Serie A (29): Cesena 2-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:18

Łukasz pisze:Jak myślicie, co jest bardziej obraźliwe dla piłkarza: "Grasz jak Motta" czy "Grasz jak Iaquinta"?

Grasz jak trenowany przez Del Neriego w Vinovo, w obornie jak Motta, strzelasz celnie jak Iaquinta.

Taka obelga jest nie do przebicia ;-)

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:21

Del Neri przebija wszystkich :angry:

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:26

Jaaaaaa jeszcze trochę i byśmy wygrali i upokorzyli Cesenę na ich terenie nie do wiary. No, ale z remisu też trzeba się cieszyć w końcu trzeba ciułać punkty z takimi potęgami. Ze szczęścia będę pił chyba przez tydzień.Obiecuje Mamo, Momo, czy tam Marco!

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:33

(przeczytał wywiad z DN)
Dajcie mi taczki.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:37

Juventus nie przegral kolejnego meczu. Jest wiec sie z czego cieszyc. To duzy plus. Ale jest jeszcze wiekszy minus. Czy to w ladnym czy brzydkim stylu bianconeri nie potrafia wygrac zadnego meczu.
Dziwny jest ten swiat, dziwny ten Juventus.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:44

"Drużyna rozgrywała bardzo dobry mecz, nie mieliśmy szczęścia, ale jest postęp, było cieżko, teren trudny, przeciwnik wymagający, ale i tak pomógł nam Motta a Iaquinta (wyjątkowo dziś) niewykorzystał sytuacji, będziemy jeszcze lepsi". Do tego należy dodać, że "Alex był zmęczony" (a jak kilka tygodni temu Alex musiał grać kilka pełnych meczy pod rząd, bo reszta napastników miała kontuzję to jakoś na śmierć się nie zameczył :roll: ).

Po takim meczu, taki tekst?? A wystarczyło tylko jedno zdanie powiedzieć: "Rezygnuję z posady trenera pierwszej drużyny Juventusu". Czy to tak trudno powiedzieć?? :angry:

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:47

Push3k pisze:(przeczytał wywiad z DN)
Dajcie mi taczki.
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów wystarczająco obelżywych dla określenia tego jak bardzo nędzny i żałosny w tej wypowiedzi był Del Neri, omyłkowo tylko nazywany trenerem Juventusu Turyn. Taka wypowiedź to potwarz.
Kibicom z Włoch nie pozostaje chyba już nic innego jak ruszyć z pochodniami pod siedzibę po czymś tak skandalicznym.
Del Neri-spadaj-nie wiem, czy będzie bez ciebie lepiej(choć nie może być gorzej) ,ale nie chcę cię już widzieć ani słyszeć...lub czuć.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2011, 23:50 przez strong return, łącznie zmieniany 3 razy.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:47

Push3k
Ja bym wolal siekiere. Ja pitole tu juz slow brak na idiotyzm tego pana. Brakuje slow na to co on robi z tym zespolem. Brak slow na wszystko co sie w Turynie dzieje... czas zaczac wszystko od nowa. Zmiana wlascicieli/inwestycja Angellich grubej kasy w Juventus, Zmiana osrodka trenignoweg, zmiana dyrektora sportowego, zmiana trenera i wymiana ~polowy skladu. I dopiero moze cos sie zmieni na lepsze.

JIm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:51

Gnida jest bezczelna na maxa ... juz nawet Zac nie gadal takich farmazonow

Juve !
JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 23:52

normalnie jak czytam wypociny tego kretyna to mnie az skreca. robimy postep, gdyby iaquinta nie byl kompletna pomylka to by strzelil i bysmy wygrali...
czy w tym calym bagnie nie ma ani 1 osoby ktora by wypieprzyla tego blazna na zbity pysk?!
jesli po tym meczu go nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to bedzie skandal!
cala reswzta nie wypowiada sie lepiej.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z NASZEGO JUVE!

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2011, 00:00

strong return pisze:
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów wystarczająco obelżywych dla określenia tego jak bardzo nędzny i żałosny w tej wypowiedzi był Del Neri, omyłkowo tylko nazywany trenerem Juventusu Turyn. Taka wypowiedź to potwarz.
Coś mi tu pachnie wypowiedzią pewnego Enta :-D

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2011, 00:10

bajbek17 pisze:
strong return pisze:
Coś mi tu pachnie wypowiedzią pewnego Enta :-D
Wszelkie podobieństwa do rzeczywistych zdarzeń i postaci są niezamierzone i jedynie przypadkowe. :wink:

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 marca 2011, 00:31

Radzę się wszystkim przyzwyczaić, że Juventus staję się drugim Lazio, bo to do czego doszło to mnie starego kibica wprawia w rozpacz :płaczę: .
Kibicuję temu klubowi od połowy lat 90 i ostatnie lata są trudnym sprawdzianem tego czy jest się prawdziwym Juventino. Ja chyba takim jestem, bo mimo tego co się dzieje wierzę, że za sezon czy dwa wkroczymy w nową erę!

Del Neri!!! Miej choć trochę szacunku do kibiców i podaj się do dymisji!!!

YaSq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 marca 2011, 00:48

Skometowanie wypowiedzi naszego trenera, musi skaczyc sie kartka innej opcji nie ma. Dlatego powiem tylko gratuluje pilkarza, widzialem progres za tydz gramy mecz w Turynie tam latwo o pkt dla kazdego :angry:

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2011, 00:50

Gotti pisze:Radzę się wszystkim przyzwyczaić, że Juventus staję się drugim Lazio, bo to do czego doszło to mnie starego kibica wprawia w rozpacz :płaczę: .
Kibicuję temu klubowi od połowy lat 90 i ostatnie lata są trudnym sprawdzianem tego czy jest się prawdziwym Juventino. Ja chyba takim jestem, bo mimo tego co się dzieje wierzę, że za sezon czy dwa wkroczymy w nową erę!

Del Neri!!! Miej choć trochę szacunku do kibiców i podaj się do dymisji!!!
chyba wszyscy w to wierzymy,ja jestem z juve jeszcze dłużej i to się nie zmieni bez względu na wszystko,jak ktoś myśli inaczej to chyba pomylił strony

Zablokowany