Mercato (Lato 2016)
- Marian.
 - Juventino

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html19redhof10 pisze:Poratuje ktoś linkiem do losowania bo jestem na wyjeździe

- pablo1503
 - Juventino

Dobrze prawisz. Niech dalej naiwniaki myślą, że Marotta weźmie Pjanicia z Romy. Co jeszcze? Może Higuain na dokładke? :lol: Oh, wait.pumex pisze:Oj dzieci, dzieci. Znowu się nakręcacie tymi bzdurami?
Nie wierzę w Jamesa. Szczerzę mówiąc, to nawet nie chcę wierzyć, bo średnio pasuje mi ten zawodnik, ale wydaje mi się, że tegoroczne okienko pokazało, że nie ma rzeczy niemożliwych. Także ten, Pumi. Keep calm and believe in Marotta.

- Marian.
 - Juventino

Mam do Ciebie pytanie pumex. W zyciu codziennym tez jestes takim pesymistą? 
Matuidi za mniej niż 30 baniek to grabież w biały dzień, jeśli to prawda to
Edit: Romano na twitterze teraz podał, ze Zaza bliziutko West Hamu. Kluby sie dogadały. Teraz rozmawiają z agentem Simone, na temat kontraktu.

Matuidi za mniej niż 30 baniek to grabież w biały dzień, jeśli to prawda to
Edit: Romano na twitterze teraz podał, ze Zaza bliziutko West Hamu. Kluby sie dogadały. Teraz rozmawiają z agentem Simone, na temat kontraktu.

- Urbi27
 - Juventino

- Podziekował: 1 raz
 - Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Matuidi za taką kasę to byłby majstersztyk.
James to genialny piłkarz, ale nie da się ukryć, że trochę nie pasuje to pozostałych transferów, które są robione z myślą o 3-5-2, a Kolumbijczyka nie da się tu nigdzie upchnąć. Trzeba byłoby zmieniać na 4-3-1-2, moim zdaniem za rok będziemy mieli więcej czynników przemawiających za zmianą na to ustawienie, między innymi ze względu na wiek Barzaglego. Oczywiście Jamesa przywitałbym z otwartymi ramionami, wówczas mielibyśmy kompletną i genialną pakę z różnymi wariantami taktycznymi, ale nie da się ukryć, że transfer wydaje się być mało realny.

James to genialny piłkarz, ale nie da się ukryć, że trochę nie pasuje to pozostałych transferów, które są robione z myślą o 3-5-2, a Kolumbijczyka nie da się tu nigdzie upchnąć. Trzeba byłoby zmieniać na 4-3-1-2, moim zdaniem za rok będziemy mieli więcej czynników przemawiających za zmianą na to ustawienie, między innymi ze względu na wiek Barzaglego. Oczywiście Jamesa przywitałbym z otwartymi ramionami, wówczas mielibyśmy kompletną i genialną pakę z różnymi wariantami taktycznymi, ale nie da się ukryć, że transfer wydaje się być mało realny.
- Zizou_1989
 - Juventino

Marotta dla Mediaset: Jestesmy optymistami w sprawie Matuidiego w ciagu najblizszych dni moze byc zakonczenie transferu. Zaza negocjuje z West Ham i wszystko zmierza do konca.

- panlider
 - Juventino

Casemiro? Przecież gość ma pierwszy plac u Zidane'aelpueblo pisze:a może rozmawiali o Kovacicu lub Casemiro a nie Hamesie
Jeśli przyszliby Matuidi, Cuadrado i któryś z wyżej wymienionej 3 to, Marotta- Miszcz
Osobiście też nie wierzę w transfer Jamesa. Z prostej przyczyny. Jego transfer oznaczałby, że przechodzimy na ustawienie z "4" z tyłu, co by oznaczało, że Barza, Benatia i Rugani będą grzać ławę, aż Chiellini nie dostanie kontuzji (co na pewno nastąpi).
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
						rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- mrozzi
 - Juventino

- Podziekował: 4 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Jeśli zakontraktujemy Matuidiego i Cuadrado, to Marotta i tak dostanie dychę (o czym już jakiś czas temu zapewniałem). Robimy zdecydowanie najlepsze okienko w całej Europie. Czegoś takiego nie widzieliśmy w Turynie od 2001 roku, nie mam wątpliwości.
Marotta w odpowiedzi na pytanie Sky o Jamesa: James? Le possibilità sono quasi zero. Warto zwrócić uwagę na słowo quasi, słowem szanse na Kolumbijczyka wynoszą prawie zero. :spiteful: Możemy to rozumieć tak, że zainteresowanie z naszej strony było/jest na pewno. Inna sprawa to porozumienie z Realem.
Beppe potwierdza, że jesteśmy optymistami w sprawie Cuadrado, bo klub otworzył się na negocjacje, a po swojej stronie mamy zdecydowaną wolę samego Juana.

Marotta w odpowiedzi na pytanie Sky o Jamesa: James? Le possibilità sono quasi zero. Warto zwrócić uwagę na słowo quasi, słowem szanse na Kolumbijczyka wynoszą prawie zero. :spiteful: Możemy to rozumieć tak, że zainteresowanie z naszej strony było/jest na pewno. Inna sprawa to porozumienie z Realem.
Beppe potwierdza, że jesteśmy optymistami w sprawie Cuadrado, bo klub otworzył się na negocjacje, a po swojej stronie mamy zdecydowaną wolę samego Juana.
- Zizou_1989
 - Juventino

Marotta lubi tak mowic. Pjanica i Igły tez mielismy nie kupowacCavAllano pisze:Jeśli zakontraktujemy Matuidiego i Cuadrado, to Marotta i tak dostanie dychę (o czym już jakiś czas temu zapewniałem). Robimy zdecydowanie najlepsze okienko w całej Europie. Czegoś takiego nie widzieliśmy w Turynie od 2001 roku, nie mam wątpliwości.
- jakku1
 - Juventino

Z VS:
-Alex Sandro è un profilo che non interessa
-Pjanic: non pagheremo la clausola
-Higuain: non ci sono margini di trattativa... per ora.
-James: Zero possibilità? Quasi zero.
Nos mi mówi, że coś jest na rzeczy, głowa że to fantamercato.
PS. Kiedy ostatnio ktos u nas nie mial przyznanej 10?

-Alex Sandro è un profilo che non interessa
-Pjanic: non pagheremo la clausola
-Higuain: non ci sono margini di trattativa... per ora.
-James: Zero possibilità? Quasi zero.
Nos mi mówi, że coś jest na rzeczy, głowa że to fantamercato.
PS. Kiedy ostatnio ktos u nas nie mial przyznanej 10?
					Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2016, 20:24 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
						- Adrian27th
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Ze niby teraz jest co? 7? Czy 5?Mily pisze:James na koniec podniesie notę Marotty na 9/10. Byłoby świetnie.
Kasa na niego jest na pewno, tylko czy Marotta będzie chciał ją wydać?
Ludzie, Jamesa nie będzie i mimo ze jestem marzycielem to nie da rady.
To co jest nam wystarczy ; )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
						"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.