Mercato (Lato 2016)
- Zizou_1989
- Juventino

Pumi jeszcze sie zdziwiszpumex pisze:Oj dzieci, dzieci. Znowu się nakręcacie tymi bzdurami?
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 49 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
James, Matuidi i Cuadrado, bo wiadomo chcemy zeby kazdy zawodnik mial do pary kolege ze swojego kraju. Hmm wszystko uklada sie w logiczna calosc
Zastanawia mnie tylko ewentualne ustawienie zespolu bo przy 4312 na rezerwie Rugani, Barza i Benatia to troche za duzo. Troszke dziwnym jest ze jeden zawodnik wyklucza drugiego przy danej taktyce i takowych kupujemy/kupimy. No coz niech przy takiej ewentualnosci Max sie martwi
pumex Jesli scenariusz scf sie spelni na koniec okienka, to powinienes postapic honorowo jak Cabrini
Zastanawia mnie tylko ewentualne ustawienie zespolu bo przy 4312 na rezerwie Rugani, Barza i Benatia to troche za duzo. Troszke dziwnym jest ze jeden zawodnik wyklucza drugiego przy danej taktyce i takowych kupujemy/kupimy. No coz niech przy takiej ewentualnosci Max sie martwi
pumex Jesli scenariusz scf sie spelni na koniec okienka, to powinienes postapic honorowo jak Cabrini
- sFieSu
- Juventino

Pumex to taka odwrotność Cabriniego.
Cabrini jak napisze, że done deal to znakiem tego, taki zawodnik na bank do nas nie zawita. Pumex jak napisze, że nie ma szans, to staje się coś odwrotnego. Zatem witamy James'a.
Cabrini jak napisze, że done deal to znakiem tego, taki zawodnik na bank do nas nie zawita. Pumex jak napisze, że nie ma szans, to staje się coś odwrotnego. Zatem witamy James'a.

- pumex
- Juventino

Scenariusze sci-fi mają to do siebie, że się nie spełniająAlexinhio-10 pisze:pumex Jesli scenariusz scf sie spelni na koniec okienka, to powinienes postapic honorowo jak Cabrini
Teraz już poważnie - zanim zaczną co poniektórym cieknąć krople potu spod pachy, zastanówcie się na spokojnie, ile sensu miałoby pozyskanie Jamesa, ile by to kosztowało, gdzie byłoby jego miejsce w drużynie etc.

- Zizou_1989
- Juventino

Perez I Marotta
Chyba cos jest na rzeczy
- Vincitore
- Juventino

A kim jest ten Giovani di Francesco, bo internet chyba o takim człowieku związanym z mercato nie słyszał?Zizou_1989 pisze:Marotta powiedzial ze przybedzie wazny gracz Realu Madryt - wypowiedz przekazal Giovani di Francesco dla wloskiej TV I co teraz?
- Donnie
- Juventino

Ja to ani w Fifie takich okienek nie robiłem...
W jednego z pary Matuidi-James jestem w stanie uwierzyć. W obu? Chyba bym się posikał, gdyby do tego doszło.
A zdjęcie Marotty i Pereza wyrwane z kontekstu .
W jednego z pary Matuidi-James jestem w stanie uwierzyć. W obu? Chyba bym się posikał, gdyby do tego doszło.
A zdjęcie Marotty i Pereza wyrwane z kontekstu .
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2016, 17:21 przez Donnie, łącznie zmieniany 1 raz.
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 214 razy
A czy te bombowe pogłoski nie utożsamiają się z komunikatem Paraticciego, że kibice Juve mogą spodziewać się niespodzianek ?
Matuidi dla mnie na chwile obecna jest nr 1 ale on żadną niespodzianką nie byłby gdyż każdy z kibiców Juve na niego czeka ale James ? To rzeczywiście byłaby niespodzianka ale nie napalajmy się...Matuidi, Cuadrado i fantamercato w naszym wykonaniu mimo sprzedaży Pogby. James ? Wtedy Beppe chyba pomnika doczekałby się w Turynie :shock:
Matuidi dla mnie na chwile obecna jest nr 1 ale on żadną niespodzianką nie byłby gdyż każdy z kibiców Juve na niego czeka ale James ? To rzeczywiście byłaby niespodzianka ale nie napalajmy się...Matuidi, Cuadrado i fantamercato w naszym wykonaniu mimo sprzedaży Pogby. James ? Wtedy Beppe chyba pomnika doczekałby się w Turynie :shock:

- Szilgu
- Juventino

Abstrahując od realności tego transferu to przyjściem Jamesa bym się... zmartwił.pumex pisze:Scenariusze sci-fi mają to do siebie, że się nie spełniająAlexinhio-10 pisze:pumex Jesli scenariusz scf sie spelni na koniec okienka, to powinienes postapic honorowo jak CabriniPoza tym Cabrini to taki honorowy i w ogóle, że miesiąca nie wytrzymał i chlapnął posta w temacie meczowy, także ten..
![]()
Teraz już poważnie - zanim zaczną co poniektórym cieknąć krople potu spod pachy, zastanówcie się na spokojnie, ile sensu miałoby pozyskanie Jamesa, ile by to kosztowało, gdzie byłoby jego miejsce w drużynie etc.
Oznaczałoby to przejście na 4-3-1-2, czyli odkładamy na ławkę któregoś z obrońców. Dziwne posunięcie. Wolałbym kontynuację 3-5-2 i Matuidiego.
Wiem, że kręcę nosem, James to świetny piłkarz (choć fejm ma lekko większy niż umiejętności i gra nierówno). Ale nie widzę go u nas.
Pozostaje zaufać Allegriemu i Marotcie.
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 214 razy
Jakiś Manu Sainz zdementował tę plotę na twitterze ale nie wiem co to za gość :
https://twitter.com/manu_sainz
https://twitter.com/manu_sainz

- Janko muzykant
- Juventino

Po sprzedaży Francuza w 2001 dołączyli do nas Nedved, Buffon, Thuram. Marotta bierze przykład z pana Moggiego... historia kołem się toczy.Donnie pisze:Ja to ani w Fifie takich okienek nie robiłem...
- Zawidowianin
- Juventino

i InzaghiegoJanko muzykant pisze:Po sprzedaży Francuza w 2001 dołączyli do nas Nedved, Buffon, Thuram. Marotta bierze przykład z pana Moggiego... historia kołem się toczy.Donnie pisze:Ja to ani w Fifie takich okienek nie robiłem...
onliforpipul