Nowy Trener?
- Bartek88
- Juventino
Wypaleni czy nie wypaleni, po boisku biegac potrafia i maja doswiadczenie i wiedze o grze najwieksza w druzynie co jest ich atutem. Jak bys nie widzial taki Hassan gdy wchodzil na boisko sprawial, ze albo strzelalismy gola albo wkoncu w polu karnym dostawali dokladnie dosrodkowanie/wrzutke. Przeciwny Grossowi bylem, ale pokazal, ze jak chce to potrafi dobrze podac. Toni to tez stary dziad, ale strzelil nam z jednego gola.jarmel pisze:Storari/Buffon - Bonucci/Kielon/Sorensen/Grosso/Traore - Pepe/Krasic/Marchisio/Aquilani/Melo/Salihamidzic - Del Piero/Matri/ToniKto? Grosso, Hasan czy Toni?Bartek88 pisze: Wielu z nich to doswiadczeni pilkarze i ten sklad byl jak najbardziej na 4 miejsce.
Nie doświadczeni, a starzy i wypaleni, a to jest różnica.
Bonucci, Sorensen, Traore, Pepe powinni być tylko zmiennikami. Aquilani okazał się za słaby.
No to ilu ich zostało z tego podanego przez Ciebei składu?
Zmiennikami owszem, ale w druzynie, ktora walczy o 1 miejsce i LM a nie o kwalifikacje do niej...
Patrzac na mecze ja nie widzialem niezgrania czy nie potrafiacych kopnac pilki zawodnikow, ja widzialem brak kompletnej motywacji, stylu, spokoju i charakteru gry, oraz co wazniejsze madrego POMYSLU na ową gre w ataku jak i obronie. Dziwnym trafem w wiekszosci strzelilalismy bramki nie po naszej skladnie i dobrze wyprowadzonej akcji, ale po bledach przeciwnikow, albo po farcionym strzale z glowki, nogi z pierwszej pilki, ktora sie odbila gdzies od kogos.
Fakt, ze moze by to inaczej wygladalo jak bysmy mieli same gwiazdy w pomocy, ataku, obronie, tylko dobrego trenera poznaje sie po tym, ze z niczego potrafi cos stworzyc. On z 'czegos' nie potrafil nic stworzyc. Skoro nie potrafil dotrzec do glow przecietnych zawodnikow to wydaje sie smieszne, zeby to potrafi z kims swiatowej klasy. Jeszcze te jego super defensywne zmiany, gdy remisujemy... i osiagamy 7 miejsce (o ile 7 miejsce... :roll: ) skladem, ktory powinien bez problemu wygrac 4 mecze wiecej i byc na conajmniej 4 lokacie. Ewidentnie wina trenera.
Popatrzcie sobie na poprzedni Inter z Mourinho. Jak dla mnie ten sklad nie byl ewidentnie na wygranie LM,zwlaszcza ogranie takich druzyn jak Bayern czy Barcelona. Ale mieli trenera, kogos kto potrafil pojsc do szatni i wbic takiemu Milito, ze wielka gwiazda tylko musi to pokazac. I co? Tez stary dziad, podobnie do Del Piero czy Toniego.
I moge sie zalozyc, ze Del Nieri nigdy ale to nigdy nie dostosowywal taktyki gry pod druzyne, tylko na sztywno probowal grac tym samym przeciwko Interowi jak i Bari.
My chyba mamy jakies szczescie do trenerow. Zacheroni w poprzednim sezonie tez probowal leciec w dzien na slonce z motyka w reku, grajac 3 defensywnymi pomocnikami i oczekujac od nich rozgrywania pilki...
- Kogucik
- Juventino
Ancelotti odchodzi : http://chelsea.pl/news_297_ancelottiodchodzizchelsea
Wiem, że jego przygoda z Juve nie była udana, ale to dalej świetny szkoleniowiec.... Idealny na następce Siwego....
Wiem, że jego przygoda z Juve nie była udana, ale to dalej świetny szkoleniowiec.... Idealny na następce Siwego....
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
i coś mi się zdaje, że albo trafi do Romy albo do nasKogucik pisze:Ancelotti odchodzi : http://chelsea.pl/news_297_ancelottiodchodzizchelsea

