Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:31

Lubiłem Conte, jako piłkarza, ale nie sądzę, że podoła w roli trenera. Obym się mylił.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:32

mateelv pisze:
--Maq-- pisze:
mateelv pisze: oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.
Ta sama półka co Ferrara, niestety.
A co? Na Boasa czy kogoś podobnego liczyłeś?
A to na kogo liczyłem to inna sprawa. Pije do tego, jak łatwo większość z nas popada w mierność z oczekiwaniami, z resztą tak samo jak Juventus.
Ta cała pseudo mentalność zaszczepiana jest w większości kibiców Juve na forum. Niektórzy już pogodzili się z obecną sytuacją, czyli wyborem na trenera Conte. Co to ma być?! Jesteśmy świadkami popadania Juventusu w ruinę i jeszcze cieszymy się z Antonio? Kurde, to jakaś paranoja.
Nigdzie nie napisałem, że cieszę się z Conte, bo wolałbym kogoś z wyższej półki, mającego doświadczenie z wyciąganiem zespołów z takich sytuacji, w której jesteśmy. Żaden ciekawy trener nie jest obecnie do wyciągnięcia, chyba że Ancelotti, który jest bez pracy. Wiele osób sądzi, że jest on już we Włoszech wypalony, poza tym jego przygoda z Juventusem nie należała do udanych. Tak więc pozostaje tylko Antonio.

Obrazek
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:33

Wystarczającym podsumowaniem Del Neriego jest zmiana De Ceglie za Krasica, w momencie gdy przegrywamy:D

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:34

Conte trenerem? Rewelacja. Jeszcze tylko Lanzafame i najlepsi gracze ze Sieny i Europa nasza. Zarząd pluje w mordę wszystkim kibicom wybierając takiego nooba na trenera. Bez trenera z sukcesami w cv i porządnymi piłkarzami nic nie ugramy. Kiedy oni to w końcu zrozumieją?

Cunha

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:36

mateelv pisze:
--Maq-- pisze:Wydaje mi się, że Antonio ma odpowiednią mentalność i jest w stanie "zaszczepić" ją w piłkarzach.
oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.

Mam dziwne wrażenie, że większość z nas przyzwyczaja się do średniactwa jakie prezentuje Juve. Nie o to w tym chodzi. My mamy właśnie zawsze narzekać i dążyć do doskonałości. To jest prawdziwa mentalność. Co to w ogóle za pomysł, żeby być zadowolonym z trenera Sieny?! Ludzie, TRENERA SIENY!
Porto jest zadowolone z Boasa - TRENERA ACADEMICI!

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:40

--Maq-- pisze: Wiele osób sądzi, że jest on już we Włoszech wypalony, poza tym jego przygoda z Juventusem nie należała do udanych. Tak więc pozostaje tylko Antonio.
Nie sądzę, że można być wypalonym w danym kraju, jeśli już to w danym klubie. Dla mnie Ancelotti to idealny kandydat, oby Marotta się zorientował co wydarzyło się dzisiaj w Anglii ;)
Cunha pisze:
mateelv pisze:
--Maq-- pisze:Wydaje mi się, że Antonio ma odpowiednią mentalność i jest w stanie "zaszczepić" ją w piłkarzach.
oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.

Mam dziwne wrażenie, że większość z nas przyzwyczaja się do średniactwa jakie prezentuje Juve. Nie o to w tym chodzi. My mamy właśnie zawsze narzekać i dążyć do doskonałości. To jest prawdziwa mentalność. Co to w ogóle za pomysł, żeby być zadowolonym z trenera Sieny?! Ludzie, TRENERA SIENY!
Porto jest zadowolone z Boasa - TRENERA ACADEMICI!
A barca z Guardioli, ale to raz na milion. Nie nauczył was nic przykład Ferrary, dziwne, dziwne...
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011, 22:41 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:41

mateelv pisze:
--Maq-- pisze: Wiele osób sądzi, że jest on już we Włoszech wypalony, poza tym jego przygoda z Juventusem nie należała do udanych. Tak więc pozostaje tylko Antonio.
Nie sądzę, że można być wypalonym w danym kraju, jeśli już to w danym klubie. Dla mnie Ancelotti to idealny kandydat, oby Marotta się zorientował co wydarzyło się dzisiaj w Anglii ;)
Nie liczyłbym na to. Zezowaty mówi, ze Conte ogłoszą za kilka dni.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:41

Nie porównuj Porto do Juve czlowieku, rozumiem że teraz Porto jest lepsze, ale popatrz na historie...

Niedługo będziemy sie porównywać z Alemrią i ściągać piłkarzy z Wisły bo Uche tam dobrze gra...

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:44

mateelv pisze:
Pewnie Conte już jest ugadany z Juventusem od tygodnia, nie sądzę, żeby teraz mu powiedzieli "- Sory Antonio, ale bierzemy Ancelottiego". Przede wszystkim nie wybaczyliby im tego kibice, gdyby poświecili legendę Juventusu dla Milanisty, który nie cieszy się zbytnią sympatią wśród naszych tifosich.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:45

MishaAveJuve pisze:Nie porównuj Porto do Juve czlowieku, rozumiem że teraz Porto jest lepsze, ale popatrz na historie...

Niedługo będziemy sie porównywać z Alemrią i ściągać piłkarzy z Wisły bo Uche tam dobrze gra...
zawsze znajdą się tacy, dla których Juventus to tylko klub, który obecnie ma 7 miejsce -_-.

Ps. przez Guardiole mamy 2 raz newbie trenera;d

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:49

ewerthon pisze:Przede wszystkim nie wybaczyliby im tego kibice, gdyby poświecili legendę Juventusu dla Milanisty, który nie cieszy się zbytnią sympatią wśród naszych tifosich.
Przykład Cannavaro w Juve po raz drugi był już wisienką na torcie i nie wiem czy może być coś bardziej niesmacznego ;)

@ten od porto i kupasa boasa - jesteś przykładem kibica, któremu mierność się spodobała i nie potrafi wyciągać wniosków z poprzednich przykładów, wcale nie odległych o lata świetlne.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:49

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:50

Chelsea zwolniła Carlo Ancelottiego... :whistle:. Może on by był odpowiednim kandydatem na trenera Juve, a nie Conte? Według mnie Conte nic nie da...

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:51

MishaAveJuve pisze:http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.php

Conte już jest trenerm Juve!
News tutaj też już wisi na głównej i było o tym jedną stronę temu. :P Jak dla mnie porażka. Conte jako zawodnika = klasa. Conte jako trener = wielka niewiadoma, na którą Juventusu nie stać. Gdzie Agnelli ma oczy? Przecież pamięta doskonale eksperyment z Ferrarą, mógł wybić to z glowy Miernemu.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 22:52

Oby nie powtorzyla sie sytuacja z Ferrara. Trzymam kciuki za Conte i licze ze za rok ugra 3 miejsce :pray: [/i]

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Zablokowany