Mercato (2012-2014)
- Zawidowianin
- Juventino
Problem polega na tym, że on ma 23 lata a nie 20
a w kolejce są kolejni "młodzi zdolni" - Bouy, Chibsah (mam wrażenie, że jest niedoceniany, zarówno w Primce czołowa postać jak i dobry sezon w Serie B, mam nadzieję, że nie pozbędziemy się całej karty) i Appelt. Nie ma co się za bardzo z Lucą szczypać w moim odczuciu.

Ostatnio zmieniony 30 maja 2013, 17:12 przez Zawidowianin, łącznie zmieniany 1 raz.
onliforpipul
- Szilgu
- Juventino
Za kazdym razem gdy oglądałem Primkę, Chibsah prezentował się najlepiej z naszego środka. Co dziwne, bo przecież więcej mówiło się o Bouyu i Appelcie.
Wie ktoś co ze Sluga? Przychodził z Chibsah'em, ale słuch o nim zaginął od kiedy jest u nas.
No i czy Bouy nie zerwał więzadłów? Czy to może był Appelt? Wiem, że któryś z młodzików doznał poważnej kontuzji, ale nie pamiętam który
Wie ktoś co ze Sluga? Przychodził z Chibsah'em, ale słuch o nim zaginął od kiedy jest u nas.
No i czy Bouy nie zerwał więzadłów? Czy to może był Appelt? Wiem, że któryś z młodzików doznał poważnej kontuzji, ale nie pamiętam który

- PlanetJuve
- Juventino
Sluga z tego co sie orientuje zostal wypożyczony do rodzimej ligi, bodaj rumuńskiej. A poważnej kontuzji, niestety, doznał Bouy..Szikit pisze:Za kazdym razem gdy oglądałem Primkę, Chibsah prezentował się najlepiej z naszego środka. Co dziwne, bo przecież więcej mówiło się o Bouyu i Appelcie.
Zgadzam się z kolega wyżej w kwestii, że warto poświęcić Luce bo mamy młodszych piłkarzy którZy mogą go zastąpić.
- annihilator1988
- Juventino
Poli najprawdopodobniej przeniesie się do Milanu Był strach na forum, że Giuseppe go łyknie, uważam więc, że ludzi trzeba poinformować i odstresować. Nie będzie wyrzucania mamony w błoto. Chyba 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Dolce Vita
- Juventino
Jeśli to prawda to kibice Juve powinni Gallianiemu fundnąć jakieś pudełko kubańskich cygar co najmniej....annihilator1988 pisze:Poli najprawdopodobniej przeniesie się do Milanu Był strach na forum, że Giuseppe go łyknie, uważam więc, że ludzi trzeba poinformować i odstresować. Nie będzie wyrzucania mamony w błoto. Chyba

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
też jestem zadowolony z takiego obrotu spraw, niespełniony talent jak Giovinco. Przeczytałem na transfery.info, że przyszedł do nas niejaki Hasan Pepić, 20 letni lewoskrzydłowy gracz Dynamo Drezno. Więcej o nim nic nie wiem. Swoją drogą to myślę, że powinniśmy sprowadzić Pawele z PodbeskidziaDolce Vita pisze:
Jeśli to prawda to kibice Juve powinni Gallianiemu fundnąć jakieś pudełko kubańskich cygar co najmniej....Miałem szczerą nadzieję, że ten zawodnik do nas nie zawita i być może tak się (nie) stanie.

A! no i bym zapomniał Juvetić

- Zdun
- Juventino
Sprzedanie Marchisio za godne pieniądze czyt. 30 mln euro, będzie nie tylko dobrym ruchem dla Juventusu ale i dla samego piłkarza, dla którego inna liga może wplynać na jego zaangazowanie oraz wyzwanie. Claudio się przestał rozwijać nei przeskoczy już swojego poziomu. Od następnego sezonu środek będzie nalezał do Pogby i Vidala.
- sebastian10
- Juventino
Marchisio tez sie zgadzam ze juz to jest jego max fajny gosciu ale jak idzie na nim zarobić, Ranieri pomorze nam zarobić niezłe pieniądze 25-30 i ja bym go jeszcze spakował , za ta kase mozna miec lepszych Daniele De Rossi to koszt z 14 czy Hernanes . Ale naj lepiej to bym mrówke pozbył sie na pierwszym miejscu a na niego nie ma chętnych za bardzo
- Lucas87
- Juventino
Ale Marchisio to gracz niezwykle emocjonalnie związany z Juventusem. Nie można pozbywać się wszystkich Italiańcow bo to nie Inter czyli klub bez żadnej duszy. Przyjdzie ktoś podobnej klasy i za podobną pensję jak Claudio?! Pogba to gracz bardziej defensywny.
- juventussek
- Juventino
Pogba bardziej defensywny? No bez żartów przecież on ma zapędy ofensywne i dużo strzela z dystansu.
- Kucharius1
- Juventino
Zdun nie pisz w ten sposób , bo Ty sobie jaja robisz, a ludzie później podchwytują i myślą że nie są odosobnieni w takich osądach
Tym czasem w Anglii...
http://www.calciomercato.com/mercato/ju ... dez-612579

Tym czasem w Anglii...
- deszczowy
- Juventino
Ale Zdun ma trochę racji. Claudio, po chwilowej zwyżce formy w ubiegłym sezonie, wrócił po prostu do "grania swojego". Czasem coś ustrzeli, ale generalnie prochu raczej nie wymyśli. Jeśli kasa z jego sprzedaży miałaby pójść np. na Verrattiego, to ja bym się chyba długo nie zastanawiał.
- playmaker
- Juventino
Jeżeli Real nie chce zejść z tych 30 mln za Higuaina, to Chicharito za 17 mln byłby dobrą opcją. Zawodnik ze świetnym startem i wykończeniem, do tego w miarę młody i doświadczony. Wydaje mi się, że Marotta rzeczywiście sprowadzi dwóch napastników - cofniętego i snajpera.Kucharius1 pisze:
- jakku1
- Juventino
Wedlug Sportmediaset uzgodnilismy warunki transferu Joveticia: 12m + 50% Marrone + Quagliarella!
Wlasnie staram sie odszukac jakichs innych informacji na ten temat.
Wlasnie staram sie odszukac jakichs innych informacji na ten temat.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113