Serie A (4): JUVENTUS 1-1 Bologna
- pumex
- Juventino
Powiem tak:
Marchisio - słabo
Pirlo - średnio
Krasic - jak zwykle
Vucinic - głupota piłkrza nie zna granic. Miał być geniusz, jest leniwy, niezbyt myślący piłkarzyk. Osłabił drużynę w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sposób!
Barzagil - brawo
Lichtsteiner - brawo
Mają być 3 pkt. Nie wiem, jak to zrobią, ale mają być, koniec, kropka.
Marchisio - słabo
Pirlo - średnio
Krasic - jak zwykle
Vucinic - głupota piłkrza nie zna granic. Miał być geniusz, jest leniwy, niezbyt myślący piłkarzyk. Osłabił drużynę w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sposób!
Barzagil - brawo
Lichtsteiner - brawo
Mają być 3 pkt. Nie wiem, jak to zrobią, ale mają być, koniec, kropka.

- Gathafi
- Juventino
Vucinic to jest gość, gol i czerwo :C
PS: Barzagli widzieliście jakie piłki na wybieg do Miłosza posyłał, kurcze sam nie wiem czy zakup stopera w zimie jest konieczny.
pumex
Pirlo - średnio
chyba raczej słabo bo miał od cholery strat w środku pola
PS: Barzagli widzieliście jakie piłki na wybieg do Miłosza posyłał, kurcze sam nie wiem czy zakup stopera w zimie jest konieczny.
pumex
Pirlo - średnio
chyba raczej słabo bo miał od cholery strat w środku pola
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 21:38 przez Gathafi, łącznie zmieniany 2 razy.

- Donnie
- Juventino
No to teraz się przekonamy ile warta jest nasza drużyna grająca w dziesiątkę. Za Alojza czerwona kartka=pewna wtopa.
Vicinic grał dzisiaj nieźle, choć szału nie robił, podobnie jak wszyscy w naszej ekipie. Trochę słabo Pirlo.
Vicinic grał dzisiaj nieźle, choć szału nie robił, podobnie jak wszyscy w naszej ekipie. Trochę słabo Pirlo.
- Kubba
- Juventino
Ten arbiter rozdaje żółte jak dzik...
Ogólnie nie gramy źle, ale spodziewałem się trochę lepszej gry.
Krasić jak zwykle, super rajdy... w aut.
Claudio do zmiany, na Vidala.
Fajnie jakby i Elia za Pepe wszedł...
Gramy w 10... ciekawe czy Conte będzie bronił wyniku?
Ogólnie nie gramy źle, ale spodziewałem się trochę lepszej gry.
Krasić jak zwykle, super rajdy... w aut.
Claudio do zmiany, na Vidala.
Fajnie jakby i Elia za Pepe wszedł...
Gramy w 10... ciekawe czy Conte będzie bronił wyniku?
- Giovani
- Juventino
Vucinić załapał to czerwo w iście <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sposób...
Gramy przeciętnie, na nasze szczęście Bologna nic nie gra. Chociaż po przerwie, trzeba będzie się bronić, myślę, że przeciwnicy ostro zaatakują. Ciekawe jakie zmiany przeprowadzi Conte. 8)
Gramy przeciętnie, na nasze szczęście Bologna nic nie gra. Chociaż po przerwie, trzeba będzie się bronić, myślę, że przeciwnicy ostro zaatakują. Ciekawe jakie zmiany przeprowadzi Conte. 8)
- jsduga
- Juventino
Bez jaj. Sędzia miał słuszność dac czerwień?:/ Moim zdaniem zbyt pochopnie wyciąga kartoniki.Będzie nerwówka w drugiej połowie. Gra się fajnie kleiła, mieliśmy przewagę i wystarczyło to udokumentować drugim golem i mądrze bronić.
PS: Krasić powinien jakieś specjalne hamulce założyć, bo każdy jego rajd kończy się wypadem za bramkę Bolognii..
PS: Krasić powinien jakieś specjalne hamulce założyć, bo każdy jego rajd kończy się wypadem za bramkę Bolognii..

Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 21:38 przez jsduga, łącznie zmieniany 2 razy.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Loremaster
- Juventino
Co za człowiek ten Vucinic, najpierw się głupio kłócił a potem skosił kolesia i wyleciał...
drugi Cassano.
Ale gramy ładnie, Krasic pokazuje więcej na skrzydle niż Giaccherini i Pepe, chociaż początek miał bardzo kiepski to potem bardzo aktywny, może nie jest to wybitny mecz w jego wykonaniu ale widoczny jest i widać że fajnie kombinuje z Lichsteinerem.
Marchisio niewidoczny i pierwszy do zmiany, dużo strat, niedokładności z jego strony.
Zmiany ? Vidal za Marchisio i chyba Matri za Del Piero skoro gramy w 10.

Ale gramy ładnie, Krasic pokazuje więcej na skrzydle niż Giaccherini i Pepe, chociaż początek miał bardzo kiepski to potem bardzo aktywny, może nie jest to wybitny mecz w jego wykonaniu ale widoczny jest i widać że fajnie kombinuje z Lichsteinerem.
Marchisio niewidoczny i pierwszy do zmiany, dużo strat, niedokładności z jego strony.
Zmiany ? Vidal za Marchisio i chyba Matri za Del Piero skoro gramy w 10.
- kosciu88
- Juventino
Sedzia to jakis oszolom, kartki dla nas to jakas parodia. Trzeba wpuscic Vidala i Matriego za Alexa. DC to pilki dobrze przyjac nie umie.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Piotrekmmz
- Juventino
Przecież on już miał żółtą na koncie...
Miras :lol: Mój mistrzu.
Pirlo dla mnie dziś cieniutko, kilka strat, nic ciekawego po za asystą. Skrzydła do bani, atak taki sobie, obrona poprawnie.
Miras :lol: Mój mistrzu.
Pirlo dla mnie dziś cieniutko, kilka strat, nic ciekawego po za asystą. Skrzydła do bani, atak taki sobie, obrona poprawnie.
- Puszka
- Juventino
Fajnie rozegrali ten wolny, tak z zaskoczenia. Mirko powinien dostac zołta, ale byla by to druga zolta wiec i tak czerwien. Widac sedzia niezdecydowany, najpierw nie pokazał nic, a pozniej pod presja czerwien. Jestem ciekaw co Conte wymysli w takiej sytuacji na druga polowe