T-SHIRTY JUVENTUSU DRUGA EDYCJA! ZAPISY!!
- stahoo
- Juventino
Z całym szacunkiem dla JP (nie odbierajcie tego osobiścieMietson pisze:może zróbmy coś wyjątkowego, np. dodajmy jakieś elementy podkreślające, że to projekt z Juvepoland albo po prostu, że to Polscy kibice Juve?

- tabo89
- Juventino
- stahoo
- Juventino
Nie będzie.pitrek pisze:faja a ta czarna z mapą (nike) kiedy i za ile bedzie bo biore napewno:) dla mnie wzór 1 XL
Widzę, że 'coś' się szykujetabo89 pisze:Zobaczymystahoo pisze:Z całym szacunkiem dla JP (nie odbierajcie tego osobiście) ale nie chce chodzic w ciuchach z logo strony. Jest JPC, które ma własna serie ubrań- jak ktoś chce polski akcent to proszę bardzo.
Jeszcze zmienisz zdanie 8)
- jaworznianin
- Juventino
Pytanie do organizatora - do kiedy przewiduje zapisy? [nie znalazłem nic w pierwszym poście na ten temat]
Ciekawi mnie bowiem czy jest jakakolwiek szansa rozpatrywać ten zakup w kategorii prezentu dla kogoś, czy raczej nie ma szans przed świetami tego zakończyć....
Z góry dzięki za odpowiedź.
Ciekawi mnie bowiem czy jest jakakolwiek szansa rozpatrywać ten zakup w kategorii prezentu dla kogoś, czy raczej nie ma szans przed świetami tego zakończyć....
Z góry dzięki za odpowiedź.
slask.naszemiasto.pl