LM 12/13 (gr. E) [05]: JUVENTUS 3-0 Chelsea
- Mateuszello
 - Juventino

:shock: To była bramka na 2:2?K.M. pisze:Szachtarowi bardzo zależy na wyniku skoro prezentuje takie fair play: https://www.youtube.com/watch?v=nFyKT20VT4Q
Jest bardzo dobrze. Chelsea nawet jak przeprowadza groźniejsze akcje radzimy z nimi sobie. Ciężko im będzie w takiej formacji zdobyć tego gola na remis, dlatego tym lepiej jak my szybciej ukłujemy.
Bonucci nie ma dziś swojego dnia w rozgrywaniu, jak ktoś już wcześniej wspomniał, ale ładnie uratował nam ten strzał Oscara, gdzie owinął Barzaglim. Pirlo wyłączony, a gdy już jest przy piłce niepewnie, ale stałe fragmenty gry to jednak jego specjalność i mimo nawet słabszego dnia zawsze coś z tego będzie.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie 

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
						-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- meda11
 - Juventino

To już nawet nie jest optymizm tylko zaślepienie. Lucio pewnie zobaczymy za Bonucciego.Corcky pisze:Podziwiam optymizm. Równie dobrze można napisać, że Buffon i szczęście mają wpływ na to, że nie dostaliśmy dwóch goli do przerwy.mrozzi pisze:Gramy znakomite spotkanie. Szkoda kilku sytuacji, ale szczęście (piłka wybita z linii pola karnego) oraz Cech mają wpływ na fakt, że prowadzimy zaledwie 1-0. W drugiej połowie musimy grać uważnie z tyłu - uważajmy na kontry, bo piłkarze ofensywni rywala mają ogromny potencjał.
Oby się nie cofnąć w drugiej połowie i dobić rywala. Póki co zasługujemy na to prowadzenie w 100%.
Chelsea dużo lepiej wyglada bez Torresa
- MVP
 - Juventino

Mirek do zmiany.
Lichy troche za dużo chaosu, dużo próbuje, ale mało mu wychodzi. Robi, jak to się przyjęło na tym forum, "wiatr". I tak na plus.
Asa? Skutecznie w obronie. Pamiętacie jakąś akcje niebieskich ich prawą stroną?
Martwi mnie troszkę nasz środek. Bardzo dobrze z przodu, ale trochę słabiej w defensywie. Przydałoby sie dać łatkę temu całemu nowemu Kaczce.
Nie wiem czemu sie czepiacie Bonu. Fakt, stracił dwie piłki, ale też kilka razy podał fajnie. Kielon? Słabe pierwsze 10 min, potem już po swojemu
.
Super wykonany rożny i obrona Czesia; Szkoda że czasami nie strzelamy z dystansu bo były okazje.
Tyle.
Edit :
Plz. Niech zmieni Vucinica.

Lichy troche za dużo chaosu, dużo próbuje, ale mało mu wychodzi. Robi, jak to się przyjęło na tym forum, "wiatr". I tak na plus.
Asa? Skutecznie w obronie. Pamiętacie jakąś akcje niebieskich ich prawą stroną?
Martwi mnie troszkę nasz środek. Bardzo dobrze z przodu, ale trochę słabiej w defensywie. Przydałoby sie dać łatkę temu całemu nowemu Kaczce.
Nie wiem czemu sie czepiacie Bonu. Fakt, stracił dwie piłki, ale też kilka razy podał fajnie. Kielon? Słabe pierwsze 10 min, potem już po swojemu
Super wykonany rożny i obrona Czesia; Szkoda że czasami nie strzelamy z dystansu bo były okazje.
Tyle.
Edit :
Plz. Niech zmieni Vucinica.
					Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012, 21:49 przez MVP, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mozna
 - Juventino

Fajerwerków nie ma , nie można mowić o jakimś farcie Chelsea bo oni tak samo mieli 2 setki. Mimo wszystko jesteśmy lepsi i oby tak było w drugiej połowiepumex pisze:Mrozzi... bez kitu, do fapania Ci dużo nie trzeba. Gramy nieźle, może nawet dobrze, ale czy znakomicie?mrozzi pisze:Gramy znakomite spotkanie.
..tak, tak, wiem. Mamy zupełnie inne poglądy na występy naszych
- De Rossi
 - Juventino

I wtedy poszły 2 najgroźniejsze sytuacje dla Chelsea. Pewnie dlatego.MVP pisze:Nie wiem czemu sie czepiacie Bonu. Fakt, stracił dwie piłki, ale też kilka razy podał fajnie. Kielon? Słabe pierwsze 10 min, potem już po swojemu.

- strong return
 - Juventino

Górnicy prowadzą 2:3, nasi muszą zacząć znów bardziej kontrolować grę...
EDIT: już 2:4

EDIT: już 2:4
- strong return
 - Juventino

Vucinić, znowu mu się(oby!) upiecze, choć jest strasznym samolubem
Nieważne JEEEEEST!

Nieważne JEEEEEST!
- Sila Spokoju
 - Juventino

- Podziekował: 34 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 64 razy

Znowu Faqu i Vidal,
ach nasi mistrzowie :*

ach nasi mistrzowie :*
- Antek666
 - Juventino

pomyśl logicznie po kiego wacka Ci potrzebne potknięcie Szachtara...?cerb pisze:No to koniec marzeń o potknięciu Szachtara... 4:2.. zostaje tylko liczyć na siebie
nie chcę zapeszać ale ten....pozdrowienia środkowym palcem dla kilku piszących po ostatnim meczu z Duńczykami lub po tym pierwszym teksty typu "no to już odpadliśmy z LM",dziękuję za uwagę.
no,no Piotrze....nic tylko pozazdrościć kobiecej intuicjiPiotr21 pisze:Proszę Panowie ha ha:)Piotr21 pisze:3 pkt nasze:) Quag i Vidal:) Najważniejsze nie bać się i do przodu:)
- Piotr21
 - Juventino

No wiesz kobiecej ha ha :rotfl: Ale obstawić już na buku nie obstawiłem tych strzelców, choć znając życie by wtedy nie weszło więc może i lepiej. Fajnie się mecz ogląda gdy prowadzimy 2:0:)Antek666 pisze:pomyśl logicznie po kiego wacka Ci potrzebne potknięcie Szachtara...?cerb pisze:No to koniec marzeń o potknięciu Szachtara... 4:2.. zostaje tylko liczyć na siebie
niech się tam lepiej wykartkują czy "pokontuzjują" tak coby jeszcze bardziej remis w Doniecku był pewny :-D
nie chcę zapeszać ale ten....pozdrowienia środkowym palcem dla kilku piszących po ostatnim meczu z Duńczykami lub po tym pierwszym teksty typu "no to już odpadliśmy z LM",dziękuję za uwagę.
no,no Piotrze....nic tylko pozazdrościć kobiecej intuicjiPiotr21 pisze:Proszę Panowie ha ha:)Piotr21 pisze:3 pkt nasze:) Quag i Vidal:) Najważniejsze nie bać się i do przodu:)myślę,że jeszcze coś dorzucimy do tego dorobku