Mercato (2012-2014)
- Piti
- Juventino
sorry, ale to oni chcą sie go pozbyć bardziej, niż my go kupić wiec to oni powinni sie starać by nas zadowolić.. nie rozumiem dlaczego zawsze my musimy bulić takie sumy nawet za pilkarzy bez formy natomiast jesli chodzi o sprzedaz naszych pilkarzy to sa cyrki jak z Felipe Melo?Lucas87 pisze:No Higuain wie, że po przyjściu kolejnego napastnika praktycznie wylądowałby na trybunach...Pytanie na ile Real może zjechać z tych 30 baniek. Bo z pewnością nie zechcą Matriego itp. w ramach rozliczenia, a np. Vidala im za nic nie oddamy.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ponieważ ich zbędny piłkarz jest nam niezbędny, a nasz zbędny piłkarz nie jest im niezbędny. Oni nie muszą nam wciskać byle czego, bo byle czego nie mają. My nie mamy tego komfortu. Czaisz?Bazyliszek pisze:sorry, ale to oni chcą sie go pozbyć bardziej, niż my go kupić wiec to oni powinni sie starać by nas zadowolić.. nie rozumiem dlaczego zawsze my musimy bulić takie sumy nawet za pilkarzy bez formy natomiast jesli chodzi o sprzedaz naszych pilkarzy to sa cyrki jak z Felipe Melo?Lucas87 pisze:No Higuain wie, że po przyjściu kolejnego napastnika praktycznie wylądowałby na trybunach...Pytanie na ile Real może zjechać z tych 30 baniek. Bo z pewnością nie zechcą Matriego itp. w ramach rozliczenia, a np. Vidala im za nic nie oddamy.
- Bruce Badura
- Juventino
Gadałem z paroma gościami, którzy kibicują Realowi i wszyscy jednakowo psioczą na Higuaina.
Zarzuty:
1. Potrzebuje 5 sytuacji, żeby strzelić gola.
2. Średnio nadaje się do gry kombinacyjnej.
3. I, że Benzyna lepszy od niego.
Zarzuty:
- Lucas87
- Juventino
@Bazyliszek
Niby racja tylko Fiorentina również twardo stoi przy swoich warunkach, a temat transferu Jovetica nie zaczął się tydzień temu przecież...Nic nie wiadomo narazie o zainteresowaniu Higuainem ze strony jakiegoś klubu, ale jak wyskoczy jakieś City,Monaco,PSG,Anży itp. wówczas wielce prawdopodobne,że zostaniemy na lodzie. Na miejscu zarządu Juve cały czas starałbym się na wszystkie sposoby ogarnąć możliwość załatwienia z City sprawy Teveza (z pomocą Melo) i wówczas skupić się już tylko na osobie Jovetica i bocznym obrońcy (Kolarov?) i takie mercato byłoby super
Myślę, że Tevezowi niechcianemu w City oprócz pieniędzy zależy jeszcze na tym, aby pograc o najwyższą stawkę. A w Monaco czy jakiejś tam Machaczkale wcale nie musi być ten fakt taki znowu pewny.
Niby racja tylko Fiorentina również twardo stoi przy swoich warunkach, a temat transferu Jovetica nie zaczął się tydzień temu przecież...Nic nie wiadomo narazie o zainteresowaniu Higuainem ze strony jakiegoś klubu, ale jak wyskoczy jakieś City,Monaco,PSG,Anży itp. wówczas wielce prawdopodobne,że zostaniemy na lodzie. Na miejscu zarządu Juve cały czas starałbym się na wszystkie sposoby ogarnąć możliwość załatwienia z City sprawy Teveza (z pomocą Melo) i wówczas skupić się już tylko na osobie Jovetica i bocznym obrońcy (Kolarov?) i takie mercato byłoby super

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mówili to wszystko na podstawie tych kilku lat, które tam spędził czy wyłącznie ostatniego sezonu?Bruce Badura pisze:Gadałem z paroma gościami, którzy kibicują Realowi i wszyscy jednakowo psioczą na Higuaina.
Zarzuty:
- squinter
- Juventino
z kolei moj znajomy, fan Realu, mowi za kazdym razem, ze bez wahania oddalby nam Benzeme zamiast Higuaina. jak widzisz, ilu ludzi tyle opiniiBruce Badura pisze:Gadałem z paroma gościami, którzy kibicują Realowi i wszyscy jednakowo psioczą na Higuaina.
Zarzuty:

Nie ma co się spinać. Myślę że i tak gdzieś za 2 tyg. usłyszymy info, że ruszamy z planem b na mercato.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- D-Rose
- Juventino
Co do Higuaina - znalezione na forumce Krolewskich.
Suarez mecze 33 minuty 2955 min 23 gole gol co 128min
Van persie 38 meczy 3124min 26 goli gol co 120 min
Cavani 34 mecze 2981 min 20 bramek gol co 103 minuty
Rooney mecze 27 min 2020 gole 12 gol co 168 min
Tevez mecze 34 2402 min 11 goli gol co 218 min
Aguero mecze 30 1943 min 12 goli gol co 162 minuty
Ibrahimovic mecze 34 2974 min 30 goli gol co 99 min
Benzema mecze 30 1783 min gole 12 gol co 149 min
Higuain mecze 28 1736 min 16 goli gol co 109 minut
Suarez mecze 33 minuty 2955 min 23 gole gol co 128min
Van persie 38 meczy 3124min 26 goli gol co 120 min
Cavani 34 mecze 2981 min 20 bramek gol co 103 minuty
Rooney mecze 27 min 2020 gole 12 gol co 168 min
Tevez mecze 34 2402 min 11 goli gol co 218 min
Aguero mecze 30 1943 min 12 goli gol co 162 minuty
Ibrahimovic mecze 34 2974 min 30 goli gol co 99 min
Benzema mecze 30 1783 min gole 12 gol co 149 min
Higuain mecze 28 1736 min 16 goli gol co 109 minut

