Nowy Trener?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Lubiłem Conte, jako piłkarza, ale nie sądzę, że podoła w roli trenera. Obym się mylił.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Maku
- Juventino
Nigdzie nie napisałem, że cieszę się z Conte, bo wolałbym kogoś z wyższej półki, mającego doświadczenie z wyciąganiem zespołów z takich sytuacji, w której jesteśmy. Żaden ciekawy trener nie jest obecnie do wyciągnięcia, chyba że Ancelotti, który jest bez pracy. Wiele osób sądzi, że jest on już we Włoszech wypalony, poza tym jego przygoda z Juventusem nie należała do udanych. Tak więc pozostaje tylko Antonio.mateelv pisze:A to na kogo liczyłem to inna sprawa. Pije do tego, jak łatwo większość z nas popada w mierność z oczekiwaniami, z resztą tak samo jak Juventus.--Maq-- pisze:A co? Na Boasa czy kogoś podobnego liczyłeś?mateelv pisze: oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.
Ta sama półka co Ferrara, niestety.
Ta cała pseudo mentalność zaszczepiana jest w większości kibiców Juve na forum. Niektórzy już pogodzili się z obecną sytuacją, czyli wyborem na trenera Conte. Co to ma być?! Jesteśmy świadkami popadania Juventusu w ruinę i jeszcze cieszymy się z Antonio? Kurde, to jakaś paranoja.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wystarczającym podsumowaniem Del Neriego jest zmiana De Ceglie za Krasica, w momencie gdy przegrywamy:D
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Castiel
- Juventino
Conte trenerem? Rewelacja. Jeszcze tylko Lanzafame i najlepsi gracze ze Sieny i Europa nasza. Zarząd pluje w mordę wszystkim kibicom wybierając takiego nooba na trenera. Bez trenera z sukcesami w cv i porządnymi piłkarzami nic nie ugramy. Kiedy oni to w końcu zrozumieją?
- Cunha
- Juventino
Porto jest zadowolone z Boasa - TRENERA ACADEMICI!mateelv pisze:oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.--Maq-- pisze:Wydaje mi się, że Antonio ma odpowiednią mentalność i jest w stanie "zaszczepić" ją w piłkarzach.
Mam dziwne wrażenie, że większość z nas przyzwyczaja się do średniactwa jakie prezentuje Juve. Nie o to w tym chodzi. My mamy właśnie zawsze narzekać i dążyć do doskonałości. To jest prawdziwa mentalność. Co to w ogóle za pomysł, żeby być zadowolonym z trenera Sieny?! Ludzie, TRENERA SIENY!
- mateelv
- Juventino
Nie sądzę, że można być wypalonym w danym kraju, jeśli już to w danym klubie. Dla mnie Ancelotti to idealny kandydat, oby Marotta się zorientował co wydarzyło się dzisiaj w Anglii--Maq-- pisze: Wiele osób sądzi, że jest on już we Włoszech wypalony, poza tym jego przygoda z Juventusem nie należała do udanych. Tak więc pozostaje tylko Antonio.

A barca z Guardioli, ale to raz na milion. Nie nauczył was nic przykład Ferrary, dziwne, dziwne...Cunha pisze:Porto jest zadowolone z Boasa - TRENERA ACADEMICI!mateelv pisze:oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.--Maq-- pisze:Wydaje mi się, że Antonio ma odpowiednią mentalność i jest w stanie "zaszczepić" ją w piłkarzach.
Mam dziwne wrażenie, że większość z nas przyzwyczaja się do średniactwa jakie prezentuje Juve. Nie o to w tym chodzi. My mamy właśnie zawsze narzekać i dążyć do doskonałości. To jest prawdziwa mentalność. Co to w ogóle za pomysł, żeby być zadowolonym z trenera Sieny?! Ludzie, TRENERA SIENY!
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011, 22:41 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
Nie liczyłbym na to. Zezowaty mówi, ze Conte ogłoszą za kilka dni.mateelv pisze:Nie sądzę, że można być wypalonym w danym kraju, jeśli już to w danym klubie. Dla mnie Ancelotti to idealny kandydat, oby Marotta się zorientował co wydarzyło się dzisiaj w Anglii--Maq-- pisze: Wiele osób sądzi, że jest on już we Włoszech wypalony, poza tym jego przygoda z Juventusem nie należała do udanych. Tak więc pozostaje tylko Antonio.
- MishaAveJuve
- Juventino
Nie porównuj Porto do Juve czlowieku, rozumiem że teraz Porto jest lepsze, ale popatrz na historie...
Niedługo będziemy sie porównywać z Alemrią i ściągać piłkarzy z Wisły bo Uche tam dobrze gra...
Niedługo będziemy sie porównywać z Alemrią i ściągać piłkarzy z Wisły bo Uche tam dobrze gra...
- ewerthon
- Juventino
Pewnie Conte już jest ugadany z Juventusem od tygodnia, nie sądzę, żeby teraz mu powiedzieli "- Sory Antonio, ale bierzemy Ancelottiego". Przede wszystkim nie wybaczyliby im tego kibice, gdyby poświecili legendę Juventusu dla Milanisty, który nie cieszy się zbytnią sympatią wśród naszych tifosich.mateelv pisze:Nie sądzę, że można być wypalonym w danym kraju, jeśli już to w danym klubie. Dla mnie Ancelotti to idealny kandydat, oby Marotta się zorientował co wydarzyło się dzisiaj w Anglii--Maq-- pisze: Wiele osób sądzi, że jest on już we Włoszech wypalony, poza tym jego przygoda z Juventusem nie należała do udanych. Tak więc pozostaje tylko Antonio.
- Eric6666
- Juventino
zawsze znajdą się tacy, dla których Juventus to tylko klub, który obecnie ma 7 miejsce -_-.MishaAveJuve pisze:Nie porównuj Porto do Juve czlowieku, rozumiem że teraz Porto jest lepsze, ale popatrz na historie...
Ps. przez Guardiole mamy 2 raz newbie trenera;d
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- mateelv
- Juventino
Przykład Cannavaro w Juve po raz drugi był już wisienką na torcie i nie wiem czy może być coś bardziej niesmacznegoewerthon pisze:Przede wszystkim nie wybaczyliby im tego kibice, gdyby poświecili legendę Juventusu dla Milanisty, który nie cieszy się zbytnią sympatią wśród naszych tifosich.

@ten od porto i kupasa boasa - jesteś przykładem kibica, któremu mierność się spodobała i nie potrafi wyciągać wniosków z poprzednich przykładów, wcale nie odległych o lata świetlne.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Arcadio Morello
- Juventino
Chelsea zwolniła Carlo Ancelottiego...
. Może on by był odpowiednim kandydatem na trenera Juve, a nie Conte? Według mnie Conte nic nie da...

- Antichrist
- Juventino
News tutaj też już wisi na głównej i było o tym jedną stronę temu.MishaAveJuve pisze:http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.php
Conte już jest trenerm Juve!

- kosciu88
- Juventino
Oby nie powtorzyla sie sytuacja z Ferrara. Trzymam kciuki za Conte i licze ze za rok ugra 3 miejsce
[/i]

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti