Polityka
- Łukasz
- Juventino
Fotomontaż, ale niestety coś w tym jest. Odkopywanie politycznego trupa Jaruzela nie ma żadnego sensu.ArtHur pisze:taką focię znalazłem http://img809.imageshack.us/img809/3142 ... 268210.jpg
53%! Brawo Narodzie!
- meda11
- Juventino
Poseł Brudziński (PIS) będąc kilka minut temu u Moniki Olejnik stwierdził, że Donald Tusk jest dziadowskim premierem dziadowskiego kraju. Olejnik nie wierzyła własnym uszom i zdołała jedynie powiedzieć, że ten sk@#$%el obraża jej kraj. Na jej miejscu zatłukłbym tego służalczego psa Jareczka, jedynego "męża stanu" i "patrioty" w tym dziadowskim kraju.
Jeszcze nigdy ŻADEN polityk nie spowodował u mnie przyrostu takiej agresji. Pałować tych pokrzywdzonych "prawdziwych Polaków" do momentu stwierdzenia zgonu.
DZIADOWSKIEGO KRAJU!!!
Jeszcze nigdy ŻADEN polityk nie spowodował u mnie przyrostu takiej agresji. Pałować tych pokrzywdzonych "prawdziwych Polaków" do momentu stwierdzenia zgonu.
DZIADOWSKIEGO KRAJU!!!
- Pan Mietek
- Juventino
No obrażanie Donalda i Bronka przez PiSuarów to już jest prawie norma (chociaż i to jest patologią) ale mówienie o DZIADOWSKIM kraju (!) to jest hańba. PiS znowu będzie wykręcał kota ogonem ale oni powinni go dyscyplinarnie ###. Wiele już skandalicznych tekstów powiedzieli pisowcy ale tego nie można tak zostawić.Poseł Brudziński (PIS) będąc kilka minut temu u Moniki Olejnik stwierdził, że Donald Tusk jest dziadowskim premierem dziadowskiego kraju. Olejnik nie wierzyła własnym uszom i zdołała jedynie powiedzieć, że ten sk@#$%el obraża jej kraj.
- Łukasz
- Juventino
Tego dalej mogłeś nie pisać. Każdy, kto ma łeb na karku, wie że to totalne ścierwo polityczne.meda11 pisze:Poseł Brudziński
- Vimes
- Juventino
Czy mogę prosić o jakieś źródło potwierdzające, że poseł Brudziński użył zwrotu "dziadowski kraj"?meda11 pisze:Poseł Brudziński (PIS) będąc kilka minut temu u Moniki Olejnik stwierdził, że Donald Tusk jest dziadowskim premierem dziadowskiego kraju. Olejnik nie wierzyła własnym uszom i zdołała jedynie powiedzieć, że ten sk@#$%el obraża jej kraj. Na jej miejscu zatłukłbym tego służalczego psa Jareczka, jedynego "męża stanu" i "patrioty" w tym dziadowskim kraju.
DZIADOWSKIEGO KRAJU!!!
- meda11
- Juventino
Jak Olejnik szukała szczęki to ten "patriota" był na tyle bezczelny by powiedzieć, że ŚWIADOMIE obraża Donalda Tuska, a kraj jest dziadowsko zarządzany.
Wytłuc ich wszystkich albo zesłać ich na bezludną wyspe - niech się tam modlą, budują pomniki i Bóg wie co jeszcze.
EDIT:
@ Vimes
Powtórka "Kropki nad i" jest o 00:00.
Wytłuc ich wszystkich albo zesłać ich na bezludną wyspe - niech się tam modlą, budują pomniki i Bóg wie co jeszcze.
EDIT:
@ Vimes
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2010, 21:20 przez meda11, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
Chwileczkę, pomiędzy zwrotem "dziadowski kraj" a "dziadowsko zarządzany kraj" jest istotna różnica :!:meda11 pisze:Jak Olejnik szukała szczęki to ten "patriota" był na tyle bezczelny by powiedzieć, że ŚWIADOMIE obraża Donalda Tuska, a kraj jest dziadowsko zarządzany.
EDIT
Powtórka nie będzie konieczna, już znalazłem, Brudziński powiedział:meda11 pisze:@ Vimes
Jeżeli coś cytujesz to rób to dokładnie, bo pomiędzy zwrotami "dziadowski kraj" a "państwo polskie jest zarządzanie dziadowsko" jest KOLOSALNA różnica.
