Serie A (2): JUVENTUS 4-1 Parma [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy

Nieprzeczytany post 11 września 2011, 14:22

W następnym meczu bez Cegły :happy: Pozytywny mecz z pozytywnym akcentem :bravo:

juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nie spodziwalem sie takiego meczu, pressing do samego konca? To mozliwe?
Mecz cudowny nie ma co sie rozpisywac, szkoda straconej bramki i kartki DC nie gral zle, trafił bym wyniki 4-0 i bramke w 17 minucie :( ;d

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Szkoda tego karnego:/ Marchisio suuper brama:D czerwień dla DC w takim czemu to znak:D że nie powinno go być w klubie:D

No i Pirlo - wow, nie poznawałem Kraisca to on nie był przywiązany wcześniej do linii?? wow :D

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 września 2011, 14:23

No, no. Zagraliśmy bardzo dobre spotkanie. Kontrolowaliśmy grę, czego nie widziałem od dawien, dawna. Oby tak grający Juventus nie był wyjątkiem od reguły, a czymś, co będziemy widzieli co kolejkę. Gratulacje dla naszych, liczę na powtórkę w następnej kolejce.
Ostatnio zmieniony 11 września 2011, 14:24 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

The Czelie :rotfl: :rotfl:
wszystko układało się pięknie, piękna gra, piękne podania Pirlo, ADP wszędzie! trochę pechowo Matri, ale brawa dla niego!

zero braw dla tego zera Asztona! masz Conte swoją 11 na koszulce! i teraz co? Grosso? czy Hasana zaprosimy na dwa mecze??

ogólne bardzo miłe południe z Juve! dziękuję i czekam na więcej!!

FORZA!

:allegri: na śmietnik
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

nynek pisze:W następnym meczu bez Cegły :happy: Pozytywny mecz z pozytywnym akcentem :bravo:
Wolisz oglądać Grosso?

Mimo zwycięstwa jestem wściekły że pozwoliliśmy strzelić bramke Parmie i to w dodatku Giovinco :angry:

PIRLO kapitalna kolejka asysta. Vidal kapitalny gol. Troche zasmuciła mnie ta stralona bramka.

Dziwi mnie dlaczego Conte nie zdjąć Giaccheriniego który grał fatalnie a Pepe?!? Szkoda że Elia nie pograł. Vucinic conajmniej słabo!
Ostatnio zmieniony 11 września 2011, 14:24 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mecz nie był zły, a wręcz udany w naszym wykonaniu. Jak wcześniej ktoś wspomniał - pressing cały mecz, na całym boisku. To mi się podoba, czekam już na kolejny mecz - ale bez hurra optymizmu.

weapon x

Juventino
Juventino

Piękny mecz. Żeby tylko grali z takim zaangażowaniem w kolejnych. Pirlo rewelacyjnie. Szkoda tej bramki. Brawa również dla Cegły i pomysłu z pozbyciem się Zieglera.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jestem pod wrazeniem. To tylko Parma, ale to byl najlepszy mecz od tego slynnego 5:1 z Sampa.

De Ceglie zagral niezly mecz z tylu. Szkoda tej czerwonej w 90 minucie, bo wydaje mi sie, ze pierwsze, w co trafil Paolo to byla pilka. Dopiero potem Giovinco sie przewrocil.

Swietne zawody Pirlo - najlepszy na boisku. Bardzo dobra zmiana Vidala, bardzo dobry mecz Naszej obrony, Lichtsteinera, takze dobrze gral Marchisio (no i piekna bramka). Pepe rowniez w drugiej odslonie radzil sobie niezle.

Najslabiej napastnicy i Giaccherini.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2011, 14:24

Dziś graliśmy dobry mecz. Nie spodziewałem się tak dobrej postawy naszych piłkarzy.

Pirlo - geniusz piłkarski. Zawodnik meczu... Każde dotknięcie przez niego piłki było idealne. Wielkie brawa :bravo:

Giaccherini - mam nadzieje, że więcej go nie zobaczę w podstawowym składzie.

De Ceglie - jak ja się cieszę, że nie zobaczę tego pseudo piłkarza w następnym meczu.

Szkoda straconej bramki :/

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2011, 14:24

Nie widziałem ostatnich 5 minut, bo jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> przełączył z meczu Juve na ligę francuską. Ta czerwień była " z kapelusza" ? jak to wyglądało ? Aha, na lewej stronie obrony może grać Vidal.... także :D
Ostatnio zmieniony 11 września 2011, 14:27 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2011, 14:25

No, w końcu Juventus grał w piłkę. To, co mi się najbardziej podobało - obrona fajnie wyprowadzała piłkę do gry. Nie było wyjazdu na wiwat, tylko mądre podania do środkowych pomocników, brawo. Ogólnie dawno widziałem tak dobry mecz Juve. Pepe jeśli dalej będzie tak grał jak w drugiej połowie, szybko wygryzie Krasica ze składu. Pirlo był dziś magiczny, lepszy niż Xavi czy Iniesta. Brawo, brawo, brawo.
PS. To co? Witamy Grosso w następonym meczu? :smile: Ja tam się nie znam na sędziowaniu, chyba Zoff coś o tym wie, niech się wypowie, ale ja tam faulu na czerwoną kartkę w nie widziałem. Jak się Seba nie umie trzymać na nagach to już jego problem, niech zmieni dyscypline.

Obrazek
Kiper69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Elegancko :)

Obrazek
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mecz bardzo dobry, bohaterem spotkania według mnie Pirlo który dzielił i rządził w środkowej linii. Lewa strona Juventusu to jest jedno wielkie dno ten Giacośtam to wielka kupa. De Cegła wywracał się, tracił piłki, nie potrafił celnie podać przy okazji wyżywał się na Giovinco przez całe spotkanie. 4:1 wynik dobry szkoda tego karnego ale cóż. Wiadomo jedna jaskółka wiosny nie czyni ale zaskoczony mile jestem. Szkoda Matriego i jego spalonego którego nie było no i słupka...

Kiper69 pisze:Elegancko :)
bardzo wyczerpująca wypowiedź naprawdę !

BTW. Seba prócz karnego nic nie robił, był czyszczony non stop prócz przebłysków jest słaby jak Giacośtam kupa
Ostatnio zmieniony 11 września 2011, 14:28 przez FalsoVero, łącznie zmieniany 2 razy.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

I mamy 4:1 i oby tak dalej świetny mecz. Jestem bardzo zadowolony z tego wyniku a jeszcze bardziej cieszy gra. Niestety cieniem na tak dobrą grę rzuca się czerwona kartka dla De Ceglie i karny. Mógł tego nie robić bo Buffon wychodził do piłki. No ale cóż zrobił co zrobił i nic na to nie poradzimy :( Ale ogólnie mecz na wysokim poziomie tylko szkoda słupka Matriego a w pierwszej połowie prawidłowo zdobyta bramka która nie została zaliczona.

FORZA JUVE
Zablokowany