Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 20:44

Brozovic byłby mega dodatkiem do defensywnego pomocnika bo dramatycznie potrzebujemy kogoś z ostatnim podaniem i strzałem nawet z ławki.

Nasi to powinni dzwonić do Londynu i brać Fabregasa Chelsea powinna oddać za tyle ile kupili albo odpalić klauzulę Nevesa.

ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 20:47

Jelon
A Pjanic gra pierwsze skrzypce w Juve?

Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 20:48

towalski pisze:Jelon
A Pjanic gra pierwsze skrzypce w Juve?
Ale Pjanic podobno miał uraz, a o tym żeby coś działo się Krychowiakowi nie słyszałem.

lukaszqq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 20:49

Matuidi na ławie

Tregi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 20:57

Myślę że jest opcja na Fabregasa i Cuadrado, bo po Juana i tak mamy lecieć to może przywiozą nam w walizce Hiszpana:) Szybciej by się po prostu negocjacje dało rozpocząć. Mysle że Kovacić jest nie realny, bo w Madrycie szykują go na następce Modrica i Kroosa-cofniętego rozgrywającego. Za to mają nadwyżkę ofensywnych zawodników i ktoś z 2 Isco-James może odejść, bardziej ten drugi bo podpadł Zidanowi i nie jest Hiszpanem. No zobaczymy, dla mnie opcja Londyńska jeśli by się sprawdził było by super.

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 20:58

Widzę panika na Juvepoland :lol:

Spokojnie, nawet jeśli nikogo nie ściągniemy (w co nie wierzę), to i tak do zimy damy sobie radę, a w zimie prawdopodobnie weźmiemy np. Witsela.

Świat się nie zawali.

Jeśli przyjdzie ktoś, to mam nadzieję, że to będzie piłkarz raczej o charakterystyce i w miejsce Pereyry.

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 21:12

Cobra pisze:Widzę panika na Juvepoland :lol:

Spokojnie, nawet jeśli nikogo nie ściągniemy (w co nie wierzę), to i tak do zimy damy sobie radę, a w zimie prawdopodobnie weźmiemy np. Witsela.

Świat się nie zawali.

Jeśli przyjdzie ktoś, to mam nadzieję, że to będzie piłkarz raczej o charakterystyce i w miejsce Pereyry.
Uważam podobnie. Za pół roku wszyscy będą piali z zachwytu nad tym, jak Allegri umiejętnie wprowadził do 1. składu Pjanica i uczył z niego nasz nowy mózg. Podobnie było z Dybalą. Obok Bośniaka będą na zmianę grali Marchisio, Khedira, Asamoah, Lemina i Sturaro. Niektórzy domagają się nawet 2 środkowych pomocników. Panowie, w Turynie nikt nie myśli spisywać Marchisio czy Khedirę na permanentną ławę! To gracze, którzy są traktowani jako absolutnie podstawowi. Podobnie jak Pjanic i to, że akurat teraz nie gra, wcale tego nie zmienia. Zobaczcie już za pół roku, czyli pod koniec lutego. Przydałby nam się jeszcze jeden światowej klasy środkowy pomocnik, ale i bez niego damy radę :)

Tregi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 21:27

Crunny pisze:
Cobra pisze:Widzę panika na Juvepoland :lol:

Świat się nie zawali.

Uważam podobnie. Za pół roku wszyscy będą piali z zachwytu nad tym, jak Allegri umiejętnie wprowadził do 1. składu Pjanica i uczył z niego nasz nowy mózg. Podobnie było z Dybalą. Obok Bośniaka będą na zmianę grali Marchisio, Khedira, Asamoah, Lemina i Sturaro. Niektórzy domagają się nawet 2 środkowych pomocników. Panowie, w Turynie nikt nie myśli spisywać Marchisio czy Khedirę na permanentną ławę! To gracze, którzy są traktowani jako absolutnie podstawowi. Podobnie jak Pjanic i to, że akurat teraz nie gra, wcale tego nie zmienia. Zobaczcie już za pół roku, czyli pod koniec lutego. Przydałby nam się jeszcze jeden światowej klasy środkowy pomocnik, ale i bez niego damy radę :)
niestety Markiz i Sami są szklani, Asa i lemina to nie ta para kaloszy i jadą na PAN.Niech połamie się nam wyżej wymieniona 2, 2 pojedzie na Pan i kim będziesz grał??

