Coppa Italia 12/13 (1/8): JUVENTUS 1-0 Cagliari

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2012, 20:25

Nadziej pisze:
Dante93 pisze:Kiedy będzie znany następny rywal?
Dzis okolo 23ciej. Po zakonczeniu spotkania Milanu z Reggina. :P
Przewidujecie jakieś niespodzianki, bo jak dla mnie to rywal jest już znany.

Obrazek
Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2012, 20:45

Tego nie napisalem - na pewno czekamy na milan.

Make friends for life or make hardcore enemies!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2012, 22:47

grusio pisze:Dragon - już nie masz się do czego przyczepić? To tylko i wyłącznie w Polsce ten gest ma taki wydźwięk wulgarny. W Europie (głównie UK) i w Stanach jest to gest oznaczający koniec czegoś, chęć zakończenia. Często za czyimiś plecami robi się taki gest do drugiej osoby, żeby przestała mówić, bo np. posunęła się za daleko. Tak też kontuzje sygnalizują gracze NBA czasami.
Chopie wyluzuj :P Pisałem to w żarcie, z Bendtnera się można raczej póki co śmiać bo nie ma czego chwalić.
Swoją drogą jest już info po badaniach. Na szczęście z Arturo jest ok.
Brawa jeszcze dla kibiców za wczorajszy mecz :ok:

milan też nie chciał szybko skarcić Regginy :whistle:

Obrazek
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2012, 23:12

No i mamy ćwierćfinał z Milanem :wink:

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2012, 00:15

Wiadomo już gdzie gramy? W ćwierćfinale jest tylko jeden mecz.

darasjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2012, 00:34

Crunny pisze:Wiadomo już gdzie gramy? W ćwierćfinale jest tylko jeden mecz.
O ile się nie mylę, o tym kto jest gospodarzem decyduje miejsce w tabeli w poprzednim sezonie, czyli mecz u nas.

Obrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2012, 00:49

SKAr7 pisze:
alina pisze: Dawno mnie tam nie było. Beznadziejnie kiwający się Asamoah jest 11. w lidze pod względem udanych dryblingów, ewerthon :smile: Lepszy od np Giovinco czy Insigne.
:rotfl:
alina negujący whoscored i staty :prochno:
widziałem już wszystko, mogę umrzeć :ok:
Ja Ci muszę chyba dawać jakąś instrukcję do interpretowania moich postów.
pumex pisze:Zdecydowanym ruchem ręki podpisuję się pod zdaniem tych, którzy twierdzą, że Bendtner, choć tragicznie słaby, to i tak jest lepszy od Matriego. Z gry jednego i drugiego nie wynika nic wymiernego, obaj są zdecydowanie do odstrzału, ale jednak Duńczyk potrafi zrobić szybki zwód do prawej i oddać strzał z krótkiej nogi. Przy takim wyczynie Matree połamałby się w czterech miejscach a na widok przerzutu Bendtnera z prawej strony na lewą pewnie spróchniały mu włosy. Nawet Amauri, przy całej niechęci go jego osoby, wyróżniał się czymkolwiek, mianowicie grą głową. Matree nie wyróżnia się niczym, kompletnie niczym.
Wreszcie ktoś też to zauważa. Szkoda tej kontuzji Nicklasa, zawsze to ciut lepiej niż Matri.
ewerthon pisze:
alina pisze: Dawno mnie tam nie było. Beznadziejnie kiwający się Asamoah jest 11. w lidze pod względem udanych dryblingów, ewerthon :smile: Lepszy od np Giovinco czy Insigne.
Asamoah jest 11? Tylko, że pewnie zaliczali mu też dryblingi, po których kopię w nogi obrońcy i piłka wychodzi na rzut różny :-D . A takie coś to również De Ceglie potrafi.
Bale ma tylko 1,6 drb/mecz. Asa 2,2 :prochno:

MVP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2012, 01:34

Krótko odnośnie dryblingu naszego murzynka : nie wiem o co wam chodzi. Potrafi minąć rywala i dośrodkować co pokazał nie raz. nie robi tego w stylu CR7 czyli tańcząc konge, ale ma opanowany najprostszy na świecie zwód na zamach i to wystarcza. Poza tym Asa ma dobrą koordynacje i balans ciała.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2012, 08:20

alina pisze:
pumex pisze:Zdecydowanym ruchem ręki podpisuję się pod zdaniem tych, którzy twierdzą, że Bendtner, choć tragicznie słaby, to i tak jest lepszy od Matriego. Z gry jednego i drugiego nie wynika nic wymiernego, obaj są zdecydowanie do odstrzału, ale jednak Duńczyk potrafi zrobić szybki zwód do prawej i oddać strzał z krótkiej nogi. Przy takim wyczynie Matree połamałby się w czterech miejscach a na widok przerzutu Bendtnera z prawej strony na lewą pewnie spróchniały mu włosy. Nawet Amauri, przy całej niechęci go jego osoby, wyróżniał się czymkolwiek, mianowicie grą głową. Matree nie wyróżnia się niczym, kompletnie niczym.
Wreszcie ktoś też to zauważa. Szkoda tej kontuzji Nicklasa, zawsze to ciut lepiej niż Matri.
Jest jeszcze kilka osób które mają podobne zdanie, ale boimy się o tym mówić, żeby nie narazić się na ataki @D@$ia i innych fanboyów Mitry :prochno:
Ja też nie uważam, że Bendtner prezentuję się dobrze, on się nawet nie prezentuję średnio, ale w porównaniu to tego kalectwa jakie odprawia Matri w tym sezonie, to Duńczyk nie wygląda aż tak źle.

Zablokowany