LaLiga
- ADP
- Juventino
Arsenal niepozbedzie sie henrego bo kto by im strzealał bramki jest tez druga opcja ze kupia drugą taka gwiazde jak henry i wtedy bedzie mógł on odejsc a barca powinna inwestowac nie w atak a w leprza obrone bo sam marqez i puyol im niewystarczą.
Ale i tak sądze ze to tylko jakas plota
Ale i tak sądze ze to tylko jakas plota

- wojtekk03
- Juventino
A wedlug mnie dobrze byłoby jakby henry odszedl z arsenalu bo tam wyraznie jest juz zmęczony. A barce nawet lubie a że do juve nie wroci raczej :twisted: to jak dla mnie moze sobie pojsc do bracy.
ronaldinho-etoo-henry to byloby coś!!!
ronaldinho-etoo-henry to byloby coś!!!
i sie zaczęło SCHOOLTiME 
FORZA JUVe FORZA ALEX

FORZA JUVe FORZA ALEX
- 2MAN
- Juventino
A mi się wydaje że pasował by tam znakomicie i zaklimatyzowałby sie momentalnie ... Barca jest dla mnie "przykładem" (jak Chelsea) , że kupując zawodników można nimi w jeden sezon coś ugrać (mniej lubie więcej
) ... nie lubie czegoś takiego
ale sądzę ze Henry tylko umocnił by Barce w Europie

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Jezzo
- Juventino
barca wychodzi z długow dlatego musza wziąść jeszcze (rok temu też wzieli, deco etu i reszta nie wzieła się z kosmosu) 100 mln kredytu i kupic henry robinho pandiani itp itd
a potem powiedzą że już za chwilę już za momencik będą na plusie :-D

aLe MaDriD aLe !!!
- Radidam
- Juventino
W zyciu moim zdaniem Arsenal niesprzeda Henrego i do tego za 30 mln Euro :shock: Jak on jest warty przynajmiej z 45 mln Euro :!: Arsenal ma w tym oknie transferowym wydac z 60 mln Euro
Chca przebudowac zespoł :!: Ale chyba wzmocnic a nie oddaniem Henrego oslabic :!: Jakby go sprzedawali mialbym nadzieje ze by spowrotem wzmocnił Juventus 
Szkoda ze w Juventusie grał na srodku pomocy :d jakby zrobili jak z Alexem ze srodkowego na Napastnika :d co by wtedy było :!: Henry Zidane Alex
Mega trojkat :!:

Szkoda ze w Juventusie grał na srodku pomocy :d jakby zrobili jak z Alexem ze srodkowego na Napastnika :d co by wtedy było :!: Henry Zidane Alex

- Madzix
- Juventino
tez o tym slyszalam, zreszta nie pierwszy raz, badzmy szczerzy..Becks gra srednio, powoli dogasa, widocznie lepiej mu idzie lansowanie siebie i zony niz gra na boisku
chociaz ostatnio kopsnal gola z Azerami (ale nasze Gorace Kubki kopsnely 8 )
kobieca intuicja jednak podpowiada mi, ze to plota...
ah zmienilam czcionke
zeby sie ktos nie nasapal zbytnio

kobieca intuicja jednak podpowiada mi, ze to plota...

ah zmienilam czcionke
zeby sie ktos nie nasapal zbytnio

Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2005, 17:15 przez Madzix, łącznie zmieniany 2 razy.
rise when you fall and then
you`ve got to fight for what you want
you`ve got to fight for what you want
- Juventus33
- Juventino
Niech sobie przechodzi - ale prawdę mówiąc to niewiem czy go przyjmą do Milanu.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja na DSF'ie widziałem że przeszedł do Bayernu nawet z prezentacją koszulek z numerem 12 ale mozliwe ze był to jakis rzart Prima-A-Prilisowy bo było to 1 kwietnia z takimi sprawami można powiedzieć tylko jedno bardzo mądre przysłowie :
Pożyjemy zobaczymy
Pożyjemy zobaczymy
Dawniej Virus[Mauro].
- M.
- Juventino
Beckham raczej na 100% nie odejdzie z Realu. Gdzieś czytałem, że nawet jeśli będzie rewolucja kadrowa w Realu to Beckham na pewno nie odejdzie, za bardzo by stracili na popularności. Nieważne jak Anglik gra, a Japończycy i tak kupią tysiące koszulek z jego nazwiskiem. Wątpie, aby inny klub był gotów płacić Beckhamowi 6 mln Euro rocznie :roll: .Aniolek pisze:Jak według mnie noto to jest plotka ze Beckham przejdzie do Milanu nobo po co Milanowi on watpie w to Beckham moze odejdzie od Realu ale gdzie indziej napewno nie do Milanu :roll:
:roll:
- bartus
- Juventino
no beckham w madrycie od poczatku nie zachwycal :roll: ale prezes realu florentino perez powiedzial, ze beckham i figo stanowia wazny element druzyny, i ze krytyka pod ich adresem jest nie na miejscu :roll: z czym sie oczywisnie nie zgadzam :twisted: ale wydaje mi sie ze becks nie odejdzie do milanu. chociaz na miejscu pereza jak mialbym go sprzedac to sprzedawalbym go do Serie a albo do Premieship, niz wzmacnial potencjalnych wrogow z krajowego podworka.