Polityka

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 20:39

ArtHur pisze:taką focię znalazłem http://img809.imageshack.us/img809/3142 ... 268210.jpg
53%! Brawo Narodzie!
Fotomontaż, ale niestety coś w tym jest. Odkopywanie politycznego trupa Jaruzela nie ma żadnego sensu.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 20:47

Poseł Brudziński (PIS) będąc kilka minut temu u Moniki Olejnik stwierdził, że Donald Tusk jest dziadowskim premierem dziadowskiego kraju. Olejnik nie wierzyła własnym uszom i zdołała jedynie powiedzieć, że ten sk@#$%el obraża jej kraj. Na jej miejscu zatłukłbym tego służalczego psa Jareczka, jedynego "męża stanu" i "patrioty" w tym dziadowskim kraju.

Jeszcze nigdy ŻADEN polityk nie spowodował u mnie przyrostu takiej agresji. Pałować tych pokrzywdzonych "prawdziwych Polaków" do momentu stwierdzenia zgonu.

DZIADOWSKIEGO KRAJU!!!

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:05

Poseł Brudziński (PIS) będąc kilka minut temu u Moniki Olejnik stwierdził, że Donald Tusk jest dziadowskim premierem dziadowskiego kraju. Olejnik nie wierzyła własnym uszom i zdołała jedynie powiedzieć, że ten sk@#$%el obraża jej kraj.
No obrażanie Donalda i Bronka przez PiSuarów to już jest prawie norma (chociaż i to jest patologią) ale mówienie o DZIADOWSKIM kraju (!) to jest hańba. PiS znowu będzie wykręcał kota ogonem ale oni powinni go dyscyplinarnie ###. Wiele już skandalicznych tekstów powiedzieli pisowcy ale tego nie można tak zostawić.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:10

meda11 pisze:Poseł Brudziński
Tego dalej mogłeś nie pisać. Każdy, kto ma łeb na karku, wie że to totalne ścierwo polityczne.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:14

meda11 pisze:Poseł Brudziński (PIS) będąc kilka minut temu u Moniki Olejnik stwierdził, że Donald Tusk jest dziadowskim premierem dziadowskiego kraju. Olejnik nie wierzyła własnym uszom i zdołała jedynie powiedzieć, że ten sk@#$%el obraża jej kraj. Na jej miejscu zatłukłbym tego służalczego psa Jareczka, jedynego "męża stanu" i "patrioty" w tym dziadowskim kraju.

Jeszcze nigdy ŻADEN polityk nie spowodował u mnie przyrostu takiej agresji. Pałować tych pokrzywdzonych "prawdziwych Polaków" do momentu stwierdzenia zgonu.

DZIADOWSKIEGO KRAJU!!!
Czy mogę prosić o jakieś źródło potwierdzające, że poseł Brudziński użył zwrotu "dziadowski kraj"?

Obrazek
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:16

Jak Olejnik szukała szczęki to ten "patriota" był na tyle bezczelny by powiedzieć, że ŚWIADOMIE obraża Donalda Tuska, a kraj jest dziadowsko zarządzany.

Wytłuc ich wszystkich albo zesłać ich na bezludną wyspe - niech się tam modlą, budują pomniki i Bóg wie co jeszcze.

EDIT:

@ Vimes

Powtórka "Kropki nad i" jest o 00:00.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2010, 21:20 przez meda11, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:19

meda11 pisze:Jak Olejnik szukała szczęki to ten "patriota" był na tyle bezczelny by powiedzieć, że ŚWIADOMIE obraża Donalda Tuska, a kraj jest dziadowsko zarządzany.

Wytłuc ich wszystkich albo zesłać ich na bezludną wyspe - niech się tam modlą, budują pomniki i Bóg wie co jeszcze.
Chwileczkę, pomiędzy zwrotem "dziadowski kraj" a "dziadowsko zarządzany kraj" jest istotna różnica :!:

EDIT
meda11 pisze:@ Vimes

Powtórka nie będzie konieczna, już znalazłem, Brudziński powiedział:
Tusk jest dziadowskim premierem, dlatego państwo polskie jest zarządzanie dziadowsko.

Źródło
Jeżeli coś cytujesz to rób to dokładnie, bo pomiędzy zwrotami "dziadowski kraj" a "państwo polskie jest zarządzanie dziadowsko" jest KOLOSALNA różnica.

