Wszystko o SSC Napoli
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Przecież jakby ich nie dopuścili to wszystko by była wina Juve.Vanquish pisze:Ten stadion serio spełnia jakieś wymogi minimalne bezpieczeństwa? Przecież za takie coś nie powinni zostać dopuszczeni do rozgrywek. :shock:
Teraz już praktycznie wszystkie media we Włoszech donasza, że Ancelotti porozumial się z Napoli. Mi tam to obojętne tylko zastanawia mnie skąd te dziady maja hajs na jego wypłatę i ewentualne zachcianki?
- Osgiliath
- Juventino
ja będę ciekawy, jak Napoli zafunkcjonuje u niego, ponieważ Sarri robi wypad może nawet do CFC i chyba anglicy mają chrapkę na Koulybaliego. Hamsik też chyba ciśnie w exit. Jorginho pewnikiem tez wyląduje w MCFC. biorąc pod uwage, że u nich ławki de facto nie ma, to nie wiem, jakie tam transfery dziadek planuje, by zrównoważyć nie tyle ilość, ale jakość.Poprostu pisze:Przecież jakby ich nie dopuścili to wszystko by była wina Juve.Vanquish pisze:Ten stadion serio spełnia jakieś wymogi minimalne bezpieczeństwa? Przecież za takie coś nie powinni zostać dopuszczeni do rozgrywek. :shock:
Teraz już praktycznie wszystkie media we Włoszech donasza, że Ancelotti porozumial się z Napoli. Mi tam to obojętne tylko zastanawia mnie skąd te dziady maja hajs na jego wypłatę i ewentualne zachcianki?
- albertcamus
- Juventino
No to po tych transferach będą mieli hajsu jak lodu, a jak wiadomo umieją kupować następców. Świetnie spożytkowali pieniądze m.in. z IgłyOsgiliath pisze:ja będę ciekawy, jak Napoli zafunkcjonuje u niego, ponieważ Sarri robi wypad może nawet do CFC i chyba anglicy mają chrapkę na Koulybaliego. Hamsik też chyba ciśnie w exit. Jorginho pewnikiem tez wyląduje w MCFC. biorąc pod uwage, że u nich ławki de facto nie ma, to nie wiem, jakie tam transfery dziadek planuje, by zrównoważyć nie tyle ilość, ale jakość.Poprostu pisze:Przecież jakby ich nie dopuścili to wszystko by była wina Juve.Vanquish pisze:Ten stadion serio spełnia jakieś wymogi minimalne bezpieczeństwa? Przecież za takie coś nie powinni zostać dopuszczeni do rozgrywek. :shock:

- Osgiliath
- Juventino
oby tym razem tak dobrze im nie poszło z następcamialbertcamus pisze:No to po tych transferach będą mieli hajsu jak lodu, a jak wiadomo umieją kupować następców. Świetnie spożytkowali pieniądze m.in. z IgłyOsgiliath pisze:ja będę ciekawy, jak Napoli zafunkcjonuje u niego, ponieważ Sarri robi wypad może nawet do CFC i chyba anglicy mają chrapkę na Koulybaliego. Hamsik też chyba ciśnie w exit. Jorginho pewnikiem tez wyląduje w MCFC. biorąc pod uwage, że u nich ławki de facto nie ma, to nie wiem, jakie tam transfery dziadek planuje, by zrównoważyć nie tyle ilość, ale jakość.Poprostu pisze:
Przecież jakby ich nie dopuścili to wszystko by była wina Juve.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
wiedząc jaka u nas szykuje się rewolucja i jak radzi sobie z nowymi Allegri na miejscu Sarriego bym chyba jeszcze rok został a na miejscu De Laurentiis robił wszystko żeby go zatrzymać bo ten sezon to może być dla nich (lub kogoś innego) ogromna szansa na wyrwanie nam mistrza
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Osgiliath
- Juventino
No właśnie już od wczoraj chodziło po necie, że dziadziuś nie tyle nie robił wszystkiego, by Sarriego zatrzymać, co opuścił spotkanie w Lega po 15 minutach i udał się na spotkanie z Carletto. Wieczorem już była mowa, by przygotować mu kontrakt a dziś na TT już chodzi info, że Ancelotti podpisał umowę z Napoli.Maly pisze:wiedząc jaka u nas szykuje się rewolucja i jak radzi sobie z nowymi Allegri na miejscu Sarriego bym chyba jeszcze rok został a na miejscu De Laurentiis robił wszystko żeby go zatrzymać bo ten sezon to może być dla nich (lub kogoś innego) ogromna szansa na wyrwanie nam mistrza
Jeśli Napoli się rozsprzeda, a przy tym nie znajdzie odpowiednich zastępców, to nie wiem, czy będzie głównym rywalem dla nas za rok. Realnie patrząc obstawiałbym gorszą część mediolanu (jeśli wzmocnią ławkę) i Romę.
- Maly
- Juventino
czyli najwyraźniej Sarri już zdecydowany i po rozmowach z kimś albo nie chciał przedłużyć kontraktu i zlikwidować klauzuli odstępnego bo taka opcja też zdaje się też powodowała niezadowolenie ADL... więc zostanie zwolniony, tzn przerzucony do klubu kokosa
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Carlo ma dostać 6,5 mln.
No i Ancelotti w Napoli. IMO dość dziwna decyzja ale może nikt go nie chciał po wtopie z Bayernem.
ADL zwolni Sarri ego poprzez tweeta. Koleś z klasą
tak samo jak cały klub :rotfl:
No i Ancelotti w Napoli. IMO dość dziwna decyzja ale może nikt go nie chciał po wtopie z Bayernem.
ADL zwolni Sarri ego poprzez tweeta. Koleś z klasą

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Szczerze mówiąc koparka mi trochę opadła.
Wyobrażałem sobie, że Napoli dokona paru dużych sprzedaży i zacznie od zera ale osoba Ancelottiego stawia sprawy w innym świetle.

