Serie A (33): Cesena 0-1 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Dobrze się stało że Pirlo nie strzelił tego karnego bo go nie powiino wogule być, ręka była przed polem karnym. Jakby to trafił to znowy byłaby jakaś gadka że pomogło się Juve, ale wkurza mnie to że znowu podszedł do piłki Pirlo, dlaczego? Przecież już przeciwko Romie nie trafił karnego tylko go dobił. Vidal robi to pewniej i to on podchodzić do jedenastek.
Matri pierwszy do zmiany. Nic nie robi na boisku. Chciałbym Del Piero w jego miejsce. Największe zagrożenie ze stałych fragmentów gry, szkoda że nic nie udało się strzelić ale trzeba przyznać szczerze że gry dzisiaj słabo.
Cesena musi dzisiaj wygrać bo inaczej mogą już dzisiaj pożeganć się z Serie A (jeśli Genoa wygra).
Alex na boisko i dalej atakujemy. Musi coś wpaść
FORZA JUVE!!
Matri pierwszy do zmiany. Nic nie robi na boisku. Chciałbym Del Piero w jego miejsce. Największe zagrożenie ze stałych fragmentów gry, szkoda że nic nie udało się strzelić ale trzeba przyznać szczerze że gry dzisiaj słabo.
Cesena musi dzisiaj wygrać bo inaczej mogą już dzisiaj pożeganć się z Serie A (jeśli Genoa wygra).
Alex na boisko i dalej atakujemy. Musi coś wpaść

FORZA JUVE!!
- Nedved1983
- Juventino
to jakieś jaja! czy oni myślą że już są mistrzami?! normalnie ktoś nam podmienił zawodników w 3 dni.
nasi napastnicy, z Vuciniciem na czele, są pomyłką prawie przez cały sezon.
niestety teraz dołączyła do nich nasza pomoc. wygrali nam mecz z Roma to teraz cieniują. rozczarowuje Vidal, a o Pirlo szkoda pisać
liczę że Antonio walnie im ostre kazanie w przerwie i może rąbnie kogoś w leniwy zadek. do tego liczę że wejdzie Alex, on chociaż karne potrafi strzelać...
Milan też bez rewelacji, ale oni mają cygana...
nasi napastnicy, z Vuciniciem na czele, są pomyłką prawie przez cały sezon.
niestety teraz dołączyła do nich nasza pomoc. wygrali nam mecz z Roma to teraz cieniują. rozczarowuje Vidal, a o Pirlo szkoda pisać

liczę że Antonio walnie im ostre kazanie w przerwie i może rąbnie kogoś w leniwy zadek. do tego liczę że wejdzie Alex, on chociaż karne potrafi strzelać...
Milan też bez rewelacji, ale oni mają cygana...
- Abradab
- Juventino
w sumie to dobrze że Pirlo nie strzelił bo ręka była minimalnie przed linia, i jestem tego pewien bo oglądam meczyk w dobrej jakości http://www.meczenazywo.pl/g/eNortjK0sFI ... gZcMEzLBWg, a powtórek było kilka
Ale co do Pirlo to zgodzę się z wami, słaby mecz, sporo niecelnych podań. Del Piero w 60 minucie i będzie dobrze ;D