Obrazek
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:28

Vimes pisze:
meda11 pisze:Jak Olejnik szukała szczęki to ten "patriota" był na tyle bezczelny by powiedzieć, że ŚWIADOMIE obraża Donalda Tuska, a kraj jest dziadowsko zarządzany.

Chwileczkę, pomiędzy zwrotem "dziadowski kraj" a "dziadowsko zarządzany kraj" jest istotna różnica :!:
Sam obejrze jeszcze raz ten wywiad o pólnocy, bo dam sobie rękę uciąć, że padły takie słowa. Miałem włączony TV, a sam przeglądałem nasze forum i "obudziłem" się gdy do moich uszu dotarły słowa "dziadowski Donald Tusk" i "dziadowski kraj". Od tego momentu zacząłem oglądać wywiad i mina Moniki Olejnik i słowa "obraża Pan mój kraj" tylko mnie w tym utwierdzają.

00:00 - powtórka

EDIT:
Vimes pisze:

EDIT
meda11 pisze:@ Vimes

Powtórka nie będzie konieczna, już znalazłem, Brudziński powiedział:
Tusk jest dziadowskim premierem, dlatego państwo polskie jest zarządzanie dziadowsko.

Źródło
Jeżeli coś cytujesz to rób to dokładnie, bo pomiędzy zwrotami "dziadowski kraj" a "państwo polskie jest zarządzanie dziadowsko" jest KOLOSALNA różnica.
Cytaty podane przez Ciebie na 100 nie są zgodne z tym co było. Brudziński nie powiedział tego w ten sposób na 99%, a Olejnik powiedziała na 100% "obraża Pan mój kraj", a nie "całe państwo polskie".
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2010, 21:38 przez meda11, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:32

Do usunięcia
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2010, 21:34 przez meda11, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:33

A w necie nie powinno być szybciej? Póki co, nie ma ale chyba wkrótce powinno być.

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:35

Mietson pisze:
A w necie nie powinno być szybciej? Póki co, nie ma ale chyba wkrótce powinno być.
Sam czekam, aż wrzucą na portal TVN24 bo muszę to jeszcze raz zobaczyć i usłyszeć.

Obrazek
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:38

Mietson pisze:No obrażanie Donalda i Bronka przez PiSuarów to już jest prawie norma (chociaż i to jest patologią). PiS znowu będzie wykręcał kota ogonem ale oni powinni go dyscyplinarnie ###. Wiele już skandalicznych tekstów powiedzieli pisowcy ale tego nie można tak zostawić.
Pamiętasz prezydenturę Lecha Kaczyńskiego i jakże szlacheckie komentarze na jego temat ze strony POmagierów? To co mówi PiS nie jest w 10% tak skandaliczne jak to co mówiło PO.
Łukasz pisze:Tego dalej mogłeś nie pisać. Każdy, kto ma łeb na karku, wie że to totalne ścierwo polityczne.
Pełna zgoda

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:40

Pamiętasz prezydenturę Lecha Kaczyńskiego i jakże szlacheckie komentarze na jego temat ze strony POmagierów? To co mówi PiS nie jest w 10% tak skandaliczne jak to co mówiło PO.
Nie wydaje mi się ale zostawmy tą kwestię. Z tym, że, jeżeli @meda11 ma rację i nie przesłyszał się, to przyznasz chyba, że obrażanie Polski i Polaków to coś o wiele cięższego niż tylko "dissy" na opozycję?

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:45

Mietson pisze:Nie wydaje mi się ale zostawmy tą kwestię. Z tym, że, jeżeli @meda11 ma rację i nie przesłyszał się, to przyznasz chyba, że obrażanie Polski i Polaków to coś o wiele cięższego niż tylko "dissy" na opozycję?
Czekam na link, ale i tak jestem przekonany ,że to Vimes ma rację. Z przyjemnością już od x czasu czytam jego każdą wypowiedź, dlatego mam pewność ,iż nie wyssał sobie tego z palca. ;)

Mimo ,że bliżej mi do PiS-u niż PO, nie cierpię Brudzińskiego, załóżmy, że z lokalnych pobudek, jednak na swój chłopski rozum, jestem przekonany ,iż tak nie powiedział :]

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 21:53

Sądze, że więcej będzie wiadomo już prz okazji "Szkła kontaktowego". Jeśli nie przekręciłem słów Brudzińskiego to SMSy i telefony widzów powinny zdominować dzisiejszy program.

Obrazek
ODPOWIEDZ