WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- AmericanPsycho
- Juventino
Dwóch ze sobą biore to już warto by rezerwacje zrobić.
Kto jeszcze?
Kto jeszcze?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
pewne praktycznie na stowe ze bede z ziomkiem
Forza Juveeee ale ale aleeeee 2 0 bedzie xD
Forza Juveeee ale ale aleeeee 2 0 bedzie xD
- Filip
BTW. Orientujecie się może jak wygląda sprawa odwołania się od kary za brak biletu?
Mam bilet 24h (obejmujący czas kary) ale zostawiłem go w innych spodniach i niestety dostałem karę, czy w tym przypadku mogę się odwołać i dostać tylko do zapłaty opłatę manipulacyjną (12zł) ?
Mam bilet 24h (obejmujący czas kary) ale zostawiłem go w innych spodniach i niestety dostałem karę, czy w tym przypadku mogę się odwołać i dostać tylko do zapłaty opłatę manipulacyjną (12zł) ?
Siema, na meczyk wpadam.
Jakieś trzy lata temu miałem podobny przypadek i bez problemu przyjeli reklamację. Teraz to nie wiem.Mam bilet 24h (obejmujący czas kary) ale zostawiłem go w innych spodniach i niestety dostałem karę, czy w tym przypadku mogę się odwołać i dostać tylko do zapłaty opłatę manipulacyjną (12zł) ?
Juve!!! storia di un grande amore!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
- AmericanPsycho
- Juventino
Pany, skoro sobota... to może bifor? 

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Filip
Właśnie nie wiem czy teraz czasem tylko imiennych nie uznają...Dacin pisze:Siema, na meczyk wpadam.
Jakieś trzy lata temu miałem podobny przypadek i bez problemu przyjeli reklamację. Teraz to nie wiem.Mam bilet 24h (obejmujący czas kary) ale zostawiłem go w innych spodniach i niestety dostałem karę, czy w tym przypadku mogę się odwołać i dostać tylko do zapłaty opłatę manipulacyjną (12zł) ?
- AmericanPsycho
- Juventino
Dacin, to wpadaj do mnie na 18 jak masz ochotę. Ktoś jeszcze? Śmiało.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Ja bym sie pisał, ale nie wiem czy się wyrobie, rzuć adres delak na priv 

- AmericanPsycho
- Juventino
Wysłałem wam adres na PW.
Lokal zarezerwowany na 20:20 (Pani się ucieszyła
)
Jeszcze ktoś na bifor?
Lokal zarezerwowany na 20:20 (Pani się ucieszyła

Jeszcze ktoś na bifor?