Transmisja w TV/Internecie - TUTAJ WSZYSTKO
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ja próbowałem już różnych cudów i skończyłem na tym http://sport.vod.pl/ Płacę 6zł i oglądam bez ścinek w b.dobrej jakości.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- delarudii
- Juventino
Próbowałem wczoraj obejrzeć mecz Torino - Bilbao przez Kodi no i straciłem mecz.. Próbowałem wielu źródeł i albo w ogóle nie działało albo po chwili się wieszało.. Nawet jak pokazywało 40 seedów (w sumie nie mam porównania, ale raczej mało to nie jest). To samo miałem z kanałem Premium Calcio, gdzie leciał mecz Romy - każda próba jego włączenia kończyła się zawieszeniem programu... Fajny programik, ale takie coś odrzuca...
ktoś się orientuje czy Sky Calcio 1 to to samo, co Sky Sport Italia 1?
A jeśli chodzi o LM i mecz z Borussią to na pewno nie będę ryzykował i skorzystam z sport.vod.pl - jeszcze nigdy mnie nie zawiodło.
ktoś się orientuje czy Sky Calcio 1 to to samo, co Sky Sport Italia 1?
A jeśli chodzi o LM i mecz z Borussią to na pewno nie będę ryzykował i skorzystam z sport.vod.pl - jeszcze nigdy mnie nie zawiodło.
- pumex
- Juventino
Sky Sport Italia to Sky Sport Italia, a Sky Calcio to Sky Calciodelarudii pisze:ktoś się orientuje czy Sky Calcio 1 to to samo, co Sky Sport Italia 1?
Podobnie jak Polsat Sport News to nie to samo co Polsat Sport Extra, a Canal+ Family to nie to samo co Canal+ Sport

- Buffalo
- Juventino
Dodałbym jeszcze, że TVP1 to nie to samo co TVP2... ludzie czasami wystarczy napisac Tak/Nie, a nie bawic sie w zbede pierdzielenie.pumex pisze:Sky Sport Italia to Sky Sport Italia, a Sky Calcio to Sky Calciodelarudii pisze:ktoś się orientuje czy Sky Calcio 1 to to samo, co Sky Sport Italia 1?
Podobnie jak Polsat Sport News to nie to samo co Polsat Sport Extra, a Canal+ Family to nie to samo co Canal+ Sport
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
przez naziemną jest transmisja gdzieś? ja mam konto internetowe w banku spółdzielczym jak najlepiej zapłacić za bilet na vod?
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- filipoj
- Juventino
Najlepiej to kartąozi(Forza_Juve) pisze:przez naziemną jest transmisja gdzieś? ja mam konto internetowe w banku spółdzielczym jak najlepiej zapłacić za bilet na vod?

Kiedyś korzystałem z tego Kodi@XBMC zainstalowanego systemie (obecnie tylko z pendrive jako przenośne centrum rozrywki) ale zwykle oglądam rożne spotkania (poza Juve) w okienku "pip" i wykonuję inne czynności więc dla mnie się nie sprawdza. Ale jak napisał
Pluginy w tym przypadku to potęga! Można znaleźć wszystko, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukaćpan Zambrotta pisze:Diabeł tkwi w pluginach. Istnieje pierdyliard pluginów do tego...
A oglądasz przez plugin w przeglądarce? Ja kopiuję ID kanału zamykam FF i w samym ACE Player oglądam, przez co użycie zasobów pc bardzo spada i żadnych zwiech no chyba, że transmisja padaMaly pisze:o to samo wczoraj pytałem Misia i powiedział, że jemu się mniej tnie a raczej praktycznie wcale Ace Stream mu się zacinał... mnie osobiście zacina się coś bardzo rzadko i jeśli już to z winy komputera który nie wyrabia (np ACS wraz z pluginem do FF zżera mi 99% CPU) dlatego nie wiem czy coś mi ten Kodi pomoże poza prostszym dostępem do linków...Poprostu pisze:tak na dobrą sprawę czym to się rożni od sopcasta bądź acestreama?

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
tak właśnie oglądałem i szczerze to nawet nie wiedziałem co instalowałem (że program a nie tylko wtyczkę) i że tak można ale ostatnio na stronie z której korzystam zaczęli podawać właśnie bezpośrednie linki więc się dowiedziałem... no i rzeczywiście mniej obciąża procka 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- delarudii
- Juventino
Pytanie do oglądających wczorajszy mecz na sport.vod.pl: Czy mieliście jakiekolwiek problemy z transmisją? Ja po raz pierwszy miałem delikatne przycinki w drugiej połowie i zastanawiam się czy to coś od nich czy może jednak wina mojego sprzętu, bo pierwszy raz oglądałem w "nowym" miejscu, a wcześniej nigdy nie miałem z tym problemu.
- Zdun
- Juventino
Ja tez mialem w drugiej polowie przycinki lekkie , takze to chyba od nich cos. Oby rewanz byl w tvpdelarudii pisze:Pytanie do oglądających wczorajszy mecz na sport.vod.pl: Czy mieliście jakiekolwiek problemy z transmisją? Ja po raz pierwszy miałem delikatne przycinki w drugiej połowie i zastanawiam się czy to coś od nich czy może jednak wina mojego sprzętu, bo pierwszy raz oglądałem w "nowym" miejscu, a wcześniej nigdy nie miałem z tym problemu.
- naros
- Juventino
Po wczorajszym nieudanym streamie postanowiłem w końcu zainwestować w nc+.. Praktycznie każdy mecz Juve jest transmitowany w którymś z Canal+ lub Orange Sport ewentualnie jakiś mecz z outsiderem nie jest w TV tylko trzeba szukać streama. Tak jest w tym seznie jednak nie mam pewności czy będzie tak w następnych. Kupuję tę telewizję przede wszystkim z uwagi na mecze więc chciałbym się cieszyć oglądaniem również w następnych latach. Moje pytanie brzmi: Czy wiecei może czy przyszłe sezony również będą transmitowane przez nc+? Gdzie to można sprawdzić?

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Marian.
- Juventino
Po tym sezonie nc+ straci prawa do pokazywania SerieA. To czy przedłużą umowę to najstarsi górale nie wiedzą. Co do Orange Sport to nie wiem, ale gdzieś kiedyś czytałem, że mają definitywnie zamknąć kanał.naros pisze:Moje pytanie brzmi: Czy wiecei może czy przyszłe sezony również będą transmitowane przez nc+? Gdzie to można sprawdzić?