Serie A (29): JUVENTUS 2-0 Inter [DPL na meczu!]
- cerb
- Juventino
Całę szczeście że mamy cichego bohatera...
zrobił kapitalną pracę.. gdyby nie on Inter moglby nadal grac na wysokim poziomie i moglby wygrac ten mecz a nawet walczyc o Scudetto.
Dziekujemy Ranieri
A tak na serio bo w drugiej połowie zagrali tak jak powinni, Inter nie miał nic do gadania. Brawo.
zrobił kapitalną pracę.. gdyby nie on Inter moglby nadal grac na wysokim poziomie i moglby wygrac ten mecz a nawet walczyc o Scudetto.
Dziekujemy Ranieri
A tak na serio bo w drugiej połowie zagrali tak jak powinni, Inter nie miał nic do gadania. Brawo.
- Arcadio Morello
- Juventino
ALEX DEL PIERO!!! do końca kariery w JUVE
. Wierzyłem, że wygrają i się udało. Bardzo dobrze Buffon, Vidal. Bardzo cieszy bramka Alexa
. Alex pokazuje, że może jeszcze dużo dać drużynie
. Mam nadzieje, że to nie ostatni sezon Alexa w Juve
.

- kosciu88
- Juventino
Pierwszej polowy niestety nie ogladalem ale w drugiej zagralismy swietnie, szkoda ze Giorgio nie strzelal tylko podawal ale to ze szukal lepiej ustawionego kolegi mu sie chwali. Po skrocie z pierwszej polowy wypada podziekowac Buffonowi 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pablo1503
- Juventino
Rewelacja! Świetna druga połowa i spokojne zwycięstwo. Ten mecz powinien nas nauczyć, że nie wolno lekceważyć rywala
Zawsze chwalimy Del Piero, nie ważne czy zagrał średnio, czy dobrze(słabe mecze mu się nie zdarzają). Zapominamy o gorszych chwilach w meczu, a pamiętamy tylko te dobre. Co najważniejsze, to chwalimy go bardziej za nazwisko, niżeli za wkład w grę. Ale trzeba przyznać szczerze, Alex od kilku tygodni zjada Matriego na śniada pod każdym względem(nawet fizycznym). Najbardziej mi szkoda Caceres. Chłopak ma umiejętności i predyspozycje, żeby grać w pierszej 11, ale nie ma za kogo. Technika, szybko, granie głową - check! Grał kilka meczów pod rząd i zasłużył na wyjściową jedenastkę, tylko jest jeden problem za kogo? Spróbowałbym go usadowić na lewej obronie. De Ceglie na pewno nie gra źle, ale gra strasznie nerwowe i kiedyś się to źle dla nas zakończy.
Szkoda strzału Vucinicia z 16metrów i tego wyjęcia piłki przez Maicona po strzale Fabio(Maicon - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>@!$, świetny mecz. Gdyby nie on, to nie chce myśleć co by było)
PS. Wejście Chielliniego w pole karne - KOSMOS!

Zawsze chwalimy Del Piero, nie ważne czy zagrał średnio, czy dobrze(słabe mecze mu się nie zdarzają). Zapominamy o gorszych chwilach w meczu, a pamiętamy tylko te dobre. Co najważniejsze, to chwalimy go bardziej za nazwisko, niżeli za wkład w grę. Ale trzeba przyznać szczerze, Alex od kilku tygodni zjada Matriego na śniada pod każdym względem(nawet fizycznym). Najbardziej mi szkoda Caceres. Chłopak ma umiejętności i predyspozycje, żeby grać w pierszej 11, ale nie ma za kogo. Technika, szybko, granie głową - check! Grał kilka meczów pod rząd i zasłużył na wyjściową jedenastkę, tylko jest jeden problem za kogo? Spróbowałbym go usadowić na lewej obronie. De Ceglie na pewno nie gra źle, ale gra strasznie nerwowe i kiedyś się to źle dla nas zakończy.
Szkoda strzału Vucinicia z 16metrów i tego wyjęcia piłki przez Maicona po strzale Fabio(Maicon - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>@!$, świetny mecz. Gdyby nie on, to nie chce myśleć co by było)
PS. Wejście Chielliniego w pole karne - KOSMOS!

