BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Winner
- Juventino
No chyba ta sobota tak myślę, zespoły to bez różnicy w miarę niezłym kryterium są gwiazdki zespołów( choć to chyba zlicza tych z 11 jedenastki i jak na ławce jest jakiś kozak to go nie uwzględnia) np. wybieramy z 8 zespołów 4 czy też 4,5 gwiazdkowych i jakoś rozlosujemy. Jak mniemam o suchym pysku siedzieć nie będziemy 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Winner
- Juventino
To lipa. Jak kogoś interesuje :
Drughi Polska oficjalnie otwiera zapisy na sezon 2012/2013. Trwać one będą do piątku, 27 lipca.
Opłaty wynoszą:
- składka członkowska - 180 PLN
- wpisowe - 30 PLN
Drughi Polska oficjalnie otwiera zapisy na sezon 2012/2013. Trwać one będą do piątku, 27 lipca.
Opłaty wynoszą:
- wpisowe - 30 PLN
- Gość
fajnie, tylko na stronie nic nie ma (są zamknięte), a na forum użytkownicy, którzy nie są członkami - nie mogą wejśćWinner pisze:To lipa. Jak kogoś interesuje :
Opłaty wynoszą:
- wpisowe - 30 PLN
i co ja mam zrobić, żeby się zapisać?
przelać 210 zł, a później co?
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
zostań członkiemarmandino pisze:fajnie, tylko na stronie nic nie ma (są zamknięte), a na forum użytkownicy, którzy nie są członkami - nie mogą wejśćWinner pisze:To lipa. Jak kogoś interesuje :
Opłaty wynoszą:
- wpisowe - 30 PLN
składka
- Gość
Siewier pisze:zostań członkiemarmandino pisze:fajnie, tylko na stronie nic nie ma (są zamknięte), a na forum użytkownicy, którzy nie są członkami - nie mogą wejśćWinner pisze:To lipa. Jak kogoś interesuje :
Opłaty wynoszą:
- wpisowe - 30 PLN
składka
dziękuję, już poradziłem, tylko, że albo nie działało wcześniej, albo źle ogarnąłem
- białas
- Juventino
ja mam 2. oba to Apollo GP-3020, z czego jeden jest całkowicie sprawny, a jeden średnio.pezet1988 pisze:Posiada ktoś pada którego można do kompa podłączyć?
co myślicie o wyjeździe do Berlina? ja najprawdopodobniej jadę.
- Winner
- Juventino
Na Berlin szkoda mi kasy, jechać na piknikowy mecz to nie dla mnie, ani dopingu nie będzie ani gry nie będzie. Jeszce żeby to nie trzeba było przez cały kraj jechać. Co do propozycji Mojsa to każda okazja do napicia się piwa jest dobra.
- pezet1988
- Juventino
Myślałem żeby je wykorzystać do gry w Fifę na kompie no ale czy byłby ktoś chętny??białas pisze:ja mam 2. oba to Apollo GP-3020, z czego jeden jest całkowicie sprawny, a jeden średnio.pezet1988 pisze:Posiada ktoś pada którego można do kompa podłączyć?