Marco Borriello
- evilboy
- Juventino
@wagner: Chyba nie pokusiłeś się nawet o przeczytanie całej mojej wypowiedzi...
My z kolegą powyżej w żaden sposób nie podkreślamy zasług Boriello... Obawiamy się jednak, że skoro Conte ciągle na niego stawiał, mimo jego tragicznej gry, to po dzisiejszej bramce nasz trener będzie strasznie napalony na wykup definitywny. My go nie chcemy, Conte go chce.

My z kolegą powyżej w żaden sposób nie podkreślamy zasług Boriello... Obawiamy się jednak, że skoro Conte ciągle na niego stawiał, mimo jego tragicznej gry, to po dzisiejszej bramce nasz trener będzie strasznie napalony na wykup definitywny. My go nie chcemy, Conte go chce.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- jareckijuve
- Juventino
Ten piłkarz żegna się z godnością z naszym klubem - strzela dla nas bramkę i chociaż słabo gra to szacunek mu się należy 

Z Juventusem od 2004 roku!
- CuoreBiancoNero.
- Juventino
:lol:vieira4 pisze:To że poleciał do Conte to powód do radości. Pozatym ucieszyły mnie też obrazki po meczu kiedy każdy się cieszył- Oznacza to że nawet taka pipa jak Borriello czuję się dobrze w drużynie, jest team spirit.
no to teraz po przyjacielsku moga sie z nim pozegnac .
Nie rozumiem dlaczego Conte tak sie na niego uparl... no nie rozumiem :roll:
a Boriello cos zbyt pewny siebie mowi o swojej przyszlosci w Juve .... :naughty:
"Juve nel sangue,Juve nel cuore ,Bianconeri si nasce ,Bianconeri si muore"
- Arcadio Morello
- Juventino
Mam nadzieje, że Juve się z nim pożegna, bo nie wyobrażam sobie sytuacji w której Boriello zostaje w Juve, a żegnają się z Alexem...
.

- Vimes
- Juventino
Borriello na fotce z tego newsa przypomina mi kota ze Shreka:

Po stylu w jakim wypowiada się on i Conte nie zdziwłbym się, gdyby to właśnie rzymianin był naszym crackiem w przyszłosezonowym ataku.

Po stylu w jakim wypowiada się on i Conte nie zdziwłbym się, gdyby to właśnie rzymianin był naszym crackiem w przyszłosezonowym ataku.
- Pan Mietek
- Juventino
Mam nadzieję, że przestaniesz to powtarzać wszędzie gdzie się da.Arcadio Morello pisze:Mam nadzieje, że Juve się z nim pożegna, bo nie wyobrażam sobie sytuacji w której Boriello zostaje w Juve, a żegnają się z Alexem....
Borriello to świetny zawodnik i mam nadzieję, że zostanie w Juve na lata.
Tak naprawdę to myślę, że to straszna pokraka ale skoro Antonio coś w nim widzi to ja nie będę niewiernym Tomaszem i zaufam AntkowiBartek88 pisze:Jest gwarancją dwoch goli w sezonie![]()
Patrzac na to jak daje sie Boriello wyfrajerzyć na ofsajdzie, jak sie ustawia w ataku, jak wykonuje swoje strzaly bez przemyslenia tylko na oslep oraz to ze czasem ma fryzuje jak Adolf Hitler to nie potrafie znalesc w nim zadnego potencjalu ;/

Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2012, 21:01 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bartek88
- Juventino
Jest gwarancją dwoch goli w sezonieMietson pisze:Mam nadzieję, że przestaniesz to powtarzać wszędzie gdzie się da.Arcadio Morello pisze:Mam nadzieje, że Juve się z nim pożegna, bo nie wyobrażam sobie sytuacji w której Boriello zostaje w Juve, a żegnają się z Alexem....
Borriello to świetny zawodnik i mam nadzieję, że zostanie w Juve na lata.

Patrzac na to jak daje sie Boriello wyfrajerzyć na ofsajdzie, jak sie ustawia w ataku, jak wykonuje swoje strzaly bez przemyslenia tylko na oslep oraz to ze czasem ma fryzuje jak Adolf Hitler to nie potrafie znalesc w nim zadnego potencjalu ;/
- pablo1503
- Juventino
Kurde, szkoda mi troch Borriello. Można mówić o nim wiele złego, ale facet w pewnym stopniu przyczynił się do mistrzostwa. Na treningach harował jak wół można się tego domyślić. Z drużyną świętował zdobycie mistrzostwa, a za kilka tygodni będzie musiał wrócić do Rzymu. Można popaść w depresję. 

- Dolce Vita
- Juventino
Powiem szczerze, że wolę już chyba Marco niż Matriego. Jeśli ten drugi opuści Juventus w czasie mercato to nie jestem przeciwny pozostaniu Borriello w Juve. Odblokował się i okazało się, że wcale nie jest taki bezproduktywny jak się wcześniej wydawało. Kto wie ile bramek mógłby ustrzelić gdyby grał od początku sezonu. Może jednak warto dać mu szansę. Jeśli jednak wróci do Romy to życzę mu jak najlepiej. Polubiłem go nawet.
- Wojtek
- Juventino
No ja też go troche polubiłem. Byłem przeciwny jego przyjścia, ale synek się starał no i wkońcu odblokował się w meczu z Ceseną przez co zapewnił nam ważne 3 pkt, jestem pewnie że Matri by tego nie strzelił. Borriello napewno zżył się z drużyną i nie chce wracać do stolicy Italii ale cóż 8 mln to dużo za dużo...Jeśli jednak uda się ugrać 50% tej kwoty to why not?