Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS
- Amarillo
- Juventino
Kurde spodziewałem się, że Borriello wejdzie na boisko jako broń ostateczna, dobijająca przeciwników. Conte jest bezlitosny dla Bologni wprowadzając w pierwszym składzie takiego goleadora. Widać, że nasz couch sprawę ataku potraktował bardzo poważnie inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć.
BTW. Fajnie, że Elia wreszcie łapie się na ławkę. Jak tak dalej pójdzie to może zobaczymy go w ostatniej kolejce, kiedy będą ważyć się losy Scudetto i nasz left-winger przypieczętuje sukces 30 mistrzostwa wchodząc na minutę przed końcem spotkania przechodząc tym samym do historii.
BTW. Fajnie, że Elia wreszcie łapie się na ławkę. Jak tak dalej pójdzie to może zobaczymy go w ostatniej kolejce, kiedy będą ważyć się losy Scudetto i nasz left-winger przypieczętuje sukces 30 mistrzostwa wchodząc na minutę przed końcem spotkania przechodząc tym samym do historii.
Sapere Aude!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tjaaa... A ja sie nie zdziwie jak bedzie 1X, czyli win Bolognii lub remis :Cjareckik pisze:Dzwonił do mnie wujek Luca, mieszka w Livorno i mówi, że juve dzisiaj wygrywa po karnym, także jak ktoś ma kase to niech stawia :] 1-0 (po karnym na Pepe) Pozdro
Personalia - tragedia... Zaczynam szukac linku.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- pumex
- Juventino
Atak dno, powinniśmy zazdrościć Pioli'emu trójki Ramirez-DiVaio-Diamanti. Nasi przy nich to jakieś marne pokraki. Ale co tam, od Conte usłyszymy: "Cieszcie się głupcy, że jesteśmy tu gdzie jesteśmy, bo rok temu byliśmy na miejscu 7". 
Antonio, dobry pomysł z Borriello, nie ma co
Nasi przycisnęli w ostatnich minutach ale co z tego... o 3pkt możemy zapomnieć

Antonio, dobry pomysł z Borriello, nie ma co

Nasi przycisnęli w ostatnich minutach ale co z tego... o 3pkt możemy zapomnieć

- gucio_juve
- Juventino
Oczywiście wolałbym mieć pole wyboru, ale dysponujemy sześcioma obrońcami w składzie, dwóch z nich jest kontuzjowanych, więc 4-osobową obronę stworzą Lichtsteiner, Caceres, Bonucci i De Ceglie. Jestem przekonany, że zagrają świetny mecz, tak jak reszta drużyny.
Hah, Conte po raz kolejny ginie od własnej broni. Co za żenujący mecz. Pepe i Boriello powinni grać w Cesenie, a nie Juventusie, bo to co obecnie prezentują to woła o pomstę do nieba.
Hah, Conte po raz kolejny ginie od własnej broni. Co za żenujący mecz. Pepe i Boriello powinni grać w Cesenie, a nie Juventusie, bo to co obecnie prezentują to woła o pomstę do nieba.
- Dtmiu
- Katalończyk
Gdybym był kibicem Juventusu to dzisiaj byłbym nieźle wpieniony. Niby mecz kontrolowany a wynik jest jaki jest. Jesli miałbym kogoś wyróżnić na plus to na pewno Pirlo. A na minus to niestety ale mój ulubiony Caceres. Co prawda gra bardzo dobrze ale jednak to on w decydującym momencie zawalił bardzo zdecydowanie linię spalonego
Najgorsze jest to że nie wiadomo nawet za bardzo jakie wprowadzić zmiany. Na miejscu Conte miałbym teraz niezły ból głowy.

Najgorsze jest to że nie wiadomo nawet za bardzo jakie wprowadzić zmiany. Na miejscu Conte miałbym teraz niezły ból głowy.
- Gotti
- Juventino
No cóż. Czar nowego stadionu prysł. 4-3-3 prysło. Forma Pirlo, Marchisio prysła i mamy efekty.
Gra wygląda jak walenie banią w mur.
Vucinic jest tak beznadziejny, że mażę już o tym żeby stary Del Piero zaczął grać w pierwszym składzie.
Strzały Vidala w tym sezonie to jakaś parodia. Trafił on kiedyś w bramkę?
Gra wygląda jak walenie banią w mur.
Vucinic jest tak beznadziejny, że mażę już o tym żeby stary Del Piero zaczął grać w pierwszym składzie.
Strzały Vidala w tym sezonie to jakaś parodia. Trafił on kiedyś w bramkę?
- Lypsky
- Juventino
Pepe i Marchisio pograli pół sezonu, a teraz wracają do stałej formy.
Gry Boriello nawet nie komentuję, zastanawia mnie czym kieruje się Conte wystawiając go zamiast Del Piero?
Ktoś z trójki - Elia, DP, Quagliarella na boisko.
Gry Boriello nawet nie komentuję, zastanawia mnie czym kieruje się Conte wystawiając go zamiast Del Piero?
Ktoś z trójki - Elia, DP, Quagliarella na boisko.
No nie bardzo.Dtmiu pisze:A na minus to niestety ale mój ulubiony Caceres. Co prawda gra bardzo dobrze ale jednak to on w decydującym momencie zawalił bardzo zdecydowanie linię spalonego![]()
Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 19:25 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtek
- Juventino
No i chyba dopadł nas kryzys
Słabo to wygląda i jak zawsze Di Vaio musiał nam strzelić.
Niewiem co na boisku robi Boriello, Pepe też słabo. FQ na boisko. Czas na asa z rękawa!
Remis będzie dobrym wynikiem
FORZA JUVE!!

Słabo to wygląda i jak zawsze Di Vaio musiał nam strzelić.
Niewiem co na boisku robi Boriello, Pepe też słabo. FQ na boisko. Czas na asa z rękawa!
Remis będzie dobrym wynikiem
FORZA JUVE!!
- kosciu88
- Juventino
Co to ma byc? Gramy jak sroty, zero rozegrania, zalosna gra napastnikow, szczegolnie Boriello i Vucinica, ten drugi kiwnie jednego i zamiast uderzyc lub dograc za pola karnego wpada na obroncow
Dlaczego nie wlaczaja sie w ofensywe Lichtsteiner i DC :doh:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti