Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Asta#8
- Qualità Juventino
Ja dziś również dostałem list od federacji CzeskiejSzymek pisze:
Dziś paczuszka od Federacji Czeskiej a wniej:
-zdjęcie "11" Czechów na Euro
-naklejka mistzostw Europy w Futsalu
-magazyn o mistrzostwach Europy w Futsalu
-magazyn o Futoblu w Czechach (federacja, reprezentacja, historia itp.)
-magazyn o piłkarzach reprezentacji Czech, przedstawiony każdy piłkarz
-6 zdjęć piłkarzy, ale zabrakło Pavla![]()
![]()
![]()
Ale i tak jest dobrze

- pocztówka '11' czechów
- 3 magazyny z różnych lat o Futsalu, Juniorach i normalnej reprezentacji.
- 6 zdjęć (jest Nedved) z autografami

Niestety nie mam naklejki

- kacper1916
- Juventino
Dziś dostałem kopertę od Detroit Red Wings a w niej:
- list od klubu
- 2 naklejki z herbem
- wielkie zdjęcie (na papierze fotograficznym) całego zespołu
- kartę Upper Deck Steve'a Yzerman'a
- takturka z ręcznie napisaną dedykacją dla fana #1 w Polsce - mnie
od spikera z meczy Red Wings.
Uwielbiam Red Wings, więc humor mi się dość znacznie poprawił.
- list od klubu
- 2 naklejki z herbem
- wielkie zdjęcie (na papierze fotograficznym) całego zespołu
- kartę Upper Deck Steve'a Yzerman'a
- takturka z ręcznie napisaną dedykacją dla fana #1 w Polsce - mnie

Uwielbiam Red Wings, więc humor mi się dość znacznie poprawił.

- JuVeJoZeK
- Juventino
Powracam po paru miesiącach
Nie było mnie gdyż zapomniałem hasła i dopiero sobie przypomniałem
Loguje się a tam co? ponad 20 prywatnych wiadomości proszących o wzory listów i adresy klubów :x
Czy to tak ciężko przeczytać cały temat a nie tylko pierwszą i ostatnią stronę? Ehh..
Co do tematu to mam już ponad 120 przesyłek
Platini , Beckenbauer i Van Basten przysłali mi zdjęcia z grafami i z dedykacjami :-D :-D No wiec bede sie tu regularnie wpisywał 
Czy to tak ciężko przeczytać cały temat a nie tylko pierwszą i ostatnią stronę? Ehh..
Co do tematu to mam już ponad 120 przesyłek

- rostek
- Juventino
wczoraj panowie dostalem od PZPN-u moja piersza paczka od tej federacjii a wniej długopis breloczek bardzo fajny i list z dedykacją na super jakosci papirze jestem bardzo zadowolony. A dzisiaj paczka od FEDERACJI WALII a winiej wypasiony na makasa proporczyk i superowa odznaka czekamy dalej hehehe
:twisted: :twisted: :twisted:

TyLko MaNcheSteR UnitEd <<<<WE WILL NEVERE DIE BECASUE WE ARE UNITED>>>>
- Lukasz.NH
- Juventino
I przyszła paczuszka od federacji Czeskiej z 24 zdjęciami :-D szkoda że bez autografów 
Z DC United ci co otrzymali to wysyłaliście list czy mail ? Bo ja posłałem już chyba z 4 maile i nic niewidać
chyba że długooo idzie
Czy moge prosić o adresy do AS Monaco i PSV ? Z góry dzięki
Proponuje przeczytać regulamin JP. Stosuj opcje "zmień" - nie pisz post pod postem (własnym). Koniecznie regulamin. Obejdzie się tym razem bez kartki.
Ulisses
Z DC United ci co otrzymali to wysyłaliście list czy mail ? Bo ja posłałem już chyba z 4 maile i nic niewidać

Czy moge prosić o adresy do AS Monaco i PSV ? Z góry dzięki
Proponuje przeczytać regulamin JP. Stosuj opcje "zmień" - nie pisz post pod postem (własnym). Koniecznie regulamin. Obejdzie się tym razem bez kartki.
Ulisses
- kubinho 10
- Juventino
Dawno jush tu nie pisałem ale nie miałem o czym bo nie dostawałem żadnych odpowiedzi ale w tym tygodniu dostałem dwie paczki.
Wayne Rooney- oryginalny autogram ze zdięciem
Thierry Henry- list imienny, coś w rodzaju pocztówki gdzie są dwa małe zdięcia Henry'ego i wszystkie wiadomości o nim typu liczba bramek sukcesy kluby itp.
To narazie wszystko ale mam nadzieje że w najbliszczym czasie tesh coś dostane to od razu tutaj napisze
POZDRO DLA WSZYSTKICH KOLEKCJONERÓW!!!!
Wayne Rooney- oryginalny autogram ze zdięciem
Thierry Henry- list imienny, coś w rodzaju pocztówki gdzie są dwa małe zdięcia Henry'ego i wszystkie wiadomości o nim typu liczba bramek sukcesy kluby itp.
To narazie wszystko ale mam nadzieje że w najbliszczym czasie tesh coś dostane to od razu tutaj napisze

