Mercato (2012-2014)
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
ReinerJuve pisze:Przeglądając różne ciekawe i mniej ciekawe strony natknąłem sie na coś takiego: http://www.parliamocidicalcio.it/notizi ... bianconero. Pewnie bzdura, ale dobrze, że są chociaż jakieś ploteczki na ten temat, bo wole Teveza za 15-18mln niż Joveticia za 27-30
O, a jednak chyba nie...

- Santos
- Juventino
Bukmacherzy się tak nie pomylą. Tevez będzie grał u nas. Większość wycofała ten zakład, a kursy które pozostały są gdzieś koło 1.2. Dla mnie to oznacza, że ONI WIEDZĄ, że Tevez zagra u nas.
Sam w to jeszcze do przedwczoraj nie wierzyłem. Szacunek dla Marotty, to jest rozpoczęcie mercato. A Violi życzę, żeby nie znaleźli jelenia na Jovetica nawet za 25 mln.
Sam w to jeszcze do przedwczoraj nie wierzyłem. Szacunek dla Marotty, to jest rozpoczęcie mercato. A Violi życzę, żeby nie znaleźli jelenia na Jovetica nawet za 25 mln.
- jakku1
- Juventino
Zeby nie bylo, ze omijam newsy, do ktorych mam stosunek krytyczny, wiec cytuje:
Juventus have agreed personal terms with Tevez and only awaiting a fax from Manchester City to conclude the deal - SportMediaset.
Czyli czekamy na fax
Juventus have agreed personal terms with Tevez and only awaiting a fax from Manchester City to conclude the deal - SportMediaset.
Czyli czekamy na fax

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Robaku
- Juventino
Tevez bedzie fajny w Juve. Poradzi sobie spokojnie w tuaj. LLorente, Tevez Igła i spokojnie mozna odstrzelic quaga i Matriego i troche ten nasz deificyt wyregulować.
Stevan zszedł w 43 minucie meczu kadry - czyżby szklany Jojo znów się potłukł, nie wiem czy Della Valle nie robi tak naprawdę nam przyslugi dyktując taką cenę, szczerze wolałbym Gomeza.
Stevan zszedł w 43 minucie meczu kadry - czyżby szklany Jojo znów się potłukł, nie wiem czy Della Valle nie robi tak naprawdę nam przyslugi dyktując taką cenę, szczerze wolałbym Gomeza.
- pan Zambrotta
- Juventino
FAX już w Turynie
Tevez i Llorente- to wygląda obiecująco. Oczywiście, jeśli plotki ciałem się staną i zamieszkają między nami. Wtedy przyjście kolejnego napastnika już raczej nierealne (a szkoda, bo wierzę w umiejętności Higuaina).

Tevez i Llorente- to wygląda obiecująco. Oczywiście, jeśli plotki ciałem się staną i zamieszkają między nami. Wtedy przyjście kolejnego napastnika już raczej nierealne (a szkoda, bo wierzę w umiejętności Higuaina).
- Kucharius1
- Juventino
Tevez miał słabe dwa ostatnie sezony, wcześniejsze dwa świetne, więc teraz znów kolei na świetne
Z Tevezem mam tylko jeden problem - pensja. Mam trochę inne wyobrażenie piłkarza, który miałby pobierać u nas 8 mln na sezon. Wolałbym Igłę (ale to nie koncert życzeń), bo nie jest przypadkiem to że to Gonzalo jest obecnie najlepszym strzelcem repry, a Tevez w niej nie gra.
Balonteli nadal jest kretynem, jak się ciesze że u nas nie gra

Z Tevezem mam tylko jeden problem - pensja. Mam trochę inne wyobrażenie piłkarza, który miałby pobierać u nas 8 mln na sezon. Wolałbym Igłę (ale to nie koncert życzeń), bo nie jest przypadkiem to że to Gonzalo jest obecnie najlepszym strzelcem repry, a Tevez w niej nie gra.
Balonteli nadal jest kretynem, jak się ciesze że u nas nie gra