Wyobrażałem sobie, że Napoli dokona paru dużych sprzedaży i zacznie od zera ale osoba Ancelottiego stawia sprawy w innym świetle.

calma calma
- wagner
- Juventino
Jestem bardzo zaskoczony, ciekawi mnie co skłoniło Ancelottiego do powrotu i to akurat do Neapolu. Na pewno nie chodzi o projekt bo tych w tym klubie po prostu nie ma.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Wojtek
- Juventino
Lepiej być nie mogło
Sarri, świetny trener, który napsuł Juve sporo krwi odchodzi, a w jego miejsce przychodzi trener bardziej medialny (to dobrze dla ligi) ale trener, który będzie notował gorsze wyniki niż Sarri, a o mistrzu to już w ogóle mogą z nim zapomnieć. Na osiem lat w Milaniem zrobił tylko jedno scudetto. Good news 

- Maly
- Juventino
ja ci odpowiem inaczej - punkty zdobyte w lidze przez Carlo:Aleexxx pisze:Moglbys mi przypomnic ile to tytulow zdobyl poprzedni szkoleniowiec Napoli
Kod: Zaznacz cały
Juve:
71 / 34 mecze
73 / 34
Milan:
55 / 34
61 / 34
82 / 34
79 / 38
88
61
64
74
Chelsea:
86
71
PSG:
79
83
Real:
87
92
Bayern:
82 / 34 mecze
dlatego też uważam, że Napoli z walki o mistrza odpada już w przedbiegach, tzn może nie odpada bo to za dużo jednak powiedziane ale Romie, Interowi a może nawet i Milanowi daje większe szanse
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jestem mocno zaskoczy, nie ukrywam. Raczej widziałem u nich szczyt marzeń w osobie trenera Lazio. Bardziej nawet Giampaolo, o którym się pisało, że zacznie budowę od nowa. A tu proszę.
Carlo. Pierwsze moje skojarzenie- trener pucharowy a nie ligowy. Bez 2 zdań. Liczby zresztą mówią same za siebie, co wrzucił Maly. Wybór dziwny bo Ancelotti zawsze pracował w klubach powiedzmy bogatych z dobrą infrastrukturą. A tu takie coś.
Co się zmieni? Na pewno nazwisko ma bardzo mocne, co pomoże w ewentualnych negocjacjach. Pytanie jakie kontrakty da Napoli nowym nabytkom, Carlo dostał 6,5 mln. a Sarri miał 1,5? Ponadto prawa do wizerunku itp.
Zapewne nie w jego stylu jest olać wszystko i grać na 1 froncie. Podstawowej 11 stki pewnie nie będzie tak zażynał, a tu już potrzebna jest mocna ławka. W tej chwili mają 3, 4 ? ogarniętych rezerwowych. Do tego dojdzie przygotowanie fizyczne na co bardzo narzekali w Bayernie. Na forum było wrzucane zdjęcie człowieka za to odpowiedzialnego z dobrym kaloryferem i fajką w ręku. Szamanów od kontuzji na pewno się nie pozbędą.
Będzie ciekawie, dużo się wyjaśni po okienku. Według prasy ma zostać na prośbę trenera Koulibaly, Mertens i Isignie. Wybrani przez Carlo podobno są: Vidal, Balotelli, Suso i David Luiz.
Cel to Scudetto i progres w LM...
Carlo. Pierwsze moje skojarzenie- trener pucharowy a nie ligowy. Bez 2 zdań. Liczby zresztą mówią same za siebie, co wrzucił Maly. Wybór dziwny bo Ancelotti zawsze pracował w klubach powiedzmy bogatych z dobrą infrastrukturą. A tu takie coś.
Co się zmieni? Na pewno nazwisko ma bardzo mocne, co pomoże w ewentualnych negocjacjach. Pytanie jakie kontrakty da Napoli nowym nabytkom, Carlo dostał 6,5 mln. a Sarri miał 1,5? Ponadto prawa do wizerunku itp.
Zapewne nie w jego stylu jest olać wszystko i grać na 1 froncie. Podstawowej 11 stki pewnie nie będzie tak zażynał, a tu już potrzebna jest mocna ławka. W tej chwili mają 3, 4 ? ogarniętych rezerwowych. Do tego dojdzie przygotowanie fizyczne na co bardzo narzekali w Bayernie. Na forum było wrzucane zdjęcie człowieka za to odpowiedzialnego z dobrym kaloryferem i fajką w ręku. Szamanów od kontuzji na pewno się nie pozbędą.
Będzie ciekawie, dużo się wyjaśni po okienku. Według prasy ma zostać na prośbę trenera Koulibaly, Mertens i Isignie. Wybrani przez Carlo podobno są: Vidal, Balotelli, Suso i David Luiz.
Cel to Scudetto i progres w LM...