- LordRahl
- Juventino
Wszystko pięknie ale Panowie!!! ryknąłem śmiechem, że mało nie umarłem jak nikt inny tylko CHIELLINI przerobił jak dzieciaczki obronę Interu HAHA, on chyba sam nie wiedział co z tym później zrobic :rotfl: :rotfl: :rotfl:
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Nie mozna tak napisac :naughty:mati888 pisze:czekam tylko aż ktoś napisze, ze 'w sumie, to Del Piero poza golem nie zrobił niczego wielkiego'...
jeżeli chodzi o skuteczność, to ostatnio jest naszym najlepszym napastnikiem. Wielka szkoda, ze 'musi' odejść.
Caceres znów w obronie tak sobie, ale z przodu mistrzostwo. Jak Lichy przygasł/wypadł za kartki, to Caceres stanął na wysokosci zadania i gra tak, jak Lichy na jesieni (no, gdyby nie ta gra defensywna). Z rugiej strony De Ceglie też bardz fajnie. W ogóle wielkie brawa za tą zmainę modułu, to był moment, który zmienił obraz całego meczu. Bardzo mnie cieszą te 3 punkty, FORZA JUVE!
O ile Del Piero w ostatnim meczu, FAKTYCZNIE poza golem nie zrobil zbyt wiele, o tyle tutaj wniosl wiele ozywienia, a zarazem uspokojenia gry w ofensywie, i powinien miec nie tylko gola, ale i asyste (Vucinic :doh: ) albo i 2.
A co do Caceresa...chlopak gra rownie dobrze jak Lichsteiner, i na prawej stronie robi duzo dobrego. Ma rowniez wrzutki sensowne, lepsze niz ktorykolwiek prawy obronca. Moze w nastepnym meczu zagramy 4-3-3
Buffon - DeCe, Chiellini, Barzagli, Lichsteiner/Caceres - Vidal, Marchisio, Pirlo - Vucinic, Del Piero, Caceres/Lichsteiner?

BESTER MANN, BESTEEER !

- Wojtek
- Juventino
Może mi ktoś powiedzieć o czym myślał Vucinic kiedy strzelił w Cesara w sytuacji sam na sam ?
Ahh wejście Kielona w obrone Interu to coś pięknego szkoda tylko że nie udało się wtedy strzelić ale i tak jest wyśmienicie!
Inter istniał tylko w pierwszej połowie my za to w drugiej. Byłem zaskoczony kiedy Conte tak szybko wpuścił na bosiko Alexa. Trzeba przyznać że duża zasługa Conte w tym zwycięstwie. Kiedy nie szło zmienił ustawienie dzięki któremu zaczęliśmy grać o niebo lepiej
Świetny mecz, świetne Juve. Za tydzień Napoli, może w 30 kolejce uda się coś odrobić do Milanu.
FORZA JUVE!!
Ahh wejście Kielona w obrone Interu to coś pięknego szkoda tylko że nie udało się wtedy strzelić ale i tak jest wyśmienicie!
Inter istniał tylko w pierwszej połowie my za to w drugiej. Byłem zaskoczony kiedy Conte tak szybko wpuścił na bosiko Alexa. Trzeba przyznać że duża zasługa Conte w tym zwycięstwie. Kiedy nie szło zmienił ustawienie dzięki któremu zaczęliśmy grać o niebo lepiej

Świetny mecz, świetne Juve. Za tydzień Napoli, może w 30 kolejce uda się coś odrobić do Milanu.
FORZA JUVE!!
- psychol_sympatyk
- Juventino
Powinni zrobić jakiś filmik "Vidal vs Inter", bo to się nadaje do archiwów piłki nożnej. Kto mi wytłumaczy jak to jest możliwe, że gość wybija piłkę z naszego pola karnego a po kilku sekundach przyjmuje ją główką w polu karnym przeciwnika? Jak to jest możliwe?
Gość gra za conajmniej dwóch zawodników.
Gość gra za conajmniej dwóch zawodników.

- Bianconero92
- Juventino
Mówcie co chcecie, ale druga połowa w wykonaniu Juve mega. Zdominowaliśmy tych ... tamtych ... we wszystkim obszarach. Tak jak twierdziłem przy pierwszej połowie tak i przy drugiej nie zmieniam zdania Caceres jeden z najlepszych na boisku (nie tylko dzięki bramce).
Szkoda, że się nie skończyło 2+
Może nasza prawa strona w następnym meczu powinna wyglądać tak: Lichy i Martin C.
Grazie ALEX! GRAZIE JUVE !
Szkoda, że się nie skończyło 2+