- ewerthon
- Juventino
Ok, ostatni sezon miał słaby, ale to nie znaczy, że stracił dryg do gry na dobre. Nie jest to zawodnik na poziomie Messiego czy C.Ronaldo, ale ma umiejętności i potrafi strzelać gole, a przecież o to nam chodzi. Może to słaby argument, ale widziałem większość jego goli jakie strzelił w Realu w ostatnich latach i facet wykorzystuje takie sytuacje, po których nasi napastnicy dawno by się połamali.
Trzeba też dodać, że ewidentny wpływ na jego dyspozycje w tym sezonie miała gra Realu, która krótko mówiąc, nie była za cudowna.
Trzeba też dodać, że ewidentny wpływ na jego dyspozycje w tym sezonie miała gra Realu, która krótko mówiąc, nie była za cudowna.
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2013, 21:58 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Trochę się dzisiaj rozpisałem na forum, ale chcę podzielić się z Wami jeszcze jedną informacją
Sky Sports podaje, że Juve czai się na Daryla Janmaata . Ponoć Giuseppe jest wstanie zaoferować 4,5 mln euro za defensora, który pozwoliłby powrócić mu do 4-3-3. Gościu gra na prawej obronie i w barwach swojego klubu, w trakcie tego sezonu, zaliczył 3 bramki i 5 asyst. Kontrakt ma do 2015 roku, sam jednak przybył 11 miesięcy temu. Pytanie czy Feyenoord tak szybko, za tak małe pieniądze, pozbawi się utalentowanego 23-latka?

Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2013, 21:56 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jakku1
- Juventino
@Yanek
Wiem, wiem, najwyzsza pora zmienic avatar. Ale nie moge sie jeszcze zdecydowac na jaki ; )
Wiem, wiem, najwyzsza pora zmienic avatar. Ale nie moge sie jeszcze zdecydowac na jaki ; )
Janmaat to jest facet z tej slynnej listy Paraticiego. Bardzo prawdopodobne, ze interesujemy sie nim na powaznie.annihilator1988 pisze:Trochę się dzisiaj rozpisałem na forum, ale chcę podzielić się z Wami jeszcze jedną informacjąSky Sports podaje, że Juve czai się na Daryla Janmaata .
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Kucharius1
- Juventino
@up z pensją i podatkiem chyba na rok grania Ibry w Juve.
Igła jest moim faworytem!!! Dziś zaliczył jeszcze fajny i bardzo szyki rajd na skrzydle , dzięki której padła bramka " Kajechona" .
Też dużo czytałem o tym Holendrze, ale czy ktoś właściwie wie jak gra ten Janmaata i Wakaso?
PS. Cytat z portalu interu "Kupic Ramiego za 14 mln. Fernando za 8 mln. Zunige za 2 mln+Kuzmanovic. Isle za 5 mln+Schelotto.
Jacksona Martineza za 18 mln. Bianchiego za 0 mln i składzik kompletny". Nawet u nas nie ma takich guru :roll:
Igła jest moim faworytem!!! Dziś zaliczył jeszcze fajny i bardzo szyki rajd na skrzydle , dzięki której padła bramka " Kajechona" .
Też dużo czytałem o tym Holendrze, ale czy ktoś właściwie wie jak gra ten Janmaata i Wakaso?
PS. Cytat z portalu interu "Kupic Ramiego za 14 mln. Fernando za 8 mln. Zunige za 2 mln+Kuzmanovic. Isle za 5 mln+Schelotto.
Jacksona Martineza za 18 mln. Bianchiego za 0 mln i składzik kompletny". Nawet u nas nie ma takich guru :roll:
- Padoin
- Juventino
francois
Wiem, ile gra. Po prostu czasami mam wrażenie, że każdą decyzję Conte ws. wejścia piłkarza, jego ustawienia na boisku traktujecie jak nieomylną to jest raz, dwa dorabiacie sobie teorie po słabszej grze Simone, na zasadzie tak miało być.
SKar7
No, w gruncie rzeczy masz dużo racji. Padoin ma być jak to niektórzy napisali ''cichociemny''
Heh, dziennikarze wszystko podłapią, to nawet nie jest zalążek transferu Higuaina.
Wiem, ile gra. Po prostu czasami mam wrażenie, że każdą decyzję Conte ws. wejścia piłkarza, jego ustawienia na boisku traktujecie jak nieomylną to jest raz, dwa dorabiacie sobie teorie po słabszej grze Simone, na zasadzie tak miało być.
SKar7
No, w gruncie rzeczy masz dużo racji. Padoin ma być jak to niektórzy napisali ''cichociemny''
Heh, dziennikarze wszystko podłapią, to nawet nie jest zalążek transferu Higuaina.
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2013, 22:35 przez Padoin, łącznie zmieniany 1 raz.