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 21:31

Tregi pisze: niestety Markiz i Sami są szklani, Asa i lemina to nie ta para kaloszy i jadą na PAN.Niech połamie się nam wyżej wymieniona 2, 2 pojedzie na Pan i kim będziesz grał??
Przypomnę Ci tylko, że w zimie jest kolejne okno transferowe :whistle:

Czekam na Cuadrado :hellyes:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Tregi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 21:37

Cobra pisze:
Tregi pisze: niestety Markiz i Sami są szklani, Asa i lemina to nie ta para kaloszy i jadą na PAN.Niech połamie się nam wyżej wymieniona 2, 2 pojedzie na Pan i kim będziesz grał??

I co będziesz wprowadzał do drużyny nowego zawodnika w środku sezonu bez możliwościowi manewru jak sprawdzi się czarny scenariusz zawodnika?? My jesteśmy Juve nie jakieś pazie i takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 21:39

A moze Kessie? ;) Co ten chlopak tam wyprawia?! :eh:

tom_gru

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 16 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 21:59

Tregi pisze:
Cobra pisze:

I co będziesz wprowadzał do drużyny nowego zawodnika w środku sezonu bez możliwościowi manewru jak sprawdzi się czarny scenariusz zawodnika?? My jesteśmy Juve nie jakieś pazie i takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.
jeśli Marotta jest dogadany z Witselem to na pewno w styczniu podpiszemy z nim kontrakt i wtedy będziemy negocjować z Zenitem transfer definitywny za małe pieniądze. Więc raczej bym się spodziewał kogoś bardziej ofensywnego. Zostały już tylko 3 dni i wszystko się wyjaśni.... albo czekamy do stycznia ;)

"Stara miłość nie rdzewieje... z Juve od ponad 20 lat"
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 22:01

Z tego co wiem to w Rosji okienko trwa trochę dłużej, więc Axel to pewnie nasz ostateczny plan.

Chociaż osobiście powiem tak, nie zdziwię się jak przyjdzie jakieś wielkie nazwisko, ale też nie zaskoczy mnie jak nikt już do nas nie dołączy.

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Tregi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 22:03

tom_gru pisze:
Tregi pisze:
Cobra pisze:

jeśli Marotta jest dogadany z Witselem to na pewno w styczniu podpiszemy z nim kontrakt i wtedy będziemy negocjować z Zenitem transfer definitywny za małe pieniądze. Więc raczej bym się spodziewał kogoś bardziej ofensywnego. Zostały już tylko 3 dni i wszystko się wyjaśni.... albo czekamy do stycznia ;)
Mi chodzi o to że jak pojadą na PAN Asa i Lemina, plus połamie się nasza szklana 2, może być tragedia. Zostanie nam Sturaro,Pjanic i Hernanes. Nawet jak dojdzie Witsel to z miejsca nie wejdzie do składu. Ba a jak byśmy mieli 3 kontuzje?? Powiedzmy Markiz, Pjanic i Khedira? Chcecie naszą gre oprzeć na Hernanesie?? Ludzie potrzeba nam jednego piłkarza na już. W tamtym roku był chociaż Pereyra co dawał jakieś pole manewru i nie było PANu.

Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2016, 22:05

Haris pisze:Z tego co wiem to w Rosji okienko trwa trochę dłużej, więc Axel to pewnie nasz ostateczny plan.

Chociaż osobiście powiem tak, nie zdziwię się jak przyjdzie jakieś wielkie nazwisko, ale też nie zaskoczy mnie jak nikt już do nas nie dołączy.
A to nie jest tak, że to chodzi o transfery "Do Rosji", a nie z Rosji? Chyba żeby ściągnąć Witsela to się Marotta musi sprężyć do 31 sierpnia.

Zablokowany