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zdecydowanie byłbym za. Swoją drogą, ciekawe, kto teraz obejmie Chelsea. Wątpię, że Real puści Mou, VB podkreśla, że zostaje w Porto, a to pozostawia mało ludzi, których skłonny byłby zatrudnić Abramowicz.Kogucik pisze:Ancelotti odchodzi : http://chelsea.pl/news_297_ancelottiodchodzizchelsea
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- LordRahl
- Juventino
A co mi tam. Powiem toAntichrist pisze:Zdecydowanie byłbym za. Swoją drogą, ciekawe, kto teraz obejmie Chelsea. Wątpię, że Real puści Mou, VB podkreśla, że zostaje w Porto, a to pozostawia mało ludzi, których skłonny byłby zatrudnić Abramowicz.Kogucik pisze:Ancelotti odchodzi : http://chelsea.pl/news_297_ancelottiodchodzizchelsea

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Do Romy trafi.dr.DeV pisze:i coś mi się zdaje, że albo trafi do Romy albo do nas
Piniędzmi można ludzi przekonać. Żaden trener nie jest przywiązany łańcuchami do swojego klubu.Antichrist pisze:Swoją drogą, ciekawe, kto teraz obejmie Chelsea. Wątpię, że Real puści Mou, VB podkreśla, że zostaje w Porto, a to pozostawia mało ludzi, których skłonny byłby zatrudnić Abramowicz.
Kwestia dni jak Juventus oficjalnie zaprezentuje Conte.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
niech pan patrzy panie szczypkuszczypek pisze:Kwestia dni jak Juventus oficjalnie zaprezentuje Conte.
Umiarkowanie szczęśliwy jestem. Wolałbym Didiera, ale wiem, że Antonio to Juventino z krwi i kości więc nie pozwoli aby piłkarze traktowali nasz klub jak każdy inny.Marotta pisze:Na przyszły sezon pozostanie sporo piłkarzy z obecnego składu, lecz nie obejdzie się bez wzmocnień. W poniedziałek oficjalnie ogłoszony zostanie Antonio Conte. Dziękujemy Luigiemu Del Neriemu za wszystko, co osiągnął w tym sezonie.

- Maku
- Juventino
Jesteśmy w takiej sytuacji, w której eksperymentowanie z mało doświadczonym trenerem nie powinno mieć miejsca, chociaż Conte to trener, który wie, ile znaczy ta marka i czego oczekuje się od piłkarzy tego klubu. Ja jednak jestem pozytywnie nastawiony.
Wydaje mi się, że Antonio ma odpowiednią mentalność i jest w stanie "zaszczepić" ją w piłkarzach.

- mateelv
- Juventino
oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.--Maq-- pisze:Wydaje mi się, że Antonio ma odpowiednią mentalność i jest w stanie "zaszczepić" ją w piłkarzach.
Ta sama półka co Ferrara, niestety.
Mam dziwne wrażenie, że większość z nas przyzwyczaja się do średniactwa jakie prezentuje Juve. Nie o to w tym chodzi. My mamy właśnie zawsze narzekać i dążyć do doskonałości. To jest prawdziwa mentalność. Co to w ogóle za pomysł, żeby być zadowolonym z trenera Sieny?! Ludzie, TRENERA SIENY!
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011, 22:21 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maku
- Juventino
A co? Na Boasa czy kogoś podobnego liczyłeś?mateelv pisze:oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.--Maq-- pisze:Wydaje mi się, że Antonio ma odpowiednią mentalność i jest w stanie "zaszczepić" ją w piłkarzach.

- Wojt
- Juventino
A założymy się, że będzie lepiej niż za Ferrary?mateelv pisze:oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.--Maq-- pisze:Wydaje mi się, że Antonio ma odpowiednią mentalność i jest w stanie "zaszczepić" ją w piłkarzach.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- mateelv
- Juventino
A to na kogo liczyłem to inna sprawa. Pije do tego, jak łatwo większość z nas popada w mierność z oczekiwaniami, z resztą tak samo jak Juventus.--Maq-- pisze:A co? Na Boasa czy kogoś podobnego liczyłeś?mateelv pisze:oho, zaczyna się. Następny sezon to samo będzie, piach, piach, piach.--Maq-- pisze:Wydaje mi się, że Antonio ma odpowiednią mentalność i jest w stanie "zaszczepić" ją w piłkarzach.
Ta cała pseudo mentalność zaszczepiana jest w większości kibiców Juve na forum. Niektórzy już pogodzili się z obecną sytuacją, czyli wyborem na trenera Conte. Co to ma być?! Jesteśmy świadkami popadania Juventusu w ruinę i jeszcze cieszymy się z Antonio? Kurde, to jakaś paranoja.
Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć tego, jak historia się powtarza. Znowu pokładamy nadzieje w Juventinim, facecie bez większego doświadczenia, który nie obejmuje jednej z najlepszych drużyn świata (jak Guardiola swojego czasu) tylko 7 drużynę przesłabej Serie A.