Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!
- johnnybgoode
- Juventino
LordJuve pisze:...jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Zrobiliscie to tak jak sobie zyczylem: z jajem, ale jednoczesnie na poziomie. Po prostu inteligentnie. B R A W O!
Nie śledzę tak uważnie kariery Lorda, ale te słowa pochwały są naprawdę zaskakujące :shock: Czy kiedyś wcześniej to się zdarzyło?LordJuve pisze:Konczac...szkoda, chlopaki, ze tak krotko, szkoda...thx!
Edit: teraz tak zauważam...
Chyba nie o to chodziło twórcom?LordJuve pisze:Zrobiliscie to tak jak sobie zyczylem
- pan Zambrotta
- Juventino
wiesz, z drugiej strony, co ma pisać ?johnnybgoode pisze:Chyba nie o to chodziło twórcom?LordJuve pisze:Zrobiliscie to tak jak sobie zyczylem
- LordJuve
- Juventino
Fakt, co mam pisać...nie ma się do czego przyczepić. Może, chłopaki, zostaniemy przyjaciółmi?pan Zambrotta pisze:wiesz, z drugiej strony, co ma pisać ?johnnybgoode pisze:Chyba nie o to chodziło twórcom?LordJuve pisze:Zrobiliscie to tak jak sobie zyczylem

Serio, bez sarkazmu, ironii, hipokryzji: MNIE SIĘ PODOBA.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Co mam oddać, to oddaję. Sporą część pracy wykonał Misiek.pan Zambrotta pisze:Tak w ogóle to 10% splendoru spływa na mnie. Tak z definicji.
Fajnie, że się podoba. No i Supersłonik nie będzie już trąbił, że tylko on robi dobre zabawy.
- pan Zambrotta
- Juventino
stasiu, nie myśl, że nie przeczytałem
wszystko wymyśliłem ja, szczypek dokleił suchary. ale starał sie chłopak. A tak 'zza kulis' to 80% tekstu była dostępna jakiś miesiąc temu.

wszystko wymyśliłem ja, szczypek dokleił suchary. ale starał sie chłopak. A tak 'zza kulis' to 80% tekstu była dostępna jakiś miesiąc temu.
- pan Zambrotta
- Juventino
hehe, madmo trochę poczuł się urażony i przyszedł do tego tematu się odgryźć
fajnie, że się podobało reszcie, co ja poradzę, że inni szukają zaczepki. Myślę, że ankietę warto już zdjąć, bo deszczowy bije wszelkie rekordy
na resztę twych przebłysków już nie odpisuję, bo należysz do tych, co ich zdanie zawsze musi być ostatnie. Złote czasy piaskownicy. Nie wiem, może na roli nie masz co robić i się nudzisz, nie wiem jak wyjaśniać taką błazenadę.

fajnie, że się podobało reszcie, co ja poradzę, że inni szukają zaczepki. Myślę, że ankietę warto już zdjąć, bo deszczowy bije wszelkie rekordy

na resztę twych przebłysków już nie odpisuję, bo należysz do tych, co ich zdanie zawsze musi być ostatnie. Złote czasy piaskownicy. Nie wiem, może na roli nie masz co robić i się nudzisz, nie wiem jak wyjaśniać taką błazenadę.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2012, 11:46 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Wygrywam z taką przewagą, że aż mnie samego to zawstydziło :oops:
- Vimes
- Juventino
Spodziewałem się po Tobie większej kreatywności, bo jak napisał Pinky to w większości Twoje dzieło, a tu praktycznie nic nowego.pan Zambrotta pisze:hehe, madmo trochę poczuł się urażony i przyszedł do tego tematu się odgryźć
Kto tu jest przewrażliwiony :lol:.pan Zambrotta pisze:nabijanko, karteczka.Azrael pisze:Słaaabe...
Napisał wrażliwy pomysłodawca wyszukanej zabawy pod tytułem "suchy pojazd po frajerze". Jeżeli ja się nudzę na wsi, to nie wiem jakie katusze Ty musisz przeżywać w mieście skoro ją wymyśliłeś.pan Zambrotta pisze:Nie wiem, może na roli nie masz co robić i się nudzisz, nie wiem jak wyjaśniać taką błazenadę.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Vimes, jeśli Ci się nie podoba wystarczyło napisać co Ci się nie podoba i na tym zakończyć.
Szkoda, że nie napisałeś alfabetu, po tym jak się zgłosiłeś i wygrałeś ankietę. Jak się bawić to na całego.
Szkoda, że nie napisałeś alfabetu, po tym jak się zgłosiłeś i wygrałeś ankietę. Jak się bawić to na całego.