POZDRO DLA WSZYSTKICH KOLEKCJONERÓW!!!!
Grande Juve, Vinci Per Noi
- farmer16
- Juventino
A ja z Juve dostałem : Kubek z napisem Juventus orginalny autograf Del Piero i Marcello Lipiego i zdjęcie drużyny na której były wydrukowane autografy kazdego piłkarza a także książeczkę z Historią Delle Alpi
a z innych klubów to przysyłali mi z : Wolfsburga , Schalke 04 , Manchester City 2 razy , Manchester United 3 razy ( Mancester Unnited jest od mojego brata ) , Real Madryt Arsenal Londyn 8)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
wysłałem jakieś dwa tygodnie temu listy do Monaco i do Liverpoolu. Wczoraj dostałem list z Księstwa. W nim zdjecie formatu A4 drużyny wraz z autografami i jakiś lit po francusku. Troszke mało, ale jak na pierwszy raz to i tak dobrze, że dostałem dokolwiek
Teraz czekam na odpowiedź anglików
- koki90
- Juventino
A co daje najczęściej juventus, aha i ma ktoś możeadres do UEFA??
I takie pytanie, bo wielu z Was pisało Do UEFA lub FIFA już niepamietam
i dostawało 2 odznaki czasami naklejki i takie tam, pisaliście tradycyjnym listem czy e-mailem ??
I takie pytanie, bo wielu z Was pisało Do UEFA lub FIFA już niepamietam

- Ronni
- Juventino
Dostałem odpowiedz od Arsenalu. Prosze przetłumaczcie mi co dostałem:
Thank you for your email enquiry to Arsenal Football Club. Due to the overwhelming response from
supporters to the info@arsenal.co.uk address, emails cannot always be answered immediately. We will
respond to every email, however, the swiftness of our response will vary according to the nature of
the query and the date upon which it was received. We would appreciate your patience until you
receive a reply. In the meantime you may wish to visit the Club web-site at
<file://www.arsenal.com> www.arsenal.com or telephone the Main Switchboard on + 44 (0) 20 7704 4000.
Please note info@arsenal.co.uk only operates between Monday - Friday 9am - 5pm.
We thank you for your patience.
Arsenal Football Club is backing the UK Olympic & Paralympic bid - Register your support at
www.london2012.org
Thank you for your email enquiry to Arsenal Football Club. Due to the overwhelming response from
supporters to the info@arsenal.co.uk address, emails cannot always be answered immediately. We will
respond to every email, however, the swiftness of our response will vary according to the nature of
the query and the date upon which it was received. We would appreciate your patience until you
receive a reply. In the meantime you may wish to visit the Club web-site at
<file://www.arsenal.com> www.arsenal.com or telephone the Main Switchboard on + 44 (0) 20 7704 4000.
Please note info@arsenal.co.uk only operates between Monday - Friday 9am - 5pm.
We thank you for your patience.
Arsenal Football Club is backing the UK Olympic & Paralympic bid - Register your support at
www.london2012.org
- Asta#8
- Qualità Juventino
Ja dziś dostałem list od... MIAMI HEAT!! :-)
Wysłałem do nich dnia 23.03.05, na kopercie data jest 24.03.05, a dziś już dostałem!!
W kopercie było:
--> Duży magnes z terminarzem
--> Taka mała książeczka (terminarz itp)
Wysłałem do nich dnia 23.03.05, na kopercie data jest 24.03.05, a dziś już dostałem!!
W kopercie było:
--> Duży magnes z terminarzem
--> Taka mała książeczka (terminarz itp)
- DavidDK
- Juventino
Niedawno dostałem przesyłkę prosto z Liverpoolu
Dostałem od nich plakat z podpisami wszystkich graczy oraz katalog. (trzeba będzie jeszcze popisać do innych klubów - może jeszcze od kogoś dostanę :-D )

FORZA JUVE!!!
- Szilgu
- Juventino
jush o tym pisałem w tym temacie........ nikt nie dostał zdjęcia piłkarza z numerem 7 ale zdaje sie że ktoś tam powiedział ( sorqa za "ktoś tam" ale moja pamięc zawodzi ponieważ pisłaem to ze dwa miesiące temu) napisałże w czechach nie ma piłkarza grającego z tym numerem, przejżyj jeszcze raz te zdjęcia ponieważ u mnie miałem 2 zdjęcia piłkarza z numerem bodajże 24 :roll:Szymek pisze:Po wysłaniu maila do Federacji Czech otrzymałem 24 zdjęcia. Brakuje zawodnika z numerem 7. Ale są naprawde świetne.
- Szymek
- Juventino
Shickit: Ja dostałem 24 zdjęcia. 1 zdjęcie trenera - Brucknera oraz piłkarzy z numerami od 1 do 6 i od 8 do 24. Łącznie 24 zdjęcia. Dziwimnie fakt czemu w Czechach nikt nie gra z 7 :roll: Moze ten numer jest zarezerwowany dla kogoś, tak jak u nas z 6...