dawniej zippo01
- _Piotrek_
- Juventino
Po sparingowym meczu ze Sportingiem (1:2) Conte powiedział, że jeśli nie będziemy biegać, nie będziemy wygrywać. Dziś właśnie to się dzieje.
Trzeba się będzie porządnie napocić w drugiej połowie.
A karny? Oliwa sprawiedliwa. Ręka była, ale przed polem karnym. Przynajmniej tak to u mnie wyglądało, a jakość transmisji pozostawia wiele do życzenia.
Trzeba się będzie porządnie napocić w drugiej połowie.
A karny? Oliwa sprawiedliwa. Ręka była, ale przed polem karnym. Przynajmniej tak to u mnie wyglądało, a jakość transmisji pozostawia wiele do życzenia.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
napisałbym, że Vucinić gra fatalnie, ale co wtedy powiedzieć o wesołym trio:
Pirlo - straty, niecelne podania i świetnie wykonany karny,
Marchisio - Terrego się naoglądał i za wszelką cenę chce czerwień dostać,
Matri - jeśli Mazzari chce nim zastąpić Cavaniego, to pozdrawiam.
Mam nadzieję, że Conte im łomot spuści w szatni, bo tak być nie może.
Na boisko Chłopaki, wpakować dwa gole i nie denerwować mnie dłużej!
Pirlo - straty, niecelne podania i świetnie wykonany karny,
Marchisio - Terrego się naoglądał i za wszelką cenę chce czerwień dostać,
Matri - jeśli Mazzari chce nim zastąpić Cavaniego, to pozdrawiam.
Mam nadzieję, że Conte im łomot spuści w szatni, bo tak być nie może.
Na boisko Chłopaki, wpakować dwa gole i nie denerwować mnie dłużej!
- yamakasi
- Juventino
Coś czuje że trzeba dzisiaj 3mac kciuki za Genoę bo nasi grają poziomem zbliżonym do przeciwnika i może być ciężko.. ale prosi się w pewnych momentach o wejście w pole karne a nie takie koanie byle gdzie jak Marchisio czy Vucinić a Matri to już wogóle chyba olał system jak krążą plotki o sprzedaży bądź wymianie. W dodatku Pirlo strzela karne jakby mu Milan za to płacił.. Mógł grać Del Piero zamiast Matriego, byłoby już 1-0 bo karnego by tak nie spierniczył.. No ale pozostaje wiara w końcu to ostatnia drużyna, męczyliśmy się już raz z nimi tak samo z Novarą ale 3 punkty wywoziliśmy, zresztą jesteśmy mistrzami drugich połów więc z nadziejami czekam na secondo tempo i po cichu liczę na Genoę bo Milan znów gra kaszanę a Genoa przynajmniej z motywacją problemu nie ma 

To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- Bieniorz
- Juventino
Pirlo ma przeblyski i gorsze momenty, karnego zepsul ale bez przesady nie gra w sposob zmuszajacy do zmiany, jemu wystarczy sie pokazac i ladnie poda narazie nie ma takich okazji cesena postawila autobus odgapila sie od chelsea:P matri jak go lubialem w tamtym sezonie tak teraz widze ze on jest jedynie do wykanczania akcji biega sie stara ale zaczyna przypominac borriello :] caceres niewidoczny
Fino alla fine, Forza Juventus
- SKAr7
- Juventino
Niezbyt to wygląda, no ale cóż- Cesena wyszła na nas taktyką Interu z drugiego meczu i pewnie też padnie przed końcem. Tylko my też musimy poprawić co nasze. Marrone by się przydał, mógłby okazać się wytrychem. DP na boisko i możemy szukać faulów.
I autentycznie się ucieszyłem, jak Pirlo nie trafił. Nie chcę wygrywać jak Milan.
Faul Vidala nie powinien być na czerwo?
Swoją drogą z komentarzy milanistów wnioskuję, że mają jeszcze większe problemy, jak my
Ale u nich też jest Cassano i Boateng, którzy mogą coś wnieść.
I autentycznie się ucieszyłem, jak Pirlo nie trafił. Nie chcę wygrywać jak Milan.
Faul Vidala nie powinien być na czerwo?

Swoją drogą z komentarzy milanistów wnioskuję, że mają jeszcze większe problemy, jak my
- Castiel
- Juventino
Długo byłem zwolennikiem Matriego, ale już mi przeszło to zauroczenie. Gość jest tak bezproduktywny, że aż szkoda gadać. W ogóle jest na boisku? Biega tam coś?? Vucinic podobnie chociaż on do jakichś sytuacji dochodzi, ale chyba za wszelką cenę chce grać jak Cygan - na stojąco co w tym przypadku marnie mu wychodzi. Conte musi wpuścić Alexa bo to wygląda gorzej niż beznadziejnie.
- rupieć
- Juventino
Nie patrzeć na Milan - wygrać to! Pirlo faktycznie słabo, choć wrzucił kilka meczowych piłek. W 60 minucie wejdzie Borriello i sprawa mistrzostwa znowu będzie otwarta.
Vucinic - jak ma grać tak, jak dzisiaj to niech zdejmie tą koszulkę i nogi sobie utnie. Więcej pożytku będzie.
Matri to samo. Jak nie przyjdzie latem Cavani to będziemy mieli mega-problem.
Vucinic - jak ma grać tak, jak dzisiaj to niech zdejmie tą koszulkę i nogi sobie utnie. Więcej pożytku będzie.
Matri to samo. Jak nie przyjdzie latem Cavani to będziemy mieli mega-problem.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2012, 19:02 przez rupieć, łącznie zmieniany 1 raz.
- Winner
- Juventino
Pirlo bardzo niedokładnie ale możliwe że to przez tą nieszczęsna sztuczną murawę, co do karnego to ręka była przed polem karnym. Pirlo w tym sezonie już 2 karnych nie trafił ale za czasów Milanu on zawsze je wykonywał i robił to bezbłędnie, pamiętam taki mecz że wszedł z ławki specjalnie żeby karnego wykonać. A 1 połowa przypomina mi mecz z Atalantą tam też nam nie szło, ale skończyło się szczęśliwie.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- StaryDobryNedved
- Juventino
Nie gramy najgorzej ale zawody najwyższej klasy też to nie są, trzeba to wygrać a Milan najlepiej jakby zremisował a nawet przegrał.
Btw, ma ktoś jakąś fajną transmisyjke? ;d
Btw, ma ktoś jakąś fajną transmisyjke? ;d
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Pirlo :doh:
Gra padake. Nie może chociaż raz oddać komuś rzutu wolnego czy karnego? Tym bardziej, że karnego ostatnio nie strzelił. Conte za bardzo uzależnia od niego drużynę, wypadnie Pirlo i będzie wielka kupa.
Tak się ucieszyłem z tego karnego, a tu taka kicha. Gramy słabo, przede wszystkim nie mamy skrzydłowych, którzy ciągnęli by grę coś jak Krasic w zeszłym sezonie. Środkiem ciężko się gra z takimi autobusami.
Swoją drogą te rzuty rożne powinny być wstrzeliwane w pole karne, a nie jakieś kombinacje, wycofanie i ponowne walenie głową w mur...
Marchisio niech lepiej przymierza te piłki, a nie kopie na siłe. Nie ma kto mu tam nakopać do dupy? Matri też rozglądałby się, a nie tylko strzelał z każdej pozycji oczywiście jakby inaczej w obrońcę...
Zapodaje remisem na kilometr
Gra padake. Nie może chociaż raz oddać komuś rzutu wolnego czy karnego? Tym bardziej, że karnego ostatnio nie strzelił. Conte za bardzo uzależnia od niego drużynę, wypadnie Pirlo i będzie wielka kupa.
Tak się ucieszyłem z tego karnego, a tu taka kicha. Gramy słabo, przede wszystkim nie mamy skrzydłowych, którzy ciągnęli by grę coś jak Krasic w zeszłym sezonie. Środkiem ciężko się gra z takimi autobusami.
Swoją drogą te rzuty rożne powinny być wstrzeliwane w pole karne, a nie jakieś kombinacje, wycofanie i ponowne walenie głową w mur...
Marchisio niech lepiej przymierza te piłki, a nie kopie na siłe. Nie ma kto mu tam nakopać do dupy? Matri też rozglądałby się, a nie tylko strzelał z każdej pozycji oczywiście jakby inaczej w obrońcę...
Zapodaje remisem na kilometr

Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2012, 19:01 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- Marian.
- Juventino
Ciezko gra sie przeciwko takim rywalom. Gramy nie najlepiej i stąd taki wynik. Szkoda karnego Pirlo (imo nie powinien Pirlo strzelac tylko Vidal), ale może to dobrze, bo nie będzie później pretensji. Milan do przerwy też 0:0 co cieszy, miejmy nadzieje na strate punktow mediolanczykow.