Serie A (32): Udinese 3-0 JUVENTUS
- Molek big fun juve
- Juventino
Ja powiem tyle. Melo, Del Piero, Camoranesi , najlepsi na boisku a zaccheroni ich ściąga, toż to śmiech na sali i niech mi teraz ktoś nie powie, że to nie jest spisek interowski to padne ze śmiechem. W tym momencie już wierzę , że Secco i Blanc to ludzie Morattiego. A co do Zaccha , jak powiedzial , że to szczególny dla niego mecz bo darzy uczuciem Udine to sie nie dziwie taktyce i postawie pilkarzom ewidentnie chciał pomóc Udinese pozostać w Serie A . A tym , którzy wierzą , że Elkann wywali na zbity pysk tych baranów z zarządu , to od razy studzę wiarę , przecież jak to mówił blanc , jest przyjacielem Elkanna. Tak to jest jak wielki kibic Juve pomaga, dla niego liczy się tylko kasa , mason pierdzielony , życzę mu aby piorun go pierdyknął , to może mózg mu się nastawi na odpowiedni tryb. Moggi miał rację co do tego , że Bettega się zbłaźnił współpracując z bandą idiotów z zarządu, był kojarzony z sukcesami , a teraz będzie kojarzony ze słabiakami. W tym momencie życzę nam najgorszego , może to coś pomoże. I niech Inter się obroni w sądzie , bo to będzie jedyna szansa aby uniewinnić Moggiego i Giraudo , wtedy od zaraz byśmy ich zgarnęli + 300 mln odszkodowania i wracamy na szczyt. Takich błaznów z siebie to już dawno nie zrobiliśmy. Wierzę w to , że za Ferrary byłoby lepiej ;|
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- ^Slim^
- Juventino
Hehe, moja psychika by chyba nie wytrzymała gdyby nie pomeczowe komentarze na forumIl Storico pisze:Fantastycznie. Po prostu świetnie. Jesteśmy mistrzami!
Te pajace wiedzą co to futbol? Czy piłkarzyna imieniem amauri carvalho de drewno wie jak kopać piłkę? Czy zbiorowisko patologii zwanej "zazondem" widzi co się dzieje?

BTW. Znalazłem fajne zdjęcie Amauriego z dzieciństwa:

Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2010, 00:11 przez ^Slim^, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adamosus
- Juventino
No cóż,nasi "piłkarze"gorliwie wyznają zasadę "czy sie stoi,czy sie leży 200 złotych się należy".Giovinco na ostatnie 25 minut?zajedwabisty taktyk z tego Zaca,nie ma co
,czemu tyle ludzi widzi Gio w składzie,a on nie,na logikę nawet biorąc to trzeba dawac mu szanse bo on biega :!: tak,brzmi to dziwnie ale on to robi,w przeciwieństwie co do niektórych...jak przez 70 % meczu wiekszość druzyny stała,uwaga...na srodku boiska,a na połowie udine było aż 3-4 graczy(wyłączając stałe fragmenty gry),no to ja gratuluję zaangażowania i woli walki,w tym checi gry w LM.Z taką grą to lepiej zostac w lidze i nie wychylac sie do eurpejskich pucharów bo to szkoda nerw.Na + jedynie Canna(mówcie co chcecie,moim zdaniem najmniej tandetny z defensywy) DP Camor Gio i może Melo,widac było ze pokrzykiwał na kolegów i wykaziwał przyzwoity poziom przynajmniej zaangażowania.Amauri to przechodził samego siebie,szkoda ze sie jeszcze nie popłakał nigdy na meczu,Zapata go poprostu wbił w ziemie,wdeptał jak robaka.
Rewolucja na miare francuskiej jest konieczna bo inaczej to bedzie dalej to samo.
Jeszcze to "ole" pod koniec...
Mimo tej patologii zycze wszyskim wesołych,spokojnych :roll: świąt.

Rewolucja na miare francuskiej jest konieczna bo inaczej to bedzie dalej to samo.
Jeszcze to "ole" pod koniec...
Mimo tej patologii zycze wszyskim wesołych,spokojnych :roll: świąt.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tu nawet niewiele jest do komentowania.
Dlaczego w głowie jakiegokolwiek trenera, który obejmuje w posiadanie Juventus nie zrodzi się pomysł, aby zaryzykować, aby zagrać ofensywnie? I tak w defensywie jesteśmy mocno przeciętni, co więc jest do stracenia?
Gdzie jakieś wnioski? Przegrywamy ciągle w taki sam sposób, bo nie potrafimy zaatakować. A gdy przegrywamy, to zamiast tworzyć sobie sytuacje pod bramką przeciwnika, sami pozwalamy się zepchnąć do obrony.
Nie ogarniam też jak można ustalić taktykę na mecz - długie piłki i dośrodkowania na Amauriego.
Idę.
Dlaczego w głowie jakiegokolwiek trenera, który obejmuje w posiadanie Juventus nie zrodzi się pomysł, aby zaryzykować, aby zagrać ofensywnie? I tak w defensywie jesteśmy mocno przeciętni, co więc jest do stracenia?
Gdzie jakieś wnioski? Przegrywamy ciągle w taki sam sposób, bo nie potrafimy zaatakować. A gdