Mercato (2012-2014)
- Zawidowianin
- Juventino
Agnelli i Marotta będą mieli wystarczająco dużo problemów z kibicami po odejściu Alexa by jeszcze wzburzac ich transferem Balotelliego.
onliforpipul
- deszczowy
- Juventino
Stadion to nie łazienka, potrzebowałby więcej fajerwerków, żeby go podpalićpumex pisze: Hehe, Balotelli w Juve? Powiem tak: szkoda Juventus Stadium (każdy wie, o co chodzi)
Kurde, robota dziennikarza sportowego we Włoszech to złota praca.
"- Simone?
- Co tam?
- Daj mi coś na jedynkę.
- No nie wiem..
- Musi być durne.
- Podobno Balotelli nie wpłacił na czas czynszu za dom...
- Balotelli do Juventusu? Dzięki, stary!"
- jakku1
- Juventino
Sprawa Balotellego wyplynela poniewaz kraza sluchy o tym, ze Raiola ma jednego czy dwoch dobrych pilkarzy do "oddania" w najblizszym mercato i Juventus moze byc zainteresowany.deszczowy pisze: "- Simone?
- Co tam?
- Daj mi coś na jedynkę.
- No nie wiem..
- Musi być durne.
- Podobno Balotelli nie wpłacił na czas czynszu za dom...
- Balotelli do Juventusu? Dzięki, stary!"
Mowi sie o Hamsiku, Balotellim, itd. Na razie wiecej informacji nie ma.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
pumexowi chodziło chyba o zbiorowe skakanie przy "se saltelli muore balotelli". Plota.deszczowy pisze:Stadion to nie łazienka, potrzebowałby więcej fajerwerków, żeby go podpalićpumex pisze: Hehe, Balotelli w Juve? Powiem tak: szkoda Juventus Stadium (każdy wie, o co chodzi)![]()
W Nestę tez raczej nie wierzę. Przecież to był najlepszy obrońca Milanu w spotkaniach z Barcą. Nie puszczą go. Nie do Juve.
- Arbuzini
- Juventino
Po sezonie to Nesta może pójść nawet do Primavery Interu, jak go zechcą. Milan nie ma nic do gadania.yanquez pisze:W Nestę tez raczej nie wierzę. Przecież to był najlepszy obrońca Milanu w spotkaniach z Barcą. Nie puszczą go. Nie do Juve.
Kiedy on ostatnio grał naprawdę dobre spotkanie?alina pisze:O Hamsiku dużo było ostatnio na VSjakku1 pisze:Mowi sie o Hamsiku, Balotellim, itd. Na razie wiecej informacji nie ma.
- SKAr7
- Juventino
I cóż, który z tych zawodników był najbardziej znienawidzonym piłkarzem dla kibiców Milanu? Romaniści Cassano i Mexes? Czy też lekko zalatujący Interem i Juve Ibra? Na drugiej szali połóż sobie Mario, na którym Lega Calcio "zarobiła" już przez kibiców Juventusu kwoty idące w setki tysięcy.zoff pisze:Spójrz na kadrę Milanu. Myślę, że jeśli byłaby taka możliwość to Galliani skusiłby się na Mario.Mrówa pisze: No to sorry, ale nie znasz realiów, EOT.
Czy kibicom Milanu przeszkadza Ibra, Cassano czy Mexes? Nie, bo to ich drużyna jest na TOPie od dwóch lat.
Z Cannavaro były jaja? Stanković zablokowany przez kibiców? Stary, gdyby Ballotelli postawił stopę 50 kilometrów od Turynu, to zostałby zlinczowany. A ty myślisz, że wystarczą dwie brameczki, żeby przekonać kibiców?
Poważnie, zejdź na ziemię. Nie przeczę, że zawodnik dobrze grający jest w stanie sobie przekonać każdych kibiców. Ale takiemu rozpieszczonemu dzieciakowi jak Super Mario nie chciało by się użerać w biało czarnych pasach, skoro może sobie przebierać w ofertach.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja podałem tylko przykład. Uważam, że nie powinniśmy zamykać się na piłkarzy. Tym bardziej napastników. Bo każdy lubi Fabio i Matriego, ale oni nie są gwarantem poważnej liczby goli jak się okazuje. Matri moim zdaniem to idealny joker. Ale ciężko jak widać ujechać na nim cały sezon. Potrzebujemy kogoś absolutnie tapmadl. Balotelli to gość, który ma problemy z głową, ale może być świetnym piłkarzem. Ja przymierzam Go do Juventusu tylko pod względem umiejętności czysto piłkarskich. Uważam, że powinniśmy szukać piłkarza o podobnych umiejętnościach. Tylko tyle i aż tyle.
Wiele osób go tutaj nie cierpi, ale mam nadzieję, że nie zasłania to prawidłowego obrazu. Bo dzisiaj Mario biję na głowę każdego naszego napastnika.
Wiele osób go tutaj nie cierpi, ale mam nadzieję, że nie zasłania to prawidłowego obrazu. Bo dzisiaj Mario biję na głowę każdego naszego napastnika.
- pumex
- Juventino
Dokładnie, ale Deszczu sprawę z fajerwerkami również ładnie wkomponowałyanquez pisze:pumexowi chodziło chyba o zbiorowe skakanie przy "se saltelli muore balotelli".deszczowy pisze:Stadion to nie łazienka, potrzebowałby więcej fajerwerków, żeby go podpalićpumex pisze: Hehe, Balotelli w Juve? Powiem tak: szkoda Juventus Stadium (każdy wie, o co chodzi)![]()
Suarez nie jest warty 30mln

- Piotr Juvefan
- Juventino
To naprawdę nie tak przesadzona cena na obecnym rynku,można dołączyć do oferty Krasiacia,jeśli są nim zainteresowani,do tego Suarez jak na swój status zarabia dość "mało".pumex pisze:
Suarez nie jest warty 30mln

- Łukasz
- Juventino
Ogbonna na pewno nie. Wychowanek Toro, który w wywiadzie stwierdził, że nigdy dla Juve nie zagra.Cabrini_idol pisze:Być moze dolączy Ogbonna
Tyle że Balza ma więcej występów, a to zawsze zaniża średnią (większe ryzyko słabego meczu), a poza tym gra z gorszymi grajkami...alina pisze: Wiecie dlaczego PDC niedługo zagra w reprezentacji?
http://www.whoscored.com/Blog/wv3vmicar ... -De-Ceglie
Z tym Asamoahem to chyba niegłupi pomysł. Tyle że Milan na niego też poluje.
- blackadder
- Juventino
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... dzial.php/Łukasz pisze:Ogbonna na pewno nie. Wychowanek Toro, który w wywiadzie stwierdził, że nigdy dla Juve nie zagra.Cabrini_idol pisze:Być moze dolączy Ogbonna
Podobno takie słowa nie padły z jego ust, a nad zawodnikiem warto się zastanowić. Balzaretti także jest wychowankiem Torino a u nas grał, można próbować bo to gracz bardzo ciekawy.