Może nasza prawa strona w następnym meczu powinna wyglądać tak: Lichy i Martin C.
Grazie ALEX! GRAZIE JUVE !
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo fajny, dobry mecz... mam nadzieje ze tym golem Alex przedłuzyl sobie kontrakt...
Zobaczcie jak on gra..., jak wygrywany, jak trzeba przytrzymac piłke na połowie rywala jest idealny, powinien wresz zostac. A gra klepką? wyjście na pozycje no sory ale naci napastnicy to lata świetlne za nim... On musi jeszcze zostac to wstyd i hanba jak gdziekolwiek odejdzie!!
Caceres to extra Lichtsreiner bedzie mial problem! WRESZCIE!! mamy bardzo dobra prawa strona... jeszcze lewa...
No i Buffon widać że jest w mega formie:D a pomoc? bardzo dobrze Marchisio, Vidal b.dpbry mecz, Pirlo noo spodziewałem sie cos wiecej
No i Chiellini mega:D wejscie w obroone i podanie do Quagliarelli MEGA!! Messiego zjada:D
Quag widać ze bez formy- szkoda:/, Aszton przecietnie tzn tak oo bez szału ale jak na asztona to i tak nie zle.
I szkoda Matriego bardzo go lubie, wierze w niego no ale vos pod forma jest...
Zobaczcie jak on gra..., jak wygrywany, jak trzeba przytrzymac piłke na połowie rywala jest idealny, powinien wresz zostac. A gra klepką? wyjście na pozycje no sory ale naci napastnicy to lata świetlne za nim... On musi jeszcze zostac to wstyd i hanba jak gdziekolwiek odejdzie!!
Caceres to extra Lichtsreiner bedzie mial problem! WRESZCIE!! mamy bardzo dobra prawa strona... jeszcze lewa...

No i Chiellini mega:D wejscie w obroone i podanie do Quagliarelli MEGA!! Messiego zjada:D
Quag widać ze bez formy- szkoda:/, Aszton przecietnie tzn tak oo bez szału ale jak na asztona to i tak nie zle.
I szkoda Matriego bardzo go lubie, wierze w niego no ale vos pod forma jest...
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Genialna 2 połowa - jedynie szkoda zmarnowanych okazji, mogliśmy im 4 lekko pyknąć, by się zamknęli na dłużej
Cholera... Ten widok Alexa... nie może tak być, on musi jeszcze zostać. Daje więcej niż Quag, Matri, Borriello...
Cholera... Ten widok Alexa... nie może tak być, on musi jeszcze zostać. Daje więcej niż Quag, Matri, Borriello...
- Remus
- Juventino
Mecz pod dyktando Juve. Inter pod koniec drugiej połowy trochę przycisnął, ale na posterunku był Gigi - jeden z bohaterów dzisiejszego meczu - kapitalne interwencje ( Cesar z drugiej strony również wiele razy uratował zespół od straty gola). Bardzo podobała mi się gra Cesaresa - ma chłopak ciąg na bramkę, dobrze dośrodkowuje, i strzelić potrafi - pokazał to już 3 -krotnie. Zastanawiam się czy nie warto byłoby go wypróbować na pozycji Pepe, kiedy wróci Liechsteiner. Zawodnikiem meczu dla mnie Vidal. To co robił Arturo, przechodzi ludzkie pojęcie. Był wszędzie, do tego piękna asysta. Najbardziej rzuciło mi się w oczy jego bieg pod nasze pole karne i odbiór piłki chyba Forlanowi. Wszystko to w 92 minucie. Poza tym mamy tylko 2 napastników: Alexa i Vucinicia, choć ten ostatni nie popisał się w tej sytuacji sam na sam.
- SKAr7
- Juventino
Proponuję głosowanie- kto bardziej sfrajerzył? Fabio, czy Mirko?
:doh: obaj grali nieźle w środku, ale zero z przodu.
fajny mecz Martina do tego doskonałe zmiany Conte, bo przecież nikt by się nie spodziewał po Ranierim tak wysokiego pressingu. Brawa też dla Supermana, że trzymał nam mecz w pierwszej połowie.
I jeden apel- może jeszcze nie na Napoli, ale potem atak DP - Mirko dopóki któryś nie straci formy, bo obaj mają wyborną
fajny mecz Martina do tego doskonałe zmiany Conte, bo przecież nikt by się nie spodziewał po Ranierim tak wysokiego pressingu. Brawa też dla Supermana, że trzymał nam mecz w pierwszej połowie.
I jeden apel- może jeszcze nie na Napoli, ale potem atak DP - Mirko dopóki któryś nie straci formy, bo obaj mają wyborną
- Heliogabal
- Juventino
Bez kitu! Jak to zobaczyłem to majtki przez głowę z wrażenia zdjąłem...pablo1503 pisze:PS. Wejście Chielliniego w pole karne - KOSMOS!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mecz stał na wysokim poziomie, szczególnie w pierwszej połowie kiedy inter jeszcze coś pokazywał. Druga połowa to koncert Juve. Vidal, Caceres, Pirlo i Del Piero zagrali świetne zawody. Możemy dogonić Milan!