Stroje na sezon 2012/13
- Kuben
- Juventino
I bardzo dobrze. Choć po forum krążył nieco inny projekt choćby ten zapodany przez Ciebie pumi na 7 stronie tego tematu czyt. dwa tła na plecach: białe pod nazwisko pisane czarną czcionką oraz czarne pod numer pisany białą/srebrną czcionką + wszystko ładnie wkomponowane w pasy (jeszcze ta imitacja flagi na karku). Nie powiem, że ten wydaje być się ładniejszy bo pamiętam, że średnio wyglądało całe czarne tło na koszulkach w których graliśmy w LM... no ale! Nike zawsze mogło zrobić coś gorszego 
Do wyjazdówek nie ma co się przyczepić - są piękne.
Edyta:
Do wyjazdówek nie ma co się przyczepić - są piękne.
Edyta:
alina pisze: Ciekawe jak w tych czarnych będą grali np w niedzielę o 1230. 1500 z resztą niewiele lepsza.

Ostatnio zmieniony 23 maja 2012, 15:39 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Ciekawe jak w tych czarnych będą grali np w niedzielę o 1230. 1500 z resztą niewiele lepsza.pumex pisze:http://www.football-shirts.co.uk/fans/c ... ails_14336
Z tej strony każdy opis projektu klubowej koszulki, która ujrzała już światło dzienne, sprawdził się, więc można z bardzo dużym prawdopodobieństwem stwierdzić, że opisana tu nowa koszulka Juve właśnie taka będzie. Jest to ten sam opis, który już krążył po forum, czyli szersze niż obecnie, tradycyjne biało-czarne pasy, czarny kołnierzyk (byle mniejszy niż ten w koszulkach Milanu), z tyłu biała czcionka na jednolitym, czarnym tle. Wyjazdówka będzie cała czarna z białymi okręgami na rękawach.
- danielos511
- Juventino
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0346_n.jpg
A co Panie i Panowie myślicie o tym. Mnie się osobiście bardzo podoba choć te gwiazdki mogły by być mniej bajkowe.

A co Panie i Panowie myślicie o tym. Mnie się osobiście bardzo podoba choć te gwiazdki mogły by być mniej bajkowe.

FORZA JUVENTUS!!!
- pablo1503
- Juventino
Koszulka jest kapitalna, ale te gwiazdki :doh:danielos511 pisze:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0346_n.jpg
A co Panie i Panowie myślicie o tym. Mnie się osobiście bardzo podoba choć te gwiazdki mogły by być mniej bajkowe.![]()

- 15Kowal
- Juventino
Ogólnie to jest projekt koszulki którą dodał, o ile się nie mylę, pumex,z tym, że tarcza dodana jest na środku koszulki, ale wtedy jeszcze nie było wiadomo, czy będziemy mistrzami czy też nie.danielos511 pisze:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0346_n.jpg
A co Panie i Panowie myślicie o tym. Mnie się osobiście bardzo podoba choć te gwiazdki mogły by być mniej bajkowe.![]()
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... c&start=90
Koszulka bardzo mi się podoba, ale biorąc pod uwagę czarny kołnierzyk, można sie spodziewać czarnych spodenek, i tu moja obawa czy te pasy nie będą wyglądały jak szelki?

- montero4
- Juventino
I to się nazywa wrzut.
Czarna jak treningowa a domowa... tylko pasy wyprostowali
Czarna jak treningowa a domowa... tylko pasy wyprostowali
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- PrzemasJuve
- Juventino
no wlasnie..
jak zawsze fajnych projektow masa, a wyjdzie z tego..co wyjdzie, wiemy tyle, ze nie bedzie rozowej, ani innych takich innowacji, co wiecej, wyjazdowa czarna, ktora tu nie raz byla przedstawiana jest swietna! bardzo bym chcial by taka byla, domowa klasyk - bialo-czarne NORMALNE pasy jeeep sponsor herb gwiazdy tarcza i dziekuje, bez udziwnien
jak zawsze fajnych projektow masa, a wyjdzie z tego..co wyjdzie, wiemy tyle, ze nie bedzie rozowej, ani innych takich innowacji, co wiecej, wyjazdowa czarna, ktora tu nie raz byla przedstawiana jest swietna! bardzo bym chcial by taka byla, domowa klasyk - bialo-czarne NORMALNE pasy jeeep sponsor herb gwiazdy tarcza i dziekuje, bez udziwnien
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
dopiero teraz się z tym spotkałem, więc wrzuciłem i powiadam wam, że tak albo bardzo podobnie będą wyglądać nasze stroje na nowy sezon : )it doesn't matter pisze:Nic nowego. Od miesiaca to zdjecie krązy po sieci...dr.DeV pisze:ja tam jak zawsze czujny jeżeli chodzi o temat koszulek

