Serie A (1): Udinese 0-0 JUVENTUS
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No będzie grał na obronie i jednocześnie będzie biegł do przodu. Jak z Napoli. I jak z Napoli wypluje płucajuventini22 pisze:to i tak bedize ze lichstainer bedzie gral na obroni zobaczycie

Wolałbym Pepeusza z boku a Quagliarellę do pary z Matrim.
PS. Wspominałem już, że tutaj jest ponad 30 linków do transmisji?
- Mate.G
- Juventino
Też mnie to wkurza, że gra Esti bo nic nie pokazał a dostał dużo więcej szans niż Elia...
- juventini22
- Juventino
maice linka do meczu z canal plus?
- Wojtek
- Juventino
Tu masz --> http://hostpic.pl/viewpage.php?page_id=2juventini22 pisze:maice linka do meczu z canal plus?
Musi być dobrze.
FORZA JUVE!
- juventusprzemek
- Juventino
Dziś muszą być 3 punkty, Milan wygrał my też musimy choć będzie ciężko. Szkoda, że Conte nie wychodzi typowo 2 napastnikami Matri-Del Piero/Quaqliarella bo jeden nie będzie miał z kim pograć. Musi być 2-1 dla nas.
Pepe/Marchisio i Matri dla nas dla Udine Di Natale, jeśli Bonucci zagra na światowym poziomie to nie stracimy gola.
Pepe/Marchisio i Matri dla nas dla Udine Di Natale, jeśli Bonucci zagra na światowym poziomie to nie stracimy gola.
- czyzyk504
- Juventino
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-7148.html
Dobry link do Transmisji z Canal+. W pracy nic mi nie tnie.
Dobry link do Transmisji z Canal+. W pracy nic mi nie tnie.

- pumex
- Juventino
Oglądam mecz od 20min. Krótko:
- obie drużyny grają słabiutko, zero ładu i składu
- znowu Pirlo gra słabo, bardzo holuje piłkę i cały czas robi wszystkim dobrze znany zwód do prawej nogi.
- bardzo lubię Matriego, ale zaczynam się o niego mocno martwić. W tym konkretnym meczu wygląda bardziej jak Amauri a nie "stary, dobry" Matri. Krzywo podaje i macha rękoma jak nienormalny.
- i na koniec najważniejsze: BRAKUJE 2 NOMINALNEGO NAPASTNIKA!
- obie drużyny grają słabiutko, zero ładu i składu
- znowu Pirlo gra słabo, bardzo holuje piłkę i cały czas robi wszystkim dobrze znany zwód do prawej nogi.
- bardzo lubię Matriego, ale zaczynam się o niego mocno martwić. W tym konkretnym meczu wygląda bardziej jak Amauri a nie "stary, dobry" Matri. Krzywo podaje i macha rękoma jak nienormalny.
- i na koniec najważniejsze: BRAKUJE 2 NOMINALNEGO NAPASTNIKA!

- annihilator1988
- Juventino
Przewaga jest, ale co z tego skoro wynik nadal remisowy. Esti do zmiany w 50 minucie, a w jego miesce Quag/Alex
- Mate.G
- Juventino
Ale szybko przeleciała to pierwsza połowa
Sędzia to kolejny kaleka ...
Kartka dla Vidala za co bo nie wiem?

Sędzia to kolejny kaleka ...
Kartka dla Vidala za co bo nie wiem?
- Robaku
- Juventino
Taki mecz troche bezpłciowy, mamy przewagę, ale nie widzę w nas tej pasji do strzelenia bramki. Kurczę Pepe fajnie coś tam kręci.
Ale czekam aż będzie ten ząb w naszej grze, żeby było widać, że chcemy strzelić bramkę a nie tylko czekamy na remioswe rozstrzygnięcie.
Udinese za bardzo nie widać, muszą uciekać się do fauli i mam nadzieję, ze się w okolicach 80 -90 minucie wykartkują.
Ale czekam aż będzie ten ząb w naszej grze, żeby było widać, że chcemy strzelić bramkę a nie tylko czekamy na remioswe rozstrzygnięcie.
Udinese za bardzo nie widać, muszą uciekać się do fauli i mam nadzieję, ze się w okolicach 80 -90 minucie wykartkują.