Alvaro Morata

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 09 października 2015, 23:43

eastsider pisze:nie było złamania tylko pęknięcie. niby "lepiej" ale pytanie w którym to miejscu. W każdym razie jeśli potwierdzą się te informacje to do końca roku nie ma się co nastawiać na Moratę.
Ani zlamania, ani pekniecia - takie sa ostatnie doniesienia i to mialem na mysli.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 10 października 2015, 00:12

Jak stłuczona to tydzien i wróci.

Lepsza kość niż wiązadła.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 października 2015, 01:01

To w końcu złamana, pęknięta czy stłuczona?

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2015, 01:05

z SJ:

Hiszpański AS i włoski Sky Sport Italia informują, że badania wykluczyły złamania i poważne uszkodzenia kości strzałkowej i mowa jest tylko o siniakach na łydce i jeśli Morata opuści jakiś mecz, to będzie to tylko spotkanie z Interem.

No i gitata :D Skończyło się na strachu.

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 10 października 2015, 02:19

Wojtek pisze:z SJ:

Hiszpański AS i włoski Sky Sport Italia informują, że badania wykluczyły złamania i poważne uszkodzenia kości strzałkowej i mowa jest tylko o siniakach na łydce i jeśli Morata opuści jakiś mecz, to będzie to tylko spotkanie z Interem.

Oby to jutro potwierdzili i oby faktycznie tak było. Przypomina się kontuzja Marchisio, której nabawił się na zgrupowaniu i która miała go wykluczyć z gry na kilka miesięcy. Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie i skończy się na kilku dniach. :pray:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2015, 07:53

vitoo pisze:
Wojtek pisze:z SJ:

Oby to jutro potwierdzili i oby faktycznie tak było. Przypomina się kontuzja Marchisio, której nabawił się na zgrupowaniu i która miała go wykluczyć z gry na kilka miesięcy. Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie i skończy się na kilku dniach. :pray:
Też mi się to przypomniało, wówczas jestem pewien i idę o wszystko, że w obliczu kluczowej fazy sezonu w Champions League i ówczesnej kontuzji przywodziciela Pogby, dostał jakieś delikatne instrukcje od kierownictwa by zasymulować kontuzję i uniknąć ewentualnego urazu. Samo video z tamtego wydarzenia było dość irracjonalne - zrobił wymach nogą do przodu i niby zerwał więzadła krzyżowe :cooler:

Tutaj starcie na pierwszy rzut oka również nie wygląda jakoś drastycznie, sytuacja jakich multum w każdym meczu, ale jeżeli faktycznie są jakieś siniaki to nie ma tematu, a szkoda.

Dobra bo zaraz popadnę w paranoję i zrobię z Szalonookiego i świty jakichś potworów, którzy zabraniaja poszczególnym zawodnikom jeździć na kadrę, chociaż ten Pogba i skręcona kostka... :shock:

A tak zupełnie serio to sytuacja wręcz uwłaczająca - wracają Asamoah, Khedira i Marchisio, wypada Lichtsteiner i Morata, niebawem wróci Mandzukic i nie chcę myśleć jakie los zbierze plony.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2015, 17:30

Drugi z rzędu, ale dobra informacja, więc może bez kartki:

Morata dodał zdjęcie na oficjalnym profilu na fejsie, gdzie informuje, że nie ma mowy o miesiącu ani czterech przerwy po czym dodał, że ciężko pracuje by być gotowym na niedzielę. :pray:

albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 października 2015, 17:31

Alvaro na FB:

Ni un mes ni cuatro... Trabajando a tope para estar listo el domingo!!! #FinoAllaFine #ForzaJuve

czyli "Ani miesiąc ani cztery... Pracuję ciężko, żeby być gotowym na niedzielę!!!"

:koszulka:

EDIT znów zostałem uprzedzony, tym razem o niewiele ;)

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 12 listopada 2015, 18:03

Gadam przez Skype,a tu reklama pojedynku naszych snajperów.

Obrazek

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2015, 13:39

http://www.seriea.pl/319986-morata-nikt ... towal.html

Propos dzisiejszego newsa na głównej!

Takie informacje, to ja rozumiem! :C

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2015, 13:50

ForzaItanimulli3vujcm pisze:http://www.seriea.pl/319986-morata-nikt ... towal.html

Propos dzisiejszego newsa na głównej!

Takie informacje, to ja rozumiem! :C
Cytat z newsa pisze:Piłkarz w ekipie ze stolicy Piemontu zaliczył już 60 spotkań, w których zdobył 18 bramek.
Przyznam szczerzę, że ta statystyka trochę mnie przeraziła. Jeszcze nigdy nie sprawdzałem liczb Alvaro, ale nie sądziłem, że będą one tak słabe.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 listopada 2015, 15:28

pablo1503 pisze:
Cytat z newsa pisze:Piłkarz w ekipie ze stolicy Piemontu zaliczył już 60 spotkań, w których zdobył 18 bramek.
Przyznam szczerzę, że ta statystyka trochę mnie przeraziła. Jeszcze nigdy nie sprawdzałem liczb Alvaro, ale nie sądziłem, że będą one tak słabe.
Czyli tyle co Llorente w całym swoim pierwszym sezonie. Morata idealnie zatuszował tę nie najlepszą liczbę, skutecznością w LM. Też należy pamiętać, że po raz drugi miał sezon przygotowawczy ,,z głowy'' poprzez kontuzję a w poprzednim sezonie wygryzł ze składu Fernado dopiero po pół roku.

Obrazek
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2015, 15:39

Dragon pisze:
pablo1503 pisze:
Czyli tyle co Llorente w całym swoim pierwszym sezonie. Morata idealnie zatuszował tę nie najlepszą liczbę, skutecznością w LM. Też należy pamiętać, że po raz drugi miał sezon przygotowawczy ,,z głowy'' poprzez kontuzję a w poprzednim sezonie wygryzł ze składu Fernado dopiero po pół roku.
Myślę, że należałoby też popatrzeć w ilu z tych 60 spotkań zagrał pełne 90 minut lub chociaż wyszedł w pierwszym składzie. Statystyka i tak jest słaba, ale myślę, że warto pamiętać, że Moratę Allegri wprowadzał do zespołu powoli i ten, często zbierał ostatnie minuty na początku swojej przygody w Juve.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 15 listopada 2015, 17:13

a do tego połowę meczów gra na skrzydle... ;) nie no na pewno statystyki nie powalają ale policzmy też ile z tych 18 goli to dokładanie nogi na 3 metrze...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
zippo01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2015, 21:42

A może Morata ma coś z Raula? Środa, światła jupiterów, hymn LM sprawiają, że zawodnik wchodzi level wyżej :)

ODPOWIEDZ