LM 14/15 (1/8): Borussia 0-3 JUVENTUS
- zahor
- Juventino
A jesteś w stanie zagwarantować że po dwóch minutach Chiellini nie walnie babola jak w pierwszym meczu? Ani nikt inny? Jeżeli tak, to faktycznie mamy ćwierćfinał bo BVB sama z siebie dwóch goli dzisiaj nie strzeli.Wojtek pisze: Chyba nie sądzisz, że przy tak dobrej naszej grze obronnej BVB jest strzelić gola? a co dopiero trzy![]()
- zbysioJuve
- Juventino
Gigi można powiedzieć, że w tym meczu gra jak profesorek :-D . FORZA GIGI aby tak dalej!!!Gandalf8 pisze:A Gigi w 35 minucie (oraz kilkoma innymi interwencjami) pokazał jaki to jest stary i cherlawy. Jeśli według Kohlera Gigi to nasz najsłabszy punkt to ja nie mam nic przeciwko takiemu Juve
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Na pewno nie była to zmiana taktyczna, tylko wymuszona, Barza grzej się w przerwie, także wchodził bo musiał. Oby z Pogbą nie było nic poważnego.Robaku pisze:No szkoda Pogby, choć nie wiem czy to też nie była jakas zagrywka taktyczna, bo Paul ma zółtko, które przy dzisiejszym zoltku eliminowałoby go z cwiercfinału, ja wiem,że awans jeszcze nie jest pewny, ale może było planowe przejscie w okolicach30 minut na 3-5-2 w przypadku gdybysmy wygrywali i teraz tylko od sytuacji ( np. gdyby Vidal dostal w pierwszych 30 minutach zołtko to on by zszedł jako zagrożenie wykluczeniem, a tak to zszedl "skopany" Pogba). No nie wiem czy to nie jest grubymi nićmi szyte, ale wydaje mi się, ze gdyby była potrzeba to Francuz by grał.
Ok nieważne, wazne jest to ,ze Vidal wrócił.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ale ile razy wybił i wyłuskał piłkę. Akurat dzisiaj gra bardzo pewnie, nie licząc tego poślizgnięcia przy podaniu.alessandro1977 pisze:Ale Kielon znowu się poślizgnął z piłką przy nodze ale na szczęście bez konsekwencji...co jest z nim nie tak ?
- Morgesztern
- Juventino
fazzi pisze:Śniło mi się, że pojechaliśmy ich 3:0 :shock:

Tyle powiem:

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Czy to naprawdę był nasz JUventus?!
Co za mecz?!
Takiego Juventusu trzeba nam było!!
Teraz naprawde w LM może być tylko lepiej
Panowie Panowie a może zgarniemy to trofeum? :twisted:
Wiem wiem, żartuje to tylko Bvb jest takie słabe
Co za mecz?!
Takiego Juventusu trzeba nam było!!
Teraz naprawde w LM może być tylko lepiej

Panowie Panowie a może zgarniemy to trofeum? :twisted:
Wiem wiem, żartuje to tylko Bvb jest takie słabe

- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Najlepsze zawody Juventusu w Europie, od meczu z Chelsea u siebie. Warto było oglądać męczenie buły przez 27 kolejek tylko po to żeby obejrzeć tak grający jak dziś Juventus. Wyrachowany, skuteczny, nie spoczywający na laurach po kolejnych golach. Teraz tylko w lidze ława dla Teveza, wypuszczać go głodnego, wściekłego, z pianą na gębie na mecze Ligi mistrzów. Dziś po raz kolejny pokazał że lepszego następcy Del Piero nie mógł sobie wymarzyć.
Morata jak tak dalej będzie grał, to jego sprowadzenie będzie stawiane na równi z Pirlo, Vidalem czy Pogbą. Szybki, przebojowy, ruchliwy, zwinny, skuteczny - nie sądziłem że to powiem, wszakże psioczyłem na Łysego za odpuszczenie Iturbe w lecie kosztem Alvaro. (o ja głupi)
Za to co zrobił Błaszczykowski przy golu Moraty powinno być dożywocie. Nie żebym miał mu to za złe, wręcz przeciwnie, ale gdyby taką hece odwalił ktoś z Juve, to raczej nie chciałbym go juz oglądać w naszej koszulce.
Morata jak tak dalej będzie grał, to jego sprowadzenie będzie stawiane na równi z Pirlo, Vidalem czy Pogbą. Szybki, przebojowy, ruchliwy, zwinny, skuteczny - nie sądziłem że to powiem, wszakże psioczyłem na Łysego za odpuszczenie Iturbe w lecie kosztem Alvaro. (o ja głupi)
Za to co zrobił Błaszczykowski przy golu Moraty powinno być dożywocie. Nie żebym miał mu to za złe, wręcz przeciwnie, ale gdyby taką hece odwalił ktoś z Juve, to raczej nie chciałbym go juz oglądać w naszej koszulce.

- Kruczenzo
- Juventino
Szkoda, że liczby w lotto mi się nigdy nie śniły 
W końcu wielki wieczór Juve w LM, długo czekaliśmy na taki mecz i wynik.

W końcu wielki wieczór Juve w LM, długo czekaliśmy na taki mecz i wynik.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"