LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2005, 14:01

Jeśli faktycznie Reyes pójdzie do Realu i w ramach tej transakcji do Arsenalu zawita Michael Owen to wtedy jak najbardziej mozliwe jest, że Henry odejdzie do Barcelony.

Obrazek
ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2005, 14:21

Arsenal niepozbedzie sie henrego bo kto by im strzealał bramki jest tez druga opcja ze kupia drugą taka gwiazde jak henry i wtedy bedzie mógł on odejsc a barca powinna inwestowac nie w atak a w leprza obrone bo sam marqez i puyol im niewystarczą.
Ale i tak sądze ze to tylko jakas plota :D

wojtekk03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 marca 2005, 14:32

A wedlug mnie dobrze byłoby jakby henry odszedl z arsenalu bo tam wyraznie jest juz zmęczony. A barce nawet lubie a że do juve nie wroci raczej :twisted: to jak dla mnie moze sobie pojsc do bracy.
ronaldinho-etoo-henry to byloby coś!!!

i sie zaczęło SCHOOLTiME :/
FORZA JUVe FORZA ALEX
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2005, 15:42

A mi się wydaje że pasował by tam znakomicie i zaklimatyzowałby sie momentalnie ... Barca jest dla mnie "przykładem" (jak Chelsea) , że kupując zawodników można nimi w jeden sezon coś ugrać (mniej lubie więcej :D) ... nie lubie czegoś takiego :D ale sądzę ze Henry tylko umocnił by Barce w Europie

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 marca 2005, 08:07

barca wychodzi z długow dlatego musza wziąść jeszcze (rok temu też wzieli, deco etu i reszta nie wzieła się z kosmosu) 100 mln kredytu i kupic henry robinho pandiani itp itd :D a potem powiedzą że już za chwilę już za momencik będą na plusie :-D

aLe MaDriD aLe !!!
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2005, 11:02

W zyciu moim zdaniem Arsenal niesprzeda Henrego i do tego za 30 mln Euro :shock: Jak on jest warty przynajmiej z 45 mln Euro :!: Arsenal ma w tym oknie transferowym wydac z 60 mln Euro :D Chca przebudowac zespoł :!: Ale chyba wzmocnic a nie oddaniem Henrego oslabic :!: Jakby go sprzedawali mialbym nadzieje ze by spowrotem wzmocnił Juventus :D
Szkoda ze w Juventusie grał na srodku pomocy :d jakby zrobili jak z Alexem ze srodkowego na Napastnika :d co by wtedy było :!: Henry Zidane Alex :D Mega trojkat :!:

Obrazek
Madzix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2005, 16:26

tez o tym slyszalam, zreszta nie pierwszy raz, badzmy szczerzy..Becks gra srednio, powoli dogasa, widocznie lepiej mu idzie lansowanie siebie i zony niz gra na boisku :/ chociaz ostatnio kopsnal gola z Azerami (ale nasze Gorace Kubki kopsnely 8 )
kobieca intuicja jednak podpowiada mi, ze to plota...:)
ah zmienilam czcionke
zeby sie ktos nie nasapal zbytnio :prochno:
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2005, 17:15 przez Madzix, łącznie zmieniany 2 razy.

rise when you fall and then
you`ve got to fight for what you want
Juventus33

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2005, 17:20

Niech sobie przechodzi - ale prawdę mówiąc to niewiem czy go przyjmą do Milanu.

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2005, 18:43

Ja na DSF'ie widziałem że przeszedł do Bayernu nawet z prezentacją koszulek z numerem 12 ale mozliwe ze był to jakis rzart Prima-A-Prilisowy bo było to 1 kwietnia z takimi sprawami można powiedzieć tylko jedno bardzo mądre przysłowie :

Pożyjemy zobaczymy

Dawniej Virus[Mauro].
_zambro_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2005, 19:55

to co czytalem to bylo napisane ze tylko Birnigham (nie wiem jak sie to pisze) jest zaiterosowane beckham'em i to jeszcze za male pieniadze

Obrazek
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2005, 20:41

Jak według mnie noto to jest plotka ze Beckham przejdzie do Milanu nobo po co Milanowi on watpie w to Beckham moze odejdzie od Realu ale gdzie indziej napewno nie do Milanu :roll:

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2005, 21:53

Aniolek pisze:Jak według mnie noto to jest plotka ze Beckham przejdzie do Milanu nobo po co Milanowi on watpie w to Beckham moze odejdzie od Realu ale gdzie indziej napewno nie do Milanu :roll:
Beckham raczej na 100% nie odejdzie z Realu. Gdzieś czytałem, że nawet jeśli będzie rewolucja kadrowa w Realu to Beckham na pewno nie odejdzie, za bardzo by stracili na popularności. Nieważne jak Anglik gra, a Japończycy i tak kupią tysiące koszulek z jego nazwiskiem. Wątpie, aby inny klub był gotów płacić Beckhamowi 6 mln Euro rocznie :roll: .

:roll:
Stasiek3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2005, 01:26

Pewnie jakaś plota, poza tym nie wiem po co by miał iść do Milanu.

Ka_myk7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2005, 10:21

Niech sobie przechodzi i tak nie pogra :) Nie w pierwszym składzie

JUVENTUS TURYN 4EVER
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2005, 11:05

no beckham w madrycie od poczatku nie zachwycal :roll: ale prezes realu florentino perez powiedzial, ze beckham i figo stanowia wazny element druzyny, i ze krytyka pod ich adresem jest nie na miejscu :roll: z czym sie oczywisnie nie zgadzam :twisted: ale wydaje mi sie ze becks nie odejdzie do milanu. chociaz na miejscu pereza jak mialbym go sprzedac to sprzedawalbym go do Serie a albo do Premieship, niz wzmacnial potencjalnych wrogow z krajowego podworka.

Obrazek
ODPOWIEDZ