LM 12/13 (gr. E) [01]: Chelsea 2-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Gotti
- Juventino
Powiem tylko tyle, że Giovinco jest jednak za słaby na Juventus. Zawsze byłem jego zwolennikiem, ale on jest zwyczajnie za słaby.
I ogólnie w tym meczu widać, że nie ma kto strzelać u nas goli.
Panie Marotta dziękujemy za napastnika.
I ogólnie w tym meczu widać, że nie ma kto strzelać u nas goli.
Panie Marotta dziękujemy za napastnika.
- pablo1503
- Juventino
Widać brak doświadczenia u piłkarzy. Vucinic źle wszedł w mecz, ale im dalej w las... Marchisio bierze za mało gry na siebie. Asamoah troszkę zesrany na lewej flance. WTF, gdzie jest Pirlo?!
PS. Giovinco jak na razie tragedia. :doh:
PS. Giovinco jak na razie tragedia. :doh:

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co wy gadacie zdjąc Giovinco?? Wow my chyba inne mecze ogladamy, ale jak mu się gra górne pilki a przy nim David Luiz, ale niezle gra, nie ma za bardzo z kim grac, nie rozumieją go on che z klepki a tu inni stoją...
Marchisio i ta 100% sytuacja.... szkoda slów to samo Vucinic pare min później.
Będzie 2:3!! Forza Juve
Giovinco za słaby na Juve?? no bez jaj!
Marchisio i ta 100% sytuacja.... szkoda slów to samo Vucinic pare min później.
Będzie 2:3!! Forza Juve
Giovinco za słaby na Juve?? no bez jaj!
Ostatnio zmieniony 19 września 2012, 21:40 przez MishaAveJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Łukasz
- Juventino
dwa wnioski:
1. Vidal mógłby obdzielić ambicją z dwie dwolonie wybrane drużyny; podkręcił kostkę, nie zszedł, strzelił
2. Lampard nie umie bić rożnych
3. 2:2 i jestem happy
1. Vidal mógłby obdzielić ambicją z dwie dwolonie wybrane drużyny; podkręcił kostkę, nie zszedł, strzelił
- Bianconero92
- Juventino
Tak mało miejsca w środku pola, dlatego Pirlo niewidoczny .. Będzie dobrze panowie ! Vucinić błyśnie i będzie 2:2. Gio próbuje ale coś nie idzie.
PS. To boisko wam też się wydaje takie małe ? :lol:
PS. To boisko wam też się wydaje takie małe ? :lol:
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- wojczech7
- Juventino
Misiaczki, piwerwszy gol dla Chelsea padł po rykoszecie od Chielliniego. Zostawcie już Bonuca w spokoju.
Gio do zmiany, jak na razie. Dałbym mu jednak jeszcze z 15 min drugiej połowy, może się obudzi. "Zdjąłbym" go już teraz, ale nie mamy za wielu alternatyw na ławce...
Gio do zmiany, jak na razie. Dałbym mu jednak jeszcze z 15 min drugiej połowy, może się obudzi. "Zdjąłbym" go już teraz, ale nie mamy za wielu alternatyw na ławce...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Nedved1983
- Juventino
nie skreślajmy jeszcze Gio, z jego posturą przy takim sędziowaniu nie ma szans. brakuje top napastnika. pomimo straty 2 bramek nasza defensywa wypada nie najgorzej. najlepszy na boisku Vidal, mam nadzieję że w przerwie poczuje sie lepiej. słabo wypada Pirlo a najsłabiej Asamoah. ale wiara jest. zremisowaliśmy rok temu z Napoli, teraz też możemy nawet wygrać, 2 połowy mamy przeważnie lepsze. Forza Juve!
NO I BRAWA DLA NASZYCH KIBICÓW NA STADIONIE!
NO I BRAWA DLA NASZYCH KIBICÓW NA STADIONIE!
- zahor
- Juventino
Garść luźnych refleksji po pierwszej połowie:
1. Jakiś czas temu nieśmiało zapytałem się jak chór prześmiewców ustosunkuje się do ewentualnego faktu wyrośnięcia Oscara na wielką gwiazdę, piłkarza bez wątpienia wartego kwoty jaką za niego zapłacono. Pytanie jest dalej aktualne. Czy dzisiaj ktoś dalej ma zamiar nabijać się "hahaha, ale frajerzy, taka forsa za jakiegoś szczyla z Brazylii"? Drugi gol - mistrzostwo świata.