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
W zaszłym miesiącu już ktoś wrzucał linki do tego zdjęcia (Rufi8). Nihil Novi.dr.DeV pisze:dopiero teraz się z tym spotkałem, więc wrzuciłem i powiadam wam, że tak albo bardzo podobnie będą wyglądać nasze stroje na nowy sezon : )it doesn't matter pisze:Nic nowego. Od miesiaca to zdjecie krązy po sieci...dr.DeV pisze:ja tam jak zawsze czujny jeżeli chodzi o temat koszulek
Kurde przyzwyczajałem się już do różowych ponownie

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
różowe to klasyka, powinniśmy je mieć co roku, albo ew co 2 lata na zmianę z niebieskimi
w ogóle irytuje mnie to podejście większości klubów do rezerwowych stroi, niemal wszyscy zaprzedali duszę diabłu (czyt. producentom koszulek) i co roku każdy ma inne rezerwowe, w ostatnich latach były już złote, srebrne, czerwone, różowe, niebieskie, białe, zółte, czarne... brak słów, kolejnym razem może zrobią nam zielone albo pomarańczowe, kto wie... a jakie miał w tym czasie milan? zawsze białe... zawsze... (a czarne jako trzecie)
w ogóle irytuje mnie to podejście większości klubów do rezerwowych stroi, niemal wszyscy zaprzedali duszę diabłu (czyt. producentom koszulek) i co roku każdy ma inne rezerwowe, w ostatnich latach były już złote, srebrne, czerwone, różowe, niebieskie, białe, zółte, czarne... brak słów, kolejnym razem może zrobią nam zielone albo pomarańczowe, kto wie... a jakie miał w tym czasie milan? zawsze białe... zawsze... (a czarne jako trzecie)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- @D@$
- Juventino
Te co są drugimi za rok stają się trzecim zestawem. Więc robienie w tym samym kolorze rezerwowych strojów rok po roku mija się z calem, zwłaszcza gdy jest np. jak w Juve w 2010/11. Domówki biało-czarne, drugi strój biały, no musi być jakaś inna opcja (np. gramy dwumecz z Realem i co, nie mogą ani razu podstawowych ubrać?). Co do różowych, to nie jest jakieś widzimisie Nike'a, przynajmniej nie w 100%, bo różowe mają jakąś historię w Juventusie, więc to nie jest tak, że czy wybrali różowe czy pomarańczowe to wszystko jedno. Mnie szczerze mówiąc też się na początku nie podobały, ale z biegiem czasu się przyzwyczaiłem.Maly pisze:w ogóle irytuje mnie to podejście większości klubów do rezerwowych stroi, niemal wszyscy zaprzedali duszę diabłu (czyt. producentom koszulek) i co roku każdy ma inne rezerwowe, w ostatnich latach były już złote, srebrne, czerwone, różowe, niebieskie, białe, zółte, czarne... brak słów, kolejnym razem może zrobią nam zielone albo pomarańczowe, kto wie... a jakie miał w tym czasie milan? zawsze białe... zawsze... (a czarne jako trzecie)
edit: Tak teraz czytam jeszcze raz i widzę ze pijesz do innych a nie do Juve, ale w sumie i w Juventusie kolorowo ostatnio: różowe, białe, złote, niebieskie, szare kiedyś czerwone...
Co do pasiaków, wolę jak czarny pas jest na środku, ale jeśli już biały to tak jak w tym roku, czyli ok. 7 z przodu a nie szerszych 5 jak na którymś projekcie, ale to w sumie szczegół, może mało istotny.
Ogólnie wolę te: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9047_n.jpg od tych http://img443.imageshack.us/img443/1627/juve13.jpg (pomijając pasy które wyglądają zgrabniej, to czadowa ta flaga na karku

- francois
- Juventino
To logo JEEP'a na czarnym tle wygląda tragicznie :roll: Oby Nike coś z tym zrobiło, co znając tą markę jest chyba niemożliwe...
Tak w ogóle to pamiętam jak swego czasu Cracovia ogłosiła konkurs dla kibiców na najlepszy projekt koszulki klubowej. Zwycięski projekt był oficjalnym trykotem zespołu. Może u nas też coś takiego by przeszło. Na pewno było by to lepsze niż projekt Nike, który powielany jest dla X liczby zespołów
Tak w ogóle to pamiętam jak swego czasu Cracovia ogłosiła konkurs dla kibiców na najlepszy projekt koszulki klubowej. Zwycięski projekt był oficjalnym trykotem zespołu. Może u nas też coś takiego by przeszło. Na pewno było by to lepsze niż projekt Nike, który powielany jest dla X liczby zespołów

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”