LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS
- paku
- Juventino
Proponuje wcisnąc na pilocie przycisk "MUTE". Ewentualnie symbol przekreślonego głośnika. Jak kibice Juve gwiżdzą też Ci się to nie podoba?mrozzi pisze:Mecz jutro o 13/14, czyli będzie o wiele mniej tych buczących kebabów na trybunach? Oby, bo tego się już słuchać nie dało.
- mateo369
- Juventino
Ludzie trochę cierpliwości, decyzja zapadła parę minut temu, mecz Juve nie jest oczkiem w głowie dla NSprort i wcale bym się nie zdziwił, jakby decyzja o ewentualnej transmisji zapadła dopiero jutro.J1M pisze:Piszę znów moje pytanid na temat transmisji w tv bo gdzieś zaginęła w lawinie postów i bym nie doczekał się odpowiedzi.
Będzie na nsporcie ?
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- mazi12
- Juventino
Mówili w studiu, że mecz z całą pewnością będzie transmitowany niezależnie od godzinyJ1M pisze:Piszę znów moje pytanid na temat transmisji w tv bo gdzieś zaginęła w lawinie postów i bym nie doczekał się odpowiedzi.
Będzie na nsporcie ?

- zahor
- Juventino
Jaja jak berety, kumpel z Turcji mówi mi coś że ponoć policja może nie wyrazić zgody na rozegranie meczu o 14 ze względów bezpieczeństwa. Jeszcze inna sprawa że jutro ma tam sypać tak samo jak dzisiaj. Nie zdziwię się jak koniec końców dograją to za tydzień.
- LordRahl
- Juventino
Panowie pytanie, wiec na polski czas to bedzie 13 czy 14, wazne to dla mnie bardzo, bo jesli 13 to musze zerwac sie z seminarium dyplomowego...
E: dzieki mrozzi
E: dzieki mrozzi

Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 23:34 przez LordRahl, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
A nie ma w piatek czasem losowania 1/8?zahor pisze:Jaja jak berety, kumpel z Turcji mówi mi coś że ponoć policja może nie wyrazić zgody na rozegranie meczu o 14 ze względów bezpieczeństwa. Jeszcze inna sprawa że jutro ma tam sypać tak samo jak dzisiaj. Nie zdziwię się jak koniec końców dograją to za tydzień.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
13 czasu włoskiego, ALE problem z tym ma lokalna policja, która nie godzi się na taką godzinę rozegrania meczu. Nie zdziwiłbym się, gdybyśmy ostatecznie o konkretnej godzinie dowiedzieli się dopiero jutro rano.LordRahl pisze:Panowie pytanie, wiec na polski czas to bedzie 13 czy 14, wazne to dla mnie bardzo, bo jesli 13 to musze zerwac sie z seminarium dyplomowego...
Mam nadzieję, że jutro przypieczętujemy awans do kolejnej fazy, nie chcę słyszeć o żadnym przekładaniu meczu na przyszły tydzień.
EDIT:
A nie może być tak jak np. w LE? Wówczas losuje się przeciwnika dla zwycięzcy spotkania, które dopiero ma się odbyć. Pytam, bo nie mam pojęcia jak to w danym przypadku funkcjonuje.jakku1 pisze:A nie ma w piatek czasem losowania 1/8?
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 23:31 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
Jeżeli nie zagrają jutro (bo spadnie za dużo śniegu, bo policja nie pozwoli, bo coś tam), to chyba Conte z chłopakami nie będzie tam siedzieć tak długo, aż w końcu się uda rozegrać mecz. Ja widzę dwa wyjścia, albo walkower, albo przyszły tydzień. Pierwszą opcję raczej wykluczam, chyba nigdy w LM takiego przypadku nie było, a przełożyć losowanie można zawsze. Albo inaczej, można wylosować z kim zagra ten, kto awansuje - przecież wiadomo że i tak zajmie drugie miejsce.jakku1 pisze:A nie ma w piatek czasem losowania 1/8?
- Wojtek
- Juventino
Dokładnie, w piątek jest losowanie więc mecz musi się odbyć do piątku.jakku1 pisze:A nie ma w piatek czasem losowania 1/8?zahor pisze:Jaja jak berety, kumpel z Turcji mówi mi coś że ponoć policja może nie wyrazić zgody na rozegranie meczu o 14 ze względów bezpieczeństwa. Jeszcze inna sprawa że jutro ma tam sypać tak samo jak dzisiaj. Nie zdziwię się jak koniec końców dograją to za tydzień.
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Jutro rano nie mogą nagle zmienić terminu. Godzina i dzień meczu muszą zostać ustalone w ciągu 2h od przerwania meczu.mrozzi pisze:13 czasu włoskiego, ALE problem z tym ma lokalna policja, która nie godzi się na taką godzinę rozegrania meczu. Nie zdziwiłbym się, gdybyśmy ostatecznie o konkretnej godzinie dowiedzieli się dopiero jutro rano.
Mam nadzieję, że jutro przypieczętujemy awans do kolejnej fazy, nie chcę słyszeć o żadnym przekładaniu meczu na przyszły tydzień.