Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 20:58

ReinerJuve pisze:Przeglądając różne ciekawe i mniej ciekawe strony natknąłem sie na coś takiego: http://www.parliamocidicalcio.it/notizi ... bianconero. Pewnie bzdura, ale dobrze, że są chociaż jakieś ploteczki na ten temat, bo wole Teveza za 15-18mln niż Joveticia za 27-30

O, a jednak chyba nie... :prochno: Dobry strzał Marotty.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 21:10

Tevez > Jovetic tyle w tym temacie! Kurde al bym się ucieszył jakbym jutro wstał a tu oficjalnie Tevez w Juve;p

Santos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 21:28

Bukmacherzy się tak nie pomylą. Tevez będzie grał u nas. Większość wycofała ten zakład, a kursy które pozostały są gdzieś koło 1.2. Dla mnie to oznacza, że ONI WIEDZĄ, że Tevez zagra u nas.

Sam w to jeszcze do przedwczoraj nie wierzyłem. Szacunek dla Marotty, to jest rozpoczęcie mercato. A Violi życzę, żeby nie znaleźli jelenia na Jovetica nawet za 25 mln.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 21:47

Zeby nie bylo, ze omijam newsy, do ktorych mam stosunek krytyczny, wiec cytuje:

Juventus have agreed personal terms with Tevez and only awaiting a fax from Manchester City to conclude the deal - SportMediaset.

Czyli czekamy na fax :prochno:

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 22:09

Tevez bedzie fajny w Juve. Poradzi sobie spokojnie w tuaj. LLorente, Tevez Igła i spokojnie mozna odstrzelic quaga i Matriego i troche ten nasz deificyt wyregulować.
Stevan zszedł w 43 minucie meczu kadry - czyżby szklany Jojo znów się potłukł, nie wiem czy Della Valle nie robi tak naprawdę nam przyslugi dyktując taką cenę, szczerze wolałbym Gomeza.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 22:17

FAX już w Turynie :prochno:

Tevez i Llorente- to wygląda obiecująco. Oczywiście, jeśli plotki ciałem się staną i zamieszkają między nami. Wtedy przyjście kolejnego napastnika już raczej nierealne (a szkoda, bo wierzę w umiejętności Higuaina).

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 22:22

Tevez miał słabe dwa ostatnie sezony, wcześniejsze dwa świetne, więc teraz znów kolei na świetne ;)

Z Tevezem mam tylko jeden problem - pensja. Mam trochę inne wyobrażenie piłkarza, który miałby pobierać u nas 8 mln na sezon. Wolałbym Igłę (ale to nie koncert życzeń), bo nie jest przypadkiem to że to Gonzalo jest obecnie najlepszym strzelcem repry, a Tevez w niej nie gra.

Balonteli nadal jest kretynem, jak się ciesze że u nas nie gra :dance:

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 22:22

Robaku pisze:Tevez bedzie fajny w Juve. Poradzi sobie spokojnie w tuaj. LLorente, Tevez Igła i spokojnie mozna odstrzelic quaga i Matriego i troche ten nasz deificyt wyregulować.
Stevan zszedł w 43 minucie meczu kadry - czyżby szklany Jojo znów się potłukł, nie wiem czy Della Valle nie robi tak naprawdę nam przyslugi dyktując taką cenę, szczerze wolałbym Gomeza.
Taa, coś z mięśniem uda.

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 23:08

Akurat Tevez to idealny do naszej drużyny transfer i do koncepcji gry Conte to gość który ma bajeczną technikę ale co najważniejsze haruje jak wół na całym boisku przez cały mecz. Świetnie będzie uzupełniać się z Llorente.
Jak dla mnie to piłkarz w tej chwili lepszy niż Higuain czy Jovetic a na pewno bardziej pasujący do koncepcji gry Juve.

Tevez + Ogbonna + Kolarov/Lulic + młodzież (liczę na Berardiego i Obianga) i będzie świetne, świetne mercato.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 23:23

Tuttosport pisze : (Przetłumaczy ktoś ? )

TEVEZ E', forse, l'operazione più
semplice da chiudere. Il City vuole
chiaramente disfarsene ed è pronto
ad accettare un'offerta intorno ai
dieci milioni di euro.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 23:28

Sorek21 pisze:Tuttosport pisze : (Przetłumaczy ktoś ? )

dieci milioni di euro.
Tłumacz google mówi mi, że City wyraźnie chce się go pozbyć i jest gotowe przyjąć oferte w wysokości 10 milionów euro. Ale to tylko tłumacz google, a przede wszystkim tylko tuttosport :D Więc niech ktoś dokładniej przetłumaczy.

Tak jak mówiłem - Tevezowi mówie TAK, choć mimo wszystko ciężko mi uwierzyć w to, że go pozyskamy, a tym bardziej na początku czerwca.

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 23:34

Sorek21 pisze:Tuttosport pisze : (Przetłumaczy ktoś ? )

dieci milioni di euro.
Tevez być może jest najprostszą do przeprowadzenia operacją (zakładam że chodzi o te, o których się mówi, tzn. Higuain, Jovetić itd.). City chce się go pozbyć i jest skłonne zaakceptować ofertę w granicach 10 mln.
Santos pisze:Większość wycofała ten zakład, a kursy które pozostały są gdzieś koło 1.2.
Jakiś link do tego 1.2? Bo nie mogę znaleźć.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2013, 23:38 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.

Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 23:36

Wątpię. Beppe pomyśli tak - po co dawać za Teveza 10 mln, jak w przyszłym można mieć go za free.
A tak poza tym to już wolałbym dać te 8 mln kontraktu Cyganowi.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 23:41

Jeśli ktos chce to obejrzyjcie sobie brameczki Teveza glownie z tego sezonu, praktycznie od 2013, widać forma sie chlopa trzyma i to jakie bramki :bravo:
Ponadto media rowniez coś mówią o niejakim Nacerze Chadlim (Twente Enschede), 23 lata, Belg, na lewe skrzydlo, kotrakt do 2014 roku, Marotta lubi takie okazje więc kto wie :P

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2013, 23:56

Tak a propo tego, że Tevez walnie focha i będzie chciał uciekać do Argentyny i w ogóle ma zryta banie. Co prawda nie oglądam meczy City, ale chyba po tej całej aferze i kłótniach z Mancinim to Tevez grał na boisku dobrze, gdy już dostawał szansę - po mimo tego całego focha. Trochę tutaj ludzie lubia jechac jakimis mitami, jak z Ibrą i Cassano rozwalającym szatnie Milanu, czy teraz z Barwuahem, który tez miał zniszczyć rossonerich od środka...
Żeby nie było, akurat Teveza stawiałem w swoim osobistym rankingu na ostatnim miejscu, najstarszy z tych topów ( po skończeniu kontraktu nigdzie się go nie opchnie za poważną kase ), z największym kontraktem ( cos sie nawet pojawiło, że 8 mln, rosnące co sezon... ), ale z drugiej strony gość który się nie obsra w gacie przed meczem z Bayernem czy inna Barceloną, a np. do takiego Higuaina mam wielkie obawy, w Realu jakoś nie błyszczy w tych najważniejszych momentach.
Zobaczymy czy to prawda, choc troche licho by to wyglądało, gdy dwóch podstawowych napastników miałoby odpowiednio 28 ( Llorente ) i 29 ( Tevez ) lat. Praktycznie za 3 sezony trzeba szukać nowej dwójki...

Zablokowany