Serie A (10): Inter 1-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- adriano_pl
- Juventino
Świetny mecz. Pierwsze 10 minut trochę nerwów, ale widać że inter nie ma pomysłu na grę innego niż dośrodkowania. Karny być powinien i cartelino rosso również, no ale bywa. Oby tak dalej do końca i dołożyć jeszcze ze 2 bramki. Forza Juve!
- Pan Mietek
- Juventino
O czym Ty mówisz? Maicon miał piłkę a Bonucci nie dość, że nie zablokował strzału/wrzutki (cokolwiek to miało być) to jeszcze zmylił Buffona i skierował to do siatki. Bardzo, bardzo niepewny jest dzisiaj.risto pisze:moze i niepewny ale nie mozna go obwiniac o strate gola. Bardziej winni sa ci ktorzy puscili Sneijdera z pilka.Na minus, duży minus, Bonucci za niepewność i zawalenie gola
Jeszcze dodam, że jeśli jakimś cudem inter wyrówna to będę strasznie wściekły. Jestem ciekaw co wtedy powiedzą nasi czarno-niebiescy przyjaciele?
Czyli mam już odpowiedź na moje pytanie :lol: To było do przewidzeniaweapon x pisze:najlepszy jest tekst na stronce interu...
"Zawodnik Juventusu wpadł jeszcze na wybiegającego Castelazziego i oczywiście (tak jak komentatorzy jednej z cyfrowych telewizji i polscy kibice Juventusu) domagał się karnego, ale sędzia go nie podyktował.
"
Oni zawsze mają swój świat.
Ostatnio zmieniony 29 października 2011, 21:49 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- weapon x
- Juventino
najlepszy jest tekst na stronce interu...
"Zawodnik Juventusu wpadł jeszcze na wybiegającego Castelazziego i oczywiście (tak jak komentatorzy jednej z cyfrowych telewizji i polscy kibice Juventusu) domagał się karnego, ale sędzia go nie podyktował.
"
Co do meczu - niesamowity, ledwo mogę usiedzieć. Mogło być 4-2 :twisted:
"
Co do meczu - niesamowity, ledwo mogę usiedzieć. Mogło być 4-2 :twisted:
Ostatnio zmieniony 29 października 2011, 21:48 przez weapon x, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qrczak
- Juventino
Chyba za Mirko bo mimo bramki mało widoczny .petre pisze:Ok dzięki za tłumaczenie. Dokładnie jakoś chcą się dowartościować : D
PS. Chyba Del Piero wejdzie. A na pewno Castaignos bo już jest przygotowany
No chyba ,że ktoś ma problemy zdrowotne .
- tabo89
- Juventino
- pumex
- Juventino
Napiszę krótko: dla takich chwil warto żyć. Jestem dumny z chłopaków. Niech Inter dalej leczy się kompleksami, niech dalej winią sędziów. Potwierdza się reguła, że Vucinic i Marchisio to zawodnicy stworzeni do szlagierowych spotkań.
FORZA JUVE !!
FORZA JUVE !!

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!!!
nie wiem jakim cudem tak grający (w pierwszej połowie) inter nie wygrał tego meczu, ale to nieważne absolutnie!!
Dziękuję chłopaki za piękny wieczór!!!
FORZA!!

nie wiem jakim cudem tak grający (w pierwszej połowie) inter nie wygrał tego meczu, ale to nieważne absolutnie!!
Dziękuję chłopaki za piękny wieczór!!!
FORZA!!

- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Naprawdę szampański nastrój u mnie panuje
Mam nadzieję że powoli stanie się to normalnością jak za dawnych lat.
Grande Alex! Właśnie takiego uspokojenia gry było nam potrzeba w końcówce!
Forza Juve!

Grande Alex! Właśnie takiego uspokojenia gry było nam potrzeba w końcówce!
Forza Juve!