Serie A (29): Cesena 2-2 JUVENTUS
- Slim
- Juventino
Łukasz pisze:Jak myślicie, co jest bardziej obraźliwe dla piłkarza: "Grasz jak Motta" czy "Grasz jak Iaquinta"?
Grasz jak trenowany przez Del Neriego w Vinovo, w obornie jak Motta, strzelasz celnie jak Iaquinta.
Taka obelga jest nie do przebicia ;-)
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jaaaaaa jeszcze trochę i byśmy wygrali i upokorzyli Cesenę na ich terenie nie do wiary. No, ale z remisu też trzeba się cieszyć w końcu trzeba ciułać punkty z takimi potęgami. Ze szczęścia będę pił chyba przez tydzień.Obiecuje Mamo, Momo, czy tam Marco!
- juveman7
- Juventino
Juventus nie przegral kolejnego meczu. Jest wiec sie z czego cieszyc. To duzy plus. Ale jest jeszcze wiekszy minus. Czy to w ladnym czy brzydkim stylu bianconeri nie potrafia wygrac zadnego meczu.
Dziwny jest ten swiat, dziwny ten Juventus.
Dziwny jest ten swiat, dziwny ten Juventus.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Gandalf8
- Juventino
"Drużyna rozgrywała bardzo dobry mecz, nie mieliśmy szczęścia, ale jest postęp, było cieżko, teren trudny, przeciwnik wymagający, ale i tak pomógł nam Motta a Iaquinta (wyjątkowo dziś) niewykorzystał sytuacji, będziemy jeszcze lepsi". Do tego należy dodać, że "Alex był zmęczony" (a jak kilka tygodni temu Alex musiał grać kilka pełnych meczy pod rząd, bo reszta napastników miała kontuzję to jakoś na śmierć się nie zameczył :roll: ).
Po takim meczu, taki tekst?? A wystarczyło tylko jedno zdanie powiedzieć: "Rezygnuję z posady trenera pierwszej drużyny Juventusu". Czy to tak trudno powiedzieć??
Po takim meczu, taki tekst?? A wystarczyło tylko jedno zdanie powiedzieć: "Rezygnuję z posady trenera pierwszej drużyny Juventusu". Czy to tak trudno powiedzieć??

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- strong return
- Juventino
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów wystarczająco obelżywych dla określenia tego jak bardzo nędzny i żałosny w tej wypowiedzi był Del Neri, omyłkowo tylko nazywany trenerem Juventusu Turyn. Taka wypowiedź to potwarz.Push3k pisze:(przeczytał wywiad z DN)
Dajcie mi taczki.
Kibicom z Włoch nie pozostaje chyba już nic innego jak ruszyć z pochodniami pod siedzibę po czymś tak skandalicznym.
Del Neri-spadaj-nie wiem, czy będzie bez ciebie lepiej(choć nie może być gorzej) ,ale nie chcę cię już widzieć ani słyszeć...lub czuć.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2011, 23:50 przez strong return, łącznie zmieniany 3 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
- Dante93
- Juventino
Push3k
Ja bym wolal siekiere. Ja pitole tu juz slow brak na idiotyzm tego pana. Brakuje slow na to co on robi z tym zespolem. Brak slow na wszystko co sie w Turynie dzieje... czas zaczac wszystko od nowa. Zmiana wlascicieli/inwestycja Angellich grubej kasy w Juventus, Zmiana osrodka trenignoweg, zmiana dyrektora sportowego, zmiana trenera i wymiana ~polowy skladu. I dopiero moze cos sie zmieni na lepsze.
Ja bym wolal siekiere. Ja pitole tu juz slow brak na idiotyzm tego pana. Brakuje slow na to co on robi z tym zespolem. Brak slow na wszystko co sie w Turynie dzieje... czas zaczac wszystko od nowa. Zmiana wlascicieli/inwestycja Angellich grubej kasy w Juventus, Zmiana osrodka trenignoweg, zmiana dyrektora sportowego, zmiana trenera i wymiana ~polowy skladu. I dopiero moze cos sie zmieni na lepsze.
- JuveForeverPoznan
- Juventino
normalnie jak czytam wypociny tego kretyna to mnie az skreca. robimy postep, gdyby iaquinta nie byl kompletna pomylka to by strzelil i bysmy wygrali...
czy w tym calym bagnie nie ma ani 1 osoby ktora by wypieprzyla tego blazna na zbity pysk?!
jesli po tym meczu go nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to bedzie skandal!
cala reswzta nie wypowiada sie lepiej.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z NASZEGO JUVE!
czy w tym calym bagnie nie ma ani 1 osoby ktora by wypieprzyla tego blazna na zbity pysk?!
jesli po tym meczu go nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to bedzie skandal!
cala reswzta nie wypowiada sie lepiej.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z NASZEGO JUVE!
- bajbek17
- Juventino
Coś mi tu pachnie wypowiedzią pewnego Enta :-Dstrong return pisze:
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów wystarczająco obelżywych dla określenia tego jak bardzo nędzny i żałosny w tej wypowiedzi był Del Neri, omyłkowo tylko nazywany trenerem Juventusu Turyn. Taka wypowiedź to potwarz.
- strong return
- Juventino
Wszelkie podobieństwa do rzeczywistych zdarzeń i postaci są niezamierzone i jedynie przypadkowe.bajbek17 pisze:Coś mi tu pachnie wypowiedzią pewnego Enta :-Dstrong return pisze:
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów wystarczająco obelżywych dla określenia tego jak bardzo nędzny i żałosny w tej wypowiedzi był Del Neri, omyłkowo tylko nazywany trenerem Juventusu Turyn. Taka wypowiedź to potwarz.
Dzięki Beppe za Teveza!
- Gotti
- Juventino
Radzę się wszystkim przyzwyczaić, że Juventus staję się drugim Lazio, bo to do czego doszło to mnie starego kibica wprawia w rozpacz :płaczę: .
Kibicuję temu klubowi od połowy lat 90 i ostatnie lata są trudnym sprawdzianem tego czy jest się prawdziwym Juventino. Ja chyba takim jestem, bo mimo tego co się dzieje wierzę, że za sezon czy dwa wkroczymy w nową erę!
Del Neri!!! Miej choć trochę szacunku do kibiców i podaj się do dymisji!!!
Kibicuję temu klubowi od połowy lat 90 i ostatnie lata są trudnym sprawdzianem tego czy jest się prawdziwym Juventino. Ja chyba takim jestem, bo mimo tego co się dzieje wierzę, że za sezon czy dwa wkroczymy w nową erę!
- rufi8
- Juventino
chyba wszyscy w to wierzymy,ja jestem z juve jeszcze dłużej i to się nie zmieni bez względu na wszystko,jak ktoś myśli inaczej to chyba pomylił stronyGotti pisze:Radzę się wszystkim przyzwyczaić, że Juventus staję się drugim Lazio, bo to do czego doszło to mnie starego kibica wprawia w rozpacz :płaczę: .