewno, o ile będzie zdrowy.pablo1503 pisze:Oby Alonso zagrał przeciwko Nam. Facet od przejścia do Bayernu gra niczym Pirlo z ostatniego sezonu. Zero otwierających podań, wolny, mało zwrotny, ogólnie tykająca bomba.
Tu znów się nie zgodzę, oglądałem całe wczorajsze spotkanie i w gruncie rzeczy Coman był chyba najlepszy na boisku. Mam nadzieję, że nie piszesz tak tylko na zasadzie zaklinania rzeczywistości, bo właściwie pewnym jest, że Bayern go od Was wykupi. Wczoraj dużo udanych dryblingów na lewej stronie, wywalczył 2 albo 3 żółte kartki, zdecydowanie więcej z niego było pożytku niż z Costy. Cały Bayern zagrał przeciętnie, na tle swoich kolegów z zespołu Kingsley wyglądał bardzo dobrze. I tak to mniej więcej wygląda od początku jego przyjścia do Monachium. Statystyk nie ma powalających, ale za to co najmniej zadowalające, jak na chłopaka w tym wieku i jego pierwsze miesiące gry w nowym klubie, innej lidze: 20 spotkań, 4 gole, 7 asyst. Jednak zaryzykowałbym stwierdzenia, że Coman daje Bayernowi dużo więcej, niż te statystyki pokazują, robi naprawdę bardzo dużo dymu na skrzydle (zazwyczaj lewym).pablo1503 pisze: PS. Ten Coman robi coś w ogóle poza szybkim bieganiem? Oglądałem jakieś +/- 10 meczów Francuza i... słabiutki. Ten sam Coman, co w Juve.
No to Wam się upiekło...

Boateng podobno pauza 3 miesiące.
- CzeczenCZN
- Juventino
To dajcie nam Ilkaya, wtedy to będzie jeszcze łatwiejmzm pisze:No to Wam się upiekło...![]()
Boateng podobno pauza 3 miesiące.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie no braki motoryczne to on już miał w 2008 roku :cwaniak:mzm pisze:To już piłkarz w podeszłym wieku, więc naturalnie zdarza się, że wychodzą u niego braki np. motoryczne
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- gucio_juve
- Juventino
Embolo, którym podobno byliśmy zainteresowani, lada moment ma się pojawić w Wolfsburgu. Bardzo jestem ciekawy jego występów w mocniejszej lidze.
- Wojtek
- Juventino
http://transfery.info/85200,kicker-kosz ... sze-zakazy
Nie dość, że sporo kontuzji to jeszcze jakieś zakazy i problemy z nadwagą :lol: Bayernowi szkodzi bardzo to, że nie mają poważnego konkurenta w Bundelidze
Nie dość, że sporo kontuzji to jeszcze jakieś zakazy i problemy z nadwagą :lol: Bayernowi szkodzi bardzo to, że nie mają poważnego konkurenta w Bundelidze

- krystiank
- Juventino
To nie wszystko i znacznie inne sa powody konflitkówWojtek pisze:http://transfery.info/85200,kicker-kosz ... sze-zakazy

- M.R.
- Juventino
http://www.bayern.munchen.pl/art/show/m ... lana/18207
Zaraz się okażę,że w meczu z Juve na środku obrony Bayernu zagra Badstuber :hellyes:
Zaraz się okażę,że w meczu z Juve na środku obrony Bayernu zagra Badstuber :hellyes:
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- pablo1503
- Juventino
Dzieje się. A Benatia nie zdąży się wykurować na mecz z Nami? Miałem możliwość oglądać ostatni mecz Bayernu i trzeba przyznać, że Badstuber jest... takim Bonuccim sprzed 5 lat. Niepewny, błąd za błędem, wolny, mało zwrotny. Nic po nim nie zostało, kontuzje zmarnowały karierę. Morata i Dybala powinni objeżdżać go bez większych problemów.M.R. pisze:http://www.bayern.munchen.pl/art/show/m ... lana/18207

- rydwadydwa
- Juventino
Tak? Najpierw muszą dostać piłkępablo1503 pisze:Miałem możliwość oglądać ostatni mecz Bayernu i trzeba przyznać, że Badstuber jest... takim Bonuccim sprzed 5 lat. Niepewny, błąd za błędem, wolny, mało zwrotny. Nic po nim nie zostało, kontuzje zmarnowały karierę. Morata i Dybala powinni objeżdżać go bez większych problemów.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Na forum Bayernu podają info z Bilda o ofercie last-minute, 40 mln za Mustafiego z Valencii.
Tak czy inaczej, nie ma co już otwierać szampanów.
Tak czy inaczej, nie ma co już otwierać szampanów.
Ja z kolei czytałem o przesunięciu Alaby na ŚO.jarmel pisze:Wydaje mi się, że pewnie Vidal zagra na środku obrony.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- M.R.
- Juventino
To się Valencia może obłowić na parze stoperów Otamendi-Mustafi :shock:jackop pisze:Na forum Bayernu podają info z Bilda o ofercie last-minute, 40 mln za Mustafiego z Valencii.
Pytanie, czy w razie ewentualnego transferu Niemiec z marszu "wgrałby się" do Bayernu na odpowiednim poziomie.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- wagner
- Juventino
jackop pisze:Na forum Bayernu podają info z Bilda o ofercie last-minute, 40 mln za Mustafiego z Valencii.
Mustafi zagrał 5 meczy w LM w barwach Valencii, więc o ile się przepisy nie zmieniły możliwość jego wystawienia Bawarczycy będą mieli tylko i wyłącznie w Bundeslidze.M.R. pisze:Pytanie, czy w razie ewentualnego transferu Niemiec z marszu "wgrałby się" do Bayernu na odpowiednim poziomie.