Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Nedved1983
- Juventino
niestety bilety wyprzedane już w zamkniętej
chyba jednak zbudowali nam za mały stadion.
i tak wybieram się do Turynu, w zasadzie wybieramy się w więcej osób.
ma ktoś info czy będzie można obejrzeć mecz na jakimś telebimie, na temat trasy przejazdu i czy ewentualnie po przejeździe zatrzymają się z pucharem gdzieś na dłużej?

ma ktoś info czy będzie można obejrzeć mecz na jakimś telebimie, na temat trasy przejazdu i czy ewentualnie po przejeździe zatrzymają się z pucharem gdzieś na dłużej?
- Winner
- Juventino
Jeśli w przyszłym sezonie też będzie tyle kompletów to może rzeczywiście zbudowali za mały, ale nawet większy stadion wyprzedałby się równie szybko. Mecz z Atalantą to przecież świętowanie mistrzostwa i ostatni mecz Alexa na stadionie w Turynie.Nedved1983 pisze:niestety bilety wyprzedane już w zamkniętejchyba jednak zbudowali nam za mały stadion.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Greger
- Juventino
Obczajaj co jakiś czas listicketa, bo trafiają się zwroty. Dwa bilety tak wyczailiśmy na Lecce.Nedved1983 pisze:niestety bilety wyprzedane już w zamkniętejchyba jednak zbudowali nam za mały stadion.
- Nedved1983
- Juventino
powinni zorganizować coś takiego, nie każdy mógł kupić bilet a fajniej było by to obejrzeć w większej grupie. mogli by zrobić taką "strefę kibica" i później podjechać tam z pucharem. ale skoro to Włosi to pewno nie wpadną na taki pomysł. liczę że chociaż trasę przejazdu podadzą
- neotrance
- Juventino
ehh
dobiła mnie całkowicie ta informacja o sprzedanych biletach..
nie mniej jednak wciąż mam nadzieję że uda mi się go jeszcze jakoś zdobyć. Pierwszy raz wybieram się do Turynu, nie wiem jak to przeboleje
nie mniej jednak wciąż mam nadzieję że uda mi się go jeszcze jakoś zdobyć. Pierwszy raz wybieram się do Turynu, nie wiem jak to przeboleje

- preclix
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mówi, że oni nie są skłonni do sprzedaży praw telewizyjnych na taką okazję. Zobaczymy co będzie. Na razie nic nie wskazuje na taką transmisję na placu.Nedved1983 pisze:powinni zorganizować coś takiego, nie każdy mógł kupić bilet a fajniej było by to obejrzeć w większej grupie. mogli by zrobić taką "strefę kibica" i później podjechać tam z pucharem. ale skoro to Włosi to pewno nie wpadną na taki pomysł. liczę że chociaż trasę przejazdu podadzą
- Nedved1983
- Juventino
trasa przejazdu po meczu:
Turin will have the opportunity to hail newly crowned Serie A champions Juventus following their final championship fixture against Atalanta on Sunday.
After taking on the Nerazzurri at Juventus Stadium, Antonio Conte’s men will board an open top bus to conduct a tour of the city with the Scudetto trophy, giving the fans the chance to salute their heroes in person.
The tour will commence from the stadium itself, with the bus expected to arrive at Porta Susa at approximately 8pm. The parade will then pass through Via Cernaia, Piazza Castello, Via Po, Piazza Vittorio Veneto, Corso Cairoli and Corso Massimo D’Azeglio, before concluding in Parco Valentino at 10pm.
mam nadzieję że bedą stawać gdzieś po drodze na dłużej, a zwłaszcza na końcu trasy
PS: wie ktoś kiedy otwierają muzeum klubowe? i czy będzie można zwiedzać stadion po sezonie bo na listicket nie ma biletów po sezonie?
Turin will have the opportunity to hail newly crowned Serie A champions Juventus following their final championship fixture against Atalanta on Sunday.
After taking on the Nerazzurri at Juventus Stadium, Antonio Conte’s men will board an open top bus to conduct a tour of the city with the Scudetto trophy, giving the fans the chance to salute their heroes in person.
The tour will commence from the stadium itself, with the bus expected to arrive at Porta Susa at approximately 8pm. The parade will then pass through Via Cernaia, Piazza Castello, Via Po, Piazza Vittorio Veneto, Corso Cairoli and Corso Massimo D’Azeglio, before concluding in Parco Valentino at 10pm.
mam nadzieję że bedą stawać gdzieś po drodze na dłużej, a zwłaszcza na końcu trasy
PS: wie ktoś kiedy otwierają muzeum klubowe? i czy będzie można zwiedzać stadion po sezonie bo na listicket nie ma biletów po sezonie?
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kurde od godziny sprawdzam dostępność hoteli i w ogóle bazy noclegowej w Chatillon 10.-25.07. i lipa. Wszystko wydmuchane. Porozsyłałem mejle z zapytaniami, ale będzie cholernie ciężko...
Ktoś wie, jak się wbić na obóz letni?
Ktoś wie, jak się wbić na obóz letni?
- kulek87
- Juventino
wiecie czy jest szansa wejść na mecz z biletem kupionym na viagogo, nie posiadając karty kibica?
- stf
- Juventino
Witam! Jako, że wybieram się na pierwszy mecz Juventusu w nowym sezonie byłbym wdzięczny za wszelkie rady w kwestiach kwaterunku (może ktoś był w jakimś hotelu i może polecić), co warto zobaczyć w stolicy Piemontu, a także te związane z samym meczem. Będę wdzięczny. Pozdrawiam!
- Bukol87
- Juventino
Wyposażenie alfy romeo z perspektywy tylnej kanapy, grupę polskich pijusów tańczących w rytm przyśpiewek i miny Włochów w reakcji na piro w dość nieoczekiwanych miejscach.stf pisze:co warto zobaczyć w stolicy Piemontu
Jaki z tego wniosek? Na mecze jeździ się grupą, a nie samemu. Resztę na pewno przekaże Ci ktoś inny, ale to już będzie mniej istotne.
- Robaku
- Juventino
bo to zapisane jest odgórnie!?Bukol87 pisze:Wyposażenie alfy romeo z perspektywy tylnej kanapy, grupę polskich pijusów tańczących w rytm przyśpiewek i miny Włochów w reakcji na piro w dość nieoczekiwanych miejscach.stf pisze:co warto zobaczyć w stolicy Piemontu
Jaki z tego wniosek? Na mecze jeździ się grupą, a nie samemu. Resztę na pewno przekaże Ci ktoś inny, ale to już będzie mniej istotne.
kto chce jezdzi z grupą, kto chce jezdzi sam.
poczytaj na wiki co warto zobaczyć, w zasadzie warto pochodzić po miescie ot tak zeby poczuc klimat - m.in. piwko w rękę i latać po mieście.