- meda11
- Juventino
Sam obejrze jeszcze raz ten wywiad o pólnocy, bo dam sobie rękę uciąć, że padły takie słowa. Miałem włączony TV, a sam przeglądałem nasze forum i "obudziłem" się gdy do moich uszu dotarły słowa "dziadowski Donald Tusk" i "dziadowski kraj". Od tego momentu zacząłem oglądać wywiad i mina Moniki Olejnik i słowa "obraża Pan mój kraj" tylko mnie w tym utwierdzają.Vimes pisze:Chwileczkę, pomiędzy zwrotem "dziadowski kraj" a "dziadowsko zarządzany kraj" jest istotna różnica :!:meda11 pisze:Jak Olejnik szukała szczęki to ten "patriota" był na tyle bezczelny by powiedzieć, że ŚWIADOMIE obraża Donalda Tuska, a kraj jest dziadowsko zarządzany.
00:00 - powtórka
EDIT:
Cytaty podane przez Ciebie na 100 nie są zgodne z tym co było. Brudziński nie powiedział tego w ten sposób na 99%, a Olejnik powiedziała na 100% "obraża Pan mój kraj", a nie "całe państwo polskie".Vimes pisze:Chwileczkę, pomiędzy zwrotem "dziadowski kraj" a "dziadowsko zarządzany kraj" jest istotna różnica :!:meda11 pisze:Jak Olejnik szukała szczęki to ten "patriota" był na tyle bezczelny by powiedzieć, że ŚWIADOMIE obraża Donalda Tuska, a kraj jest dziadowsko zarządzany.
EDIT
Powtórka nie będzie konieczna, już znalazłem, Brudziński powiedział:meda11 pisze:@ Vimes
Jeżeli coś cytujesz to rób to dokładnie, bo pomiędzy zwrotami "dziadowski kraj" a "państwo polskie jest zarządzanie dziadowsko" jest KOLOSALNA różnica.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2010, 21:38 przez meda11, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pan Mietek
- Juventino
A w necie nie powinno być szybciej? Póki co, nie ma ale chyba wkrótce powinno być.00:00 - powtórka
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pamiętasz prezydenturę Lecha Kaczyńskiego i jakże szlacheckie komentarze na jego temat ze strony POmagierów? To co mówi PiS nie jest w 10% tak skandaliczne jak to co mówiło PO.Mietson pisze:No obrażanie Donalda i Bronka przez PiSuarów to już jest prawie norma (chociaż i to jest patologią). PiS znowu będzie wykręcał kota ogonem ale oni powinni go dyscyplinarnie ###. Wiele już skandalicznych tekstów powiedzieli pisowcy ale tego nie można tak zostawić.
Pełna zgodaŁukasz pisze:Tego dalej mogłeś nie pisać. Każdy, kto ma łeb na karku, wie że to totalne ścierwo polityczne.
- Pan Mietek
- Juventino
Nie wydaje mi się ale zostawmy tą kwestię. Z tym, że, jeżeli @meda11 ma rację i nie przesłyszał się, to przyznasz chyba, że obrażanie Polski i Polaków to coś o wiele cięższego niż tylko "dissy" na opozycję?Pamiętasz prezydenturę Lecha Kaczyńskiego i jakże szlacheckie komentarze na jego temat ze strony POmagierów? To co mówi PiS nie jest w 10% tak skandaliczne jak to co mówiło PO.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czekam na link, ale i tak jestem przekonany ,że to Vimes ma rację. Z przyjemnością już od x czasu czytam jego każdą wypowiedź, dlatego mam pewność ,iż nie wyssał sobie tego z palca.Mietson pisze:Nie wydaje mi się ale zostawmy tą kwestię. Z tym, że, jeżeli @meda11 ma rację i nie przesłyszał się, to przyznasz chyba, że obrażanie Polski i Polaków to coś o wiele cięższego niż tylko "dissy" na opozycję?

Mimo ,że bliżej mi do PiS-u niż PO, nie cierpię Brudzińskiego, załóżmy, że z lokalnych pobudek, jednak na swój chłopski rozum, jestem przekonany ,iż tak nie powiedział :]