Taa, coś z mięśniem uda.Robaku pisze:Tevez bedzie fajny w Juve. Poradzi sobie spokojnie w tuaj. LLorente, Tevez Igła i spokojnie mozna odstrzelic quaga i Matriego i troche ten nasz deificyt wyregulować.
- Virgil
- Juventino
Akurat Tevez to idealny do naszej drużyny transfer i do koncepcji gry Conte to gość który ma bajeczną technikę ale co najważniejsze haruje jak wół na całym boisku przez cały mecz. Świetnie będzie uzupełniać się z Llorente.
Jak dla mnie to piłkarz w tej chwili lepszy niż Higuain czy Jovetic a na pewno bardziej pasujący do koncepcji gry Juve.
Tevez + Ogbonna + Kolarov/Lulic + młodzież (liczę na Berardiego i Obianga) i będzie świetne, świetne mercato.
Jak dla mnie to piłkarz w tej chwili lepszy niż Higuain czy Jovetic a na pewno bardziej pasujący do koncepcji gry Juve.
Tevez + Ogbonna + Kolarov/Lulic + młodzież (liczę na Berardiego i Obianga) i będzie świetne, świetne mercato.
- Sorek21
- Juventino
Tuttosport pisze : (Przetłumaczy ktoś ? )
TEVEZ E', forse, l'operazione più
semplice da chiudere. Il City vuole
chiaramente disfarsene ed è pronto
ad accettare un'offerta intorno ai
dieci milioni di euro.
dieci milioni di euro.
- Marian.
- Juventino
Tłumacz google mówi mi, że City wyraźnie chce się go pozbyć i jest gotowe przyjąć oferte w wysokości 10 milionów euro. Ale to tylko tłumacz google, a przede wszystkim tylko tuttosportSorek21 pisze:Tuttosport pisze : (Przetłumaczy ktoś ? )
dieci milioni di euro.

Tak jak mówiłem - Tevezowi mówie TAK, choć mimo wszystko ciężko mi uwierzyć w to, że go pozyskamy, a tym bardziej na początku czerwca.

- zahor
- Juventino
Tevez być może jest najprostszą do przeprowadzenia operacją (zakładam że chodzi o te, o których się mówi, tzn. Higuain, Jovetić itd.). City chce się go pozbyć i jest skłonne zaakceptować ofertę w granicach 10 mln.Sorek21 pisze:Tuttosport pisze : (Przetłumaczy ktoś ? )
dieci milioni di euro.
Jakiś link do tego 1.2? Bo nie mogę znaleźć.Santos pisze:Większość wycofała ten zakład, a kursy które pozostały są gdzieś koło 1.2.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2013, 23:38 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piti
- Juventino
Jeśli ktos chce to obejrzyjcie sobie brameczki Teveza glownie z tego sezonu, praktycznie od 2013, widać forma sie chlopa trzyma i to jakie bramki

Ponadto media rowniez coś mówią o niejakim Nacerze Chadlim (Twente Enschede), 23 lata, Belg, na lewe skrzydlo, kotrakt do 2014 roku, Marotta lubi takie okazje więc kto wie

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Tak a propo tego, że Tevez walnie focha i będzie chciał uciekać do Argentyny i w ogóle ma zryta banie. Co prawda nie oglądam meczy City, ale chyba po tej całej aferze i kłótniach z Mancinim to Tevez grał na boisku dobrze, gdy już dostawał szansę - po mimo tego całego focha. Trochę tutaj ludzie lubia jechac jakimis mitami, jak z Ibrą i Cassano rozwalającym szatnie Milanu, czy teraz z Barwuahem, który tez miał zniszczyć rossonerich od środka...
Żeby nie było, akurat Teveza stawiałem w swoim osobistym rankingu na ostatnim miejscu, najstarszy z tych topów ( po skończeniu kontraktu nigdzie się go nie opchnie za poważną kase ), z największym kontraktem ( cos sie nawet pojawiło, że 8 mln, rosnące co sezon... ), ale z drugiej strony gość który się nie obsra w gacie przed meczem z Bayernem czy inna Barceloną, a np. do takiego Higuaina mam wielkie obawy, w Realu jakoś nie błyszczy w tych najważniejszych momentach.
Zobaczymy czy to prawda, choc troche licho by to wyglądało, gdy dwóch podstawowych napastników miałoby odpowiednio 28 ( Llorente ) i 29 ( Tevez ) lat. Praktycznie za 3 sezony trzeba szukać nowej dwójki...
Żeby nie było, akurat Teveza stawiałem w swoim osobistym rankingu na ostatnim miejscu, najstarszy z tych topów ( po skończeniu kontraktu nigdzie się go nie opchnie za poważną kase ), z największym kontraktem ( cos sie nawet pojawiło, że 8 mln, rosnące co sezon... ), ale z drugiej strony gość który się nie obsra w gacie przed meczem z Bayernem czy inna Barceloną, a np. do takiego Higuaina mam wielkie obawy, w Realu jakoś nie błyszczy w tych najważniejszych momentach.
Zobaczymy czy to prawda, choc troche licho by to wyglądało, gdy dwóch podstawowych napastników miałoby odpowiednio 28 ( Llorente ) i 29 ( Tevez ) lat. Praktycznie za 3 sezony trzeba szukać nowej dwójki...