Alvaro Morata
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ani zlamania, ani pekniecia - takie sa ostatnie doniesienia i to mialem na mysli.eastsider pisze:nie było złamania tylko pęknięcie. niby "lepiej" ale pytanie w którym to miejscu. W każdym razie jeśli potwierdzą się te informacje to do końca roku nie ma się co nastawiać na Moratę.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak stłuczona to tydzien i wróci.
Lepsza kość niż wiązadła.
Lepsza kość niż wiązadła.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- albertcamus
- Juventino
To w końcu złamana, pęknięta czy stłuczona?
- Wojtek
- Juventino
z SJ:
Hiszpański AS i włoski Sky Sport Italia informują, że badania wykluczyły złamania i poważne uszkodzenia kości strzałkowej i mowa jest tylko o siniakach na łydce i jeśli Morata opuści jakiś mecz, to będzie to tylko spotkanie z Interem.
No i gitata
Skończyło się na strachu.
Hiszpański AS i włoski Sky Sport Italia informują, że badania wykluczyły złamania i poważne uszkodzenia kości strzałkowej i mowa jest tylko o siniakach na łydce i jeśli Morata opuści jakiś mecz, to będzie to tylko spotkanie z Interem.
No i gitata

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Oby to jutro potwierdzili i oby faktycznie tak było. Przypomina się kontuzja Marchisio, której nabawił się na zgrupowaniu i która miała go wykluczyć z gry na kilka miesięcy. Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie i skończy się na kilku dniach.Wojtek pisze:z SJ:
No i gitataSkończyło się na strachu.

- Vincitore
- Juventino
Też mi się to przypomniało, wówczas jestem pewien i idę o wszystko, że w obliczu kluczowej fazy sezonu w Champions League i ówczesnej kontuzji przywodziciela Pogby, dostał jakieś delikatne instrukcje od kierownictwa by zasymulować kontuzję i uniknąć ewentualnego urazu. Samo video z tamtego wydarzenia było dość irracjonalne - zrobił wymach nogą do przodu i niby zerwał więzadła krzyżowevitoo pisze:Oby to jutro potwierdzili i oby faktycznie tak było. Przypomina się kontuzja Marchisio, której nabawił się na zgrupowaniu i która miała go wykluczyć z gry na kilka miesięcy. Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie i skończy się na kilku dniach.Wojtek pisze:z SJ:
No i gitataSkończyło się na strachu.

Tutaj starcie na pierwszy rzut oka również nie wygląda jakoś drastycznie, sytuacja jakich multum w każdym meczu, ale jeżeli faktycznie są jakieś siniaki to nie ma tematu, a szkoda.
Dobra bo zaraz popadnę w paranoję i zrobię z Szalonookiego i świty jakichś potworów, którzy zabraniaja poszczególnym zawodnikom jeździć na kadrę, chociaż ten Pogba i skręcona kostka... :shock:
A tak zupełnie serio to sytuacja wręcz uwłaczająca - wracają Asamoah, Khedira i Marchisio, wypada Lichtsteiner i Morata, niebawem wróci Mandzukic i nie chcę myśleć jakie los zbierze plony.
- Vincitore
- Juventino
Drugi z rzędu, ale dobra informacja, więc może bez kartki:
Morata dodał zdjęcie na oficjalnym profilu na fejsie, gdzie informuje, że nie ma mowy o miesiącu ani czterech przerwy po czym dodał, że ciężko pracuje by być gotowym na niedzielę.
Morata dodał zdjęcie na oficjalnym profilu na fejsie, gdzie informuje, że nie ma mowy o miesiącu ani czterech przerwy po czym dodał, że ciężko pracuje by być gotowym na niedzielę.

- albertcamus
- Juventino
Alvaro na FB:
Ni un mes ni cuatro... Trabajando a tope para estar listo el domingo!!! #FinoAllaFine #ForzaJuve
czyli "Ani miesiąc ani cztery... Pracuję ciężko, żeby być gotowym na niedzielę!!!"
:koszulka:
EDIT znów zostałem uprzedzony, tym razem o niewiele
Ni un mes ni cuatro... Trabajando a tope para estar listo el domingo!!! #FinoAllaFine #ForzaJuve
czyli "Ani miesiąc ani cztery... Pracuję ciężko, żeby być gotowym na niedzielę!!!"
:koszulka:
EDIT znów zostałem uprzedzony, tym razem o niewiele

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
- CzeczenCZN
- Juventino
http://www.seriea.pl/319986-morata-nikt ... towal.html
Propos dzisiejszego newsa na głównej!
Takie informacje, to ja rozumiem! :C
- pablo1503
- Juventino
ForzaItanimulli3vujcm pisze:http://www.seriea.pl/319986-morata-nikt ... towal.html
Przyznam szczerzę, że ta statystyka trochę mnie przeraziła. Jeszcze nigdy nie sprawdzałem liczb Alvaro, ale nie sądziłem, że będą one tak słabe.Cytat z newsa pisze:Piłkarz w ekipie ze stolicy Piemontu zaliczył już 60 spotkań, w których zdobył 18 bramek.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli tyle co Llorente w całym swoim pierwszym sezonie. Morata idealnie zatuszował tę nie najlepszą liczbę, skutecznością w LM. Też należy pamiętać, że po raz drugi miał sezon przygotowawczy ,,z głowy'' poprzez kontuzję a w poprzednim sezonie wygryzł ze składu Fernado dopiero po pół roku.pablo1503 pisze:ForzaItanimulli3vujcm pisze:http://www.seriea.pl/319986-morata-nikt ... towal.htmlPrzyznam szczerzę, że ta statystyka trochę mnie przeraziła. Jeszcze nigdy nie sprawdzałem liczb Alvaro, ale nie sądziłem, że będą one tak słabe.Cytat z newsa pisze:Piłkarz w ekipie ze stolicy Piemontu zaliczył już 60 spotkań, w których zdobył 18 bramek.

- koki90
- Juventino
Myślę, że należałoby też popatrzeć w ilu z tych 60 spotkań zagrał pełne 90 minut lub chociaż wyszedł w pierwszym składzie. Statystyka i tak jest słaba, ale myślę, że warto pamiętać, że Moratę Allegri wprowadzał do zespołu powoli i ten, często zbierał ostatnie minuty na początku swojej przygody w Juve.Dragon pisze:Czyli tyle co Llorente w całym swoim pierwszym sezonie. Morata idealnie zatuszował tę nie najlepszą liczbę, skutecznością w LM. Też należy pamiętać, że po raz drugi miał sezon przygotowawczy ,,z głowy'' poprzez kontuzję a w poprzednim sezonie wygryzł ze składu Fernado dopiero po pół roku.pablo1503 pisze:ForzaItanimulli3vujcm pisze:http://www.seriea.pl/319986-morata-nikt ... towal.htmlPrzyznam szczerzę, że ta statystyka trochę mnie przeraziła. Jeszcze nigdy nie sprawdzałem liczb Alvaro, ale nie sądziłem, że będą one tak słabe.Cytat z newsa pisze:Piłkarz w ekipie ze stolicy Piemontu zaliczył już 60 spotkań, w których zdobył 18 bramek.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a do tego połowę meczów gra na skrzydle...
nie no na pewno statystyki nie powalają ale policzmy też ile z tych 18 goli to dokładanie nogi na 3 metrze...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?