2. Potwierdzają się póki co moje przypuszczenia co do tego, że Arturo Vidal na swojej pozycji jest NAJLEPSZYM PIŁKARZEM NA ŚWIECIE. On czołowym europejskim piłkarzom zabiera piłki z taką samą prawie łatwością, jak kartoflarzom w lidze. Jak ważny jest to piłkarz mogliśmy zobaczyć jak zszedł z powodu kontuzji kostki. Czułem obawy, ale nie spodziewałem się że OD RAZU stracimy gola. Do tego kapitalnie rozgrywa piłki (akcja z kapitalnym przejęciem i podaniem do Vucinicia - international level) no i ten gol. Palce lizać.
3. Vucinić grał do pewnego momentu doskonale. Wracał, cofał się, rozgrywał, walczył. Ale jak zmarnował to podanie od Vidala, momentalnie zgasł. Mam nadzieję że na drugą połowę się odbuduje bo jego gra będzie bardzo ważna. Tym bardziej, że ...
4. ... Giovinco mógłby zejść z boiska i nie odczulibyśmy żadnej różnicy. Jeżeli ktoś nie wie co to znaczy że piłkarz jest daremny, powinien obejrzeć pierwszą połowę w wykonaniu Seby. Nie wychodzi, nie walczy, nie pokazuje się, jak dostaje piłkę to najczęściej traci. Do gustu przypadło mi jego podanie do sędziego liniowego z 10. minuty oraz atomowa dobitka po akcji Marchisio.
5. Bonucci... Nie wiem ile szklanek czy talerzy ten gość tłucze rocznie, ale sądzę że multum. Kojarzy mi się z taką chodzącą demolką. Tu zahaczy i zepsuje, tam stłucze szybę, tam nadepnie na grabie, a kiedy indziej upuści telefon do studzienki kanalizacyjnej. A przynajmniej tak wygląda na boisku. Jak ktoś gdzieś pechowo wsadzi nogę, na 99% właśnie on.
1. Jakiś czas temu nieśmiało zapytałem się jak chór prześmiewców ustosunkuje się do ewentualnego faktu wyrośnięcia Oscara na wielką gwiazdę, piłkarza bez wątpienia wartego kwoty jaką za niego zapłacono. Pytanie jest dalej aktualne. Czy dzisiaj ktoś dalej ma zamiar nabijać się "hahaha, ale frajerzy, taka forsa za jakiegoś szczyla z Brazylii"? Drugi gol - mistrzostwo świata.
2. Potwierdzają się póki co moje przypuszczenia co do tego, że Arturo Vidal na swojej pozycji jest NAJLEPSZYM PIŁKARZEM NA ŚWIECIE. On czołowym europejskim piłkarzom zabiera piłki z taką samą prawie łatwością, jak kartoflarzom w lidze. Jak ważny jest to piłkarz mogliśmy zobaczyć jak zszedł z powodu kontuzji kostki. Czułem obawy, ale nie spodziewałem się że OD RAZU stracimy gola. Do tego kapitalnie rozgrywa piłki (akcja z kapitalnym przejęciem i podaniem do Vucinicia - international level) no i ten gol. Palce lizać.
3. Vucinić grał do pewnego momentu doskonale. Wracał, cofał się, rozgrywał, walczył. Ale jak zmarnował to podanie od Vidala, momentalnie zgasł. Mam nadzieję że na drugą połowę się odbuduje bo jego gra będzie bardzo ważna. Tym bardziej, że ...
4. ... Giovinco mógłby zejść z boiska i nie odczulibyśmy żadnej różnicy. Jeżeli ktoś nie wie co to znaczy że piłkarz jest daremny, powinien obejrzeć pierwszą połowę w wykonaniu Seby. Nie wychodzi, nie walczy, nie pokazuje się, jak dostaje piłkę to najczęściej traci. Do gustu przypadło mi jego podanie do sędziego liniowego z 10. minuty oraz atomowa dobitka po akcji Marchisio.
5. Bonucci... Nie wiem ile szklanek czy talerzy ten gość tłucze rocznie, ale sądzę że multum. Kojarzy mi się z taką chodzącą demolką. Tu zahaczy i zepsuje, tam stłucze szybę, tam nadepnie na grabie, a kiedy indziej upuści telefon do studzienki kanalizacyjnej. A przynajmniej tak wygląda na boisku. Jak ktoś gdzieś pechowo wsadzi nogę, na 99% właśnie on.
