Quiz (videoclipy)
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Nie, to nie tominimav pisze:Akurat?

- Łukasz
- Juventino
Hmm... Ja gdzieś to kiedyś widziałem... Biało-czarne barwy wskazują na Republikę...
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Nie.Łukasz pisze:..Republikę..
Noo.......Łukasz pisze:Biało-czarne barwy...

- Łukasz
- Juventino
Yhm... No to Black&White Kombi. Zupełnie zapomniałem o tym zespole w swej nienawiści doń.pinturicchia pisze:Noo.......Łukasz pisze:Biało-czarne barwy...
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Zgadza sięŁukasz pisze:Yhm... No to Black&White Kombi.pinturicchia pisze:Noo.......Łukasz pisze:Biało-czarne barwy...

- Łukasz
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
Nie wymyślaj, mr W., bo zastopujesz zabawę.
- Łukasz
- Juventino
- lisciozerca
- Juventino
Nie słucham hardcore'u, ale ostatnio ziomek męczy mnie tymi klimatami. Mówi, że jednym z przodujących zespołów na Świecie obok Slipknota jest właśnie polski zespół Frontside, więc może o niego chodzi?
EDIT/ Mój błąd, nie piję już dziś.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2011, 00:09 przez lisciozerca, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Nie wiem, też nie słucham hardcoru (no, oprócz "Nie ma lipy" Hardkorowego Koksa). Miałem na myśli hard-rock.lisciozerca pisze: Nie słucham hardcore'u, ale ostatnio ziomek męczy mnie tymi klimatami. Mówi, że jednym z przodujących zespołów na Świecie obok Slipknota jest właśnie polski zespół Frontside, więc może o niego chodzi?
Zespół z Opola, ich najsłynniejsza kompozycja ma w tytule liczbę... Ten teledysk promował ich album, nagrany po reaktywacji zespołu po blisko 10 letnim okresie rozpadu. To jak na razie najnowszy album. Nazwę zespołu tworzą trzy litery...
- deszczowy
- Juventino
No bój się Boga, liściu przecież to TSA, na litość! To nawet ja wiem! Procederlisciozerca pisze:]
Nie słucham hardcore'u, ale ostatnio ziomek męczy mnie tymi klimatami. Mówi, że jednym z przodujących zespołów na Świecie obok Slipknota jest właśnie polski zespół Frontside, więc może o niego chodzi?

Zagadka prosta, by nie rzec: banalna

- lisciozerca
- Juventino
deszczowy pisze:Zagadka prosta, by nie rzec: banalna
Wybacz deszczu, może chociaż w tej zagadce chodź trochę się zrehabilituję ;xdeszczowy pisze:No bój się Boga, liściu przecież to TSA, na litość! To nawet ja wiem! Proceder
Sting - Englishman In New York
Ostatnio zmieniony 21 marca 2011, 00:34 przez lisciozerca, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
lisciozerca pisze:deszczowy pisze:Zagadka prosta, by nie rzec: banalna
Wybacz deszczu, może chociaż w tej zagadce chodź trochę się zrehabilituję ;xdeszczowy pisze:No bój się Boga, liściu przecież to TSA, na litość! To nawet ja wiem! Proceder
Sting - Englishman In New York
No proste. Jedziesz

- lisciozerca
- Juventino
No to podtrzymuję temat zagadki prostej.

Hehe, mówiłem, że proste. Podaj jeszcze tytuł hitu z 93' roku i jedziesz dalejdeszczowy pisze:Nawet się nie zastanawiam: 4 Non Blondies!

Ostatnio zmieniony 21 marca 2011, 00:40 przez lisciozerca, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Nawet się nie zastanawiam: 4 non blondies; "What's up" 
Dobra, to teraz będzie coś trudnego! Zespół z Nowego Jorku. Grał w nim pan obecnie bębniący w kapeli, która wydaje płytę średnio co 5 lat. I też ma ciekawe klipy.

Volia!

Dobra, to teraz będzie coś trudnego! Zespół z Nowego Jorku. Grał w nim pan obecnie bębniący w kapeli, która wydaje płytę średnio co 5 lat. I też ma ciekawe klipy.

Volia!