Marco Borriello

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 22:11

@wagner: Chyba nie pokusiłeś się nawet o przeczytanie całej mojej wypowiedzi... ;)

My z kolegą powyżej w żaden sposób nie podkreślamy zasług Boriello... Obawiamy się jednak, że skoro Conte ciągle na niego stawiał, mimo jego tragicznej gry, to po dzisiejszej bramce nasz trener będzie strasznie napalony na wykup definitywny. My go nie chcemy, Conte go chce.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
jareckijuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 22:24

Ten piłkarz żegna się z godnością z naszym klubem - strzela dla nas bramkę i chociaż słabo gra to szacunek mu się należy ;)

Z Juventusem od 2004 roku!
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 23:39

Najgorzsze było to że po bramce Boriello poleciał uściskać Conte, jeszcze pewnie się tak zdarzy że Conte będzie o niego walczył (odpukać).

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 23:46

Jeszcze troche i Boriello dorowna iloscia bramek naszemu ulubiencowi Bonucciemu :prochno:
Oby Marotta pamietal ze 9 mln piechotą nie chodzi a jedna czy dwie jaskolki wiosny nie czyni :wink:

KLIK ==>www
vieira4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2012, 00:03

To że poleciał do Conte to powód do radości. Pozatym ucieszyły mnie też obrazki po meczu kiedy każdy się cieszył- Oznacza to że nawet taka pipa jak Borriello czuję się dobrze w drużynie, jest team spirit.

CuoreBiancoNero.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2012, 16:53

vieira4 pisze:To że poleciał do Conte to powód do radości. Pozatym ucieszyły mnie też obrazki po meczu kiedy każdy się cieszył- Oznacza to że nawet taka pipa jak Borriello czuję się dobrze w drużynie, jest team spirit.
:lol:

no to teraz po przyjacielsku moga sie z nim pozegnac .
Nie rozumiem dlaczego Conte tak sie na niego uparl... no nie rozumiem :roll:

a Boriello cos zbyt pewny siebie mowi o swojej przyszlosci w Juve .... :naughty:

"Juve nel sangue,Juve nel cuore ,Bianconeri si nasce ,Bianconeri si muore"
bramek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2012, 17:36

z tym każdy się cieszył ?? Były takie mecze, że cała drużyna latała do kibiców a Marco pierwszy opuszczał murawę, nawet jej nie wąchając.

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2012, 18:42

Mam nadzieje, że Juve się z nim pożegna, bo nie wyobrażam sobie sytuacji w której Boriello zostaje w Juve, a żegnają się z Alexem... :cry:.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2012, 20:32

Borriello na fotce z tego newsa przypomina mi kota ze Shreka:

Obrazek Obrazek

Po stylu w jakim wypowiada się on i Conte nie zdziwłbym się, gdyby to właśnie rzymianin był naszym crackiem w przyszłosezonowym ataku.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2012, 20:37

Arcadio Morello pisze:Mam nadzieje, że Juve się z nim pożegna, bo nie wyobrażam sobie sytuacji w której Boriello zostaje w Juve, a żegnają się z Alexem... :cry:.
Mam nadzieję, że przestaniesz to powtarzać wszędzie gdzie się da.

Borriello to świetny zawodnik i mam nadzieję, że zostanie w Juve na lata.
Bartek88 pisze:Jest gwarancją dwoch goli w sezonie :D
Patrzac na to jak daje sie Boriello wyfrajerzyć na ofsajdzie, jak sie ustawia w ataku, jak wykonuje swoje strzaly bez przemyslenia tylko na oslep oraz to ze czasem ma fryzuje jak Adolf Hitler to nie potrafie znalesc w nim zadnego potencjalu ;/
Tak naprawdę to myślę, że to straszna pokraka ale skoro Antonio coś w nim widzi to ja nie będę niewiernym Tomaszem i zaufam Antkowi :D
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2012, 21:01 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2012, 20:57

Mietson pisze:
Arcadio Morello pisze:Mam nadzieje, że Juve się z nim pożegna, bo nie wyobrażam sobie sytuacji w której Boriello zostaje w Juve, a żegnają się z Alexem... :cry:.
Mam nadzieję, że przestaniesz to powtarzać wszędzie gdzie się da.

Borriello to świetny zawodnik i mam nadzieję, że zostanie w Juve na lata.
Jest gwarancją dwoch goli w sezonie :D
Patrzac na to jak daje sie Boriello wyfrajerzyć na ofsajdzie, jak sie ustawia w ataku, jak wykonuje swoje strzaly bez przemyslenia tylko na oslep oraz to ze czasem ma fryzuje jak Adolf Hitler to nie potrafie znalesc w nim zadnego potencjalu ;/

KLIK ==>www
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 23:24

Kurde, szkoda mi troch Borriello. Można mówić o nim wiele złego, ale facet w pewnym stopniu przyczynił się do mistrzostwa. Na treningach harował jak wół można się tego domyślić. Z drużyną świętował zdobycie mistrzostwa, a za kilka tygodni będzie musiał wrócić do Rzymu. Można popaść w depresję. :whistle:

Obrazek
Dolce Vita

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 23:37

Powiem szczerze, że wolę już chyba Marco niż Matriego. Jeśli ten drugi opuści Juventus w czasie mercato to nie jestem przeciwny pozostaniu Borriello w Juve. Odblokował się i okazało się, że wcale nie jest taki bezproduktywny jak się wcześniej wydawało. Kto wie ile bramek mógłby ustrzelić gdyby grał od początku sezonu. Może jednak warto dać mu szansę. Jeśli jednak wróci do Romy to życzę mu jak najlepiej. Polubiłem go nawet.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 23:42

No ja też go troche polubiłem. Byłem przeciwny jego przyjścia, ale synek się starał no i wkońcu odblokował się w meczu z Ceseną przez co zapewnił nam ważne 3 pkt, jestem pewnie że Matri by tego nie strzelił. Borriello napewno zżył się z drużyną i nie chce wracać do stolicy Italii ale cóż 8 mln to dużo za dużo...Jeśli jednak uda się ugrać 50% tej kwoty to why not?

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 23:49

Lepiej wziąść Drogbe za darmo na ławke niż wykupić Marco.

Zablokowany