Ostatnio zmieniony 19 września 2012, 21:42 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- SKAr7
- Juventino
Faktycznie, chyba inne. Jeśli chłopak traci KAŻDą piłkę którą dostanie, niezależnie czy do nogi, czy na głowę, to coś jest nie tak. Przepychają go jak chcą.MishaAveJuve pisze:Co wy gadacie zdjąc Giovinco?? Wow my chyba inne mecze ogladamy, ale jak mu się gra górne pilki a przy nim David Luiz, ale niezle gra, nie ma za bardzo z kim grac, nie rozumieją go on che z klepki a tu inni stoją...
Rok temu nie podnieślibyśmy po tej drugiej bramce. A my wróciliśmy do gry i mam nadzieję, że wyjdziemy na drugą połowę z chęcią na więcej.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
To 3 wnioski 8)Łukasz pisze:dwa wnioski:
Oby Giovinco sie ogarnal, bo w dzisiejszym meczu razem z Asą najslabszy. W obronie wiecej pecha, niz faktycznej winy obroncow. Mysle, ze w tym meczu padnie wiecej niz jeszcze 1 bramka. Nie zdziwilby mnie nawet remis 3:3.
Piekny mecz ! Oby wiecej takich !

BESTER MANN, BESTEEER !

- Dante93
- Juventino
Na szybko:
-Bonucci spierdzielił, jakby tego nie dotknął Buffon by wyjął.
-Środek pola nie istnieje, Pirlo już dawno nie miał tak mało kontaktów z piłką.
-Asamoaha zjada stres, powinien więcej 1:1 grać.
-VIdal fajnie, ale te 2 straty z rzędu były żenujące.
-Marchisio nie pomaga przejąć środka pola, w dodatku spierdzielił '100'.
-Vucinić setke spierdzielił maksymalnie i tyle jego gry. Na Genue jest ok ale w Europie to za mało.
-Giovinco: opis up adekwatny. DLugie pilki i walcz z Luziem 190+ cm
Taktyka iście mistrzowska.
Tak jak mówie od prawie roku- 3:5:2 nas w końcu zgubi. 4:3:3 to jest to.
Ale i tak Forza, trza wierzyć.
-Bonucci spierdzielił, jakby tego nie dotknął Buffon by wyjął.
-Środek pola nie istnieje, Pirlo już dawno nie miał tak mało kontaktów z piłką.
-Asamoaha zjada stres, powinien więcej 1:1 grać.
-VIdal fajnie, ale te 2 straty z rzędu były żenujące.
-Marchisio nie pomaga przejąć środka pola, w dodatku spierdzielił '100'.
-Vucinić setke spierdzielił maksymalnie i tyle jego gry. Na Genue jest ok ale w Europie to za mało.
-Giovinco: opis up adekwatny. DLugie pilki i walcz z Luziem 190+ cm

Tak jak mówie od prawie roku- 3:5:2 nas w końcu zgubi. 4:3:3 to jest to.
Ale i tak Forza, trza wierzyć.
- Kubba
- Juventino
Jak obudzi się Pirlo. Kwawdo zacznie grać i Bonus przestanie walić babole, to jesteśmy w stanie strzelić bramkę i ugrać 1pkt. Z czego będę bardzo zadowolony, na co liczyłem przed tym meczem.
PS. LM dobitnie pokazuje, że nie mamy napastnika.
PS. LM dobitnie pokazuje, że nie mamy napastnika.
DO okulisty koleś. Ewidentnie Bonucci podbił piłkę nad Gigim, ten strzał chyba nawet w bramkę nie szedł.wojczech7 pisze:Misiaczki, piwerwszy gol dla Chelsea padł po rykoszecie od Chielliniego. Zostawcie już Bonuca w spokoju.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- ewerthon
- Juventino
Po meczu z Udinese:
"Giovinco to nasz top player!!!!!!111!!!!!"
Po pierwszej połowie z Chelsea:
"Giovinco się nie nadaję do Juve!!"
Ogarnijcie się :lol:
Pewnie Giac wejdzie za Vidala... serce do gry ma takie samo, ale jednak umiejętności nie te.
"Giovinco to nasz top player!!!!!!111!!!!!"
Po pierwszej połowie z Chelsea:
"Giovinco się nie nadaję do Juve!!"
Ogarnijcie się :lol:
Pewnie Giac wejdzie za Vidala... serce do gry ma takie samo, ale jednak umiejętności nie te.
Niechęć do Vucinicia i uwielbienie Giovinco widać gołym okiem.Dante93 pisze: -Vucinić setke spierdzielił maksymalnie i tyle jego gry. Na Genue jest ok ale w Europie to za mało.
-Giovinco: opis up adekwatny. DLugie pilki i walcz z Luziem 190+ cm![]()
Ostatnio zmieniony 19 września 2012, 21:46 przez ewerthon, łącznie zmieniany 2 razy.