Coppa Italia 12/13 (1/8): JUVENTUS 1-0 Cagliari
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Chopie wyluzujgrusio pisze:Dragon - już nie masz się do czego przyczepić? To tylko i wyłącznie w Polsce ten gest ma taki wydźwięk wulgarny. W Europie (głównie UK) i w Stanach jest to gest oznaczający koniec czegoś, chęć zakończenia. Często za czyimiś plecami robi się taki gest do drugiej osoby, żeby przestała mówić, bo np. posunęła się za daleko. Tak też kontuzje sygnalizują gracze NBA czasami.
Swoją drogą jest już info po badaniach. Na szczęście z Arturo jest ok.
Brawa jeszcze dla kibiców za wczorajszy mecz
milan też nie chciał szybko skarcić Regginy

Ja Ci muszę chyba dawać jakąś instrukcję do interpretowania moich postów.SKAr7 pisze::rotfl:alina pisze: Dawno mnie tam nie było. Beznadziejnie kiwający się Asamoah jest 11. w lidze pod względem udanych dryblingów, ewerthonLepszy od np Giovinco czy Insigne.
alina negujący whoscored i staty
widziałem już wszystko, mogę umrzeć
Wreszcie ktoś też to zauważa. Szkoda tej kontuzji Nicklasa, zawsze to ciut lepiej niż Matri.pumex pisze:Zdecydowanym ruchem ręki podpisuję się pod zdaniem tych, którzy twierdzą, że Bendtner, choć tragicznie słaby, to i tak jest lepszy od Matriego. Z gry jednego i drugiego nie wynika nic wymiernego, obaj są zdecydowanie do odstrzału, ale jednak Duńczyk potrafi zrobić szybki zwód do prawej i oddać strzał z krótkiej nogi. Przy takim wyczynie Matree połamałby się w czterech miejscach a na widok przerzutu Bendtnera z prawej strony na lewą pewnie spróchniały mu włosy. Nawet Amauri, przy całej niechęci go jego osoby, wyróżniał się czymkolwiek, mianowicie grą głową. Matree nie wyróżnia się niczym, kompletnie niczym.
Bale ma tylko 1,6 drb/mecz. Asa 2,2ewerthon pisze:Asamoah jest 11? Tylko, że pewnie zaliczali mu też dryblingi, po których kopię w nogi obrońcy i piłka wychodzi na rzut różny :-D . A takie coś to również De Ceglie potrafi.alina pisze: Dawno mnie tam nie było. Beznadziejnie kiwający się Asamoah jest 11. w lidze pod względem udanych dryblingów, ewerthonLepszy od np Giovinco czy Insigne.
- MVP
- Juventino

Krótko odnośnie dryblingu naszego murzynka : nie wiem o co wam chodzi. Potrafi minąć rywala i dośrodkować co pokazał nie raz. nie robi tego w stylu CR7 czyli tańcząc konge, ale ma opanowany najprostszy na świecie zwód na zamach i to wystarcza. Poza tym Asa ma dobrą koordynacje i balans ciała.
- ewerthon
- Juventino

Jest jeszcze kilka osób które mają podobne zdanie, ale boimy się o tym mówić, żeby nie narazić się na ataki @D@$ia i innych fanboyów Mitryalina pisze:Wreszcie ktoś też to zauważa. Szkoda tej kontuzji Nicklasa, zawsze to ciut lepiej niż Matri.pumex pisze:Zdecydowanym ruchem ręki podpisuję się pod zdaniem tych, którzy twierdzą, że Bendtner, choć tragicznie słaby, to i tak jest lepszy od Matriego. Z gry jednego i drugiego nie wynika nic wymiernego, obaj są zdecydowanie do odstrzału, ale jednak Duńczyk potrafi zrobić szybki zwód do prawej i oddać strzał z krótkiej nogi. Przy takim wyczynie Matree połamałby się w czterech miejscach a na widok przerzutu Bendtnera z prawej strony na lewą pewnie spróchniały mu włosy. Nawet Amauri, przy całej niechęci go jego osoby, wyróżniał się czymkolwiek, mianowicie grą głową. Matree nie wyróżnia się niczym, kompletnie niczym.
Ja też nie uważam, że Bendtner prezentuję się dobrze, on się nawet nie prezentuję średnio, ale w porównaniu to tego kalectwa jakie odprawia Matri w tym sezonie, to Duńczyk nie wygląda aż tak źle.