Juventus Stadium
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Kiedyś było północ i południe i było jasne.juveluck pisze: Vikingowie powstali w 1985 roku. W 1986 roku powstała Arancia Meccanica, czyli później Drughi.
Przykre to niezmiernie, ale góra trybuny zrobiła swoją oprawę a dół swoją.
Się zastanawiałem, czy sobie poradzą będąc po jednej stronie.
Ma się rozumieć, że nie? Zabawne biorąc pod uwagę to, że oprawa (oprawy) były ładne.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- stahoo
- Juventino
Juveluck, możesz coś więcej powiedzieć na temat rozmieszczenia obu ekip (góra i dół, bo rozumiem, że bardziej pożądana przez Ultrasów jest dolna trybuna)? Oraz jak Twoim zdaniem będzie wyglądać ich współpraca (bądź nie wyglądać?) w przyszłych meczach.
- DiaVolO
- Juventino
Z Niedzielnego meczu z Milanem:
Z otwarcia jeszcze kilka ciekawych filmików:
Z otwarcia jeszcze kilka ciekawych filmików:
Czyli co dokładnie jeszcze nie jest zrobione ?pumex pisze:Nie jestem pewny, ale chyba kiedyś czytałem, że w połowie 2012 roku.jakku1 pisze:Kiedy zostanie ukonczone wszystko od strony komercyjnej?
- charles
- Juventino
na Parmie większość przyśpiewek była śpiewana wspólnie często osoby prowadzące doping spoglądały na dół i intonowały to samo. juveluck pewnie zna więcej szczegółów ale jak pytaliśmy niektórych kibiców to sami nie wiedzieli czemu siedzą u góry, może dlatego ze tam jest mniejsza część łuku która samodzielnie zajmuje największa grupa a na dole cała reszta. Wydaje mi się, że teraz doping będzie prowadzony wspólnie z każdym następnym meczem powinien wychodzić coraz lepiej bo ogarniecie całego łuku bez megafonów nie jest takie proste tym bardziej ze chłopaki wyszli trochę z wprawy, a łuki nieporównywalnie większe niż na Olimpikostahoo pisze:Juveluck, możesz coś więcej powiedzieć na temat rozmieszczenia obu ekip (góra i dół, bo rozumiem, że bardziej pożądana przez Ultrasów jest dolna trybuna)? Oraz jak Twoim zdaniem będzie wyglądać ich współpraca (bądź nie wyglądać?) w przyszłych meczach.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Orochimaru
- Juventino
Dokładnie widać, jak te nieszczęsne liny wpływają na widoczność :-D
- blackadder
- Juventino
No to zaproponuj przeźroczysty materiał o wytrzymałości na rozciąganie takiej jak stal nie będący 100 razy droższy od złota.Gotti pisze:Mogli by te liny zrobić z czegoś przezroczystego, żeby przynajmniej wyglądało, że ich nie ma 8)

- Simi
- Qualità Juventino
Bez przesady, założę się że żaden z kibiców na łukach nawet na to uwagi nie zwrócił tylko pasjonuje sie meczem.
Ja mam osobiście "gdzieś" te linie. Jaram się magią stadionu.
Ja mam osobiście "gdzieś" te linie. Jaram się magią stadionu.
Ja go nie tyram, więc zejdź na ziemie.stahoo pisze:Przecież Gotti pisał to ironicznie, a wy już zaczęliście tyranie... o0 Prawda Gotti?
Ostatnio zmieniony 05 października 2011, 14:28 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Stawiar90
- Juventino
obejrzyj sobie tą galerie i przestań narzekać :p (i to nawet na stamford bridge)Orochimaru pisze:Dokładnie widać, jak te nieszczęsne liny wpływają na widoczność :-D
http://www.zczuba.pl/zczuba/56,111296,1 ... _aren.html
- Winner
- Juventino
Specjalistą od grup kibicowskich nie jestem ale na stronie wikingów są nawet okolicznościowe koszulki na 25-lecie więc to chyba nie są 2 oddzielne oprawy, choć z Włochami nigdy nic nie wiadomo.juveluck pisze:Vikingowie powstali w 1985 roku. W 1986 roku powstała Arancia Meccanica, czyli później Drughi.Gooray pisze:Na transparencie jest napisane: "Od 1986 wciąż razem z Tobą", matematyk ze mnie żaden, ale to chyba jest 25-lecie.Push3k pisze:A jak już jesteśmy przy Vikingach...
Oni czasem swojego 25-lecia nie świętowali?
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Łyko
- Qualità Juventino
Proszę Ciebie... jak juz cos piszesz to pisz z sensem. Jeżeli inni potrafia robic oprawy to dlaczego nie my? I nie ktoś podniósł tylko wszyscy, ale to taki drobny szczegół.Dionizos pisze:Przeszli schodami na górę.
Proste. Leć zrób kilka.Tylko żeby tak fajne oprawy były co mecz a nie tylko na Milan, Inter, Napoli.
Ja tam się cieszę, że wogóle ktoś podniósł kartony do góry...
to jak z tą oprawą? niby na stronie 25-cio lecie.juveluck pisze:Vikingowie powstali w 1985 roku. W 1986 roku powstała Arancia Meccanica, czyli później Drughi.Gooray pisze:Na transparencie jest napisane: "Od 1986 wciąż razem z Tobą", matematyk ze mnie żaden, ale to chyba jest 25-lecie.Push3k pisze:A jak już jesteśmy przy Vikingach...
Oni czasem swojego 25-lecia nie świętowali?
- Caravaggio
- Juventino
Oni sami pewnie nie wiedzą na jakich zasadach to wszystko działa a wyżej srają niż du.py mają :roll:Łyko pisze:
to jak z tą oprawą? niby na stronie 25-cio lecie.