Najlepszy piłkarz Juve wszechczasów to....??
- Alexa Del Piero
- Juventino
1. Kolejność wymienoinych nazwisk jest przypadkowajuveluck pisze:Moge sie zgodzic ze nie da sie wybrac jednego pilkarza bo bylo wielu wspanialych, ale napewno listy nie powinien otwierac Del Piero z Buffonem. Diagnoza ta co wyzej a moze nawet i gorsza, gdyz w ramach zablysnieca swoja wiedza, ktora jak widac na zalaczonym obrazku jest minimalna, wrecz zadna, probowales wymienic innych wysmienitych w przeszlosci graczy Juve. Jak znales imiona to pisales jak nie no to nie i najlpesze Zola :lol: :lol: :lol: to ci pograzylo. Nigdy nie gral w Juve i zostal uznany jednyem z jego najlpeszy graczy w histori. Nie wiem czy plakac czy sie smiac. ZatrwazajaceAlexa Del Piero pisze:Wedlug mnie nie mozna wskazac jednego pilkarza bo bylo/jest ich wielu, dlatego moja lista jest dosc dluga![]()
Alex Del Piero
Gigi Buffon
Michele Platini
Roberto Baggio
Pavel Nedved
Boniperti
Zola
Rossi
2. Co do Zoli to każdemu może zdarzyć się pomyłka

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Molek big fun juve
- Juventino
A ja uwazam Alexa za najlepszego pilkarza wszechczasow
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- PiotrekJuveMan
- Juventino
Platini i może Del Piero...

I Love Queen and Sting!!!
- Lubczyk
- Juventino
Gianluigi pisze:Bez wątpienia Paolo Rossi ach te jego rajdy :-D .Można jeszcze wymienic BońkaCabrini ,Zoff ,Del Piero .
Zgadzam sie z toba.
Rossi moim zdaniem był najlepszy .
Ale Alex za niedługo moze go smignac.
- Lypsky
- Juventino
Zola :shock: :shock: :shock: Widze ze twoja znajomosc Juve jest ogromnia!!! :shock: Ciekaw kiedy Zola gral w Juve :shock: Piszesz ze kazdemu mogla sie zdarzyc taka pomylka(a zdarzylo sie tobie :shock: nikomu innemu tylko tobie :shock: ) a jestem pewien ze jak ktos przeczytal twojego posta to ze smiechu az z krzesla spadl!!!Alexa Del Piero pisze: 2. Co do Zoli to każdemu może zdarzyć się pomyłka
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Andryk
- Juventino
rozbroiłes mnie. Zola i Juve to chyba jest niemożliwe żę on kiedys grał dla bianconerich, chyba że jak miał 14 lat w młodzikach ale w tą opcje raczej nie wierze.DjJuve pisze:Zola :shock: :shock: :shock: Widze ze twoja znajomosc Juve jest ogromnia!!! :shock: Ciekaw kiedy Zola gral w Juve :shock: Piszesz ze kazdemu mogla sie zdarzyc taka pomylka(a zdarzylo sie tobie :shock: nikomu innemu tylko tobie :shock: ) a jestem pewien ze jak ktos przeczytal twojego posta to ze smiechu az z krzesla spadl!!!Alexa Del Piero pisze: 2. Co do Zoli to każdemu może zdarzyć się pomyłka
ja nie spadłem bo mam kontuzje stwu miednicowego, i jak bym spadł to bym pauzował z 2 miesiące, więc starałem sie nie spadać tylko śmiac sie w ekran.
fakt że zola to wielki piłkarz, ale w juve nigdy sie nie pojawił
- Alessandro
- Juventino
Moja odpowiedź jest krótka: Platini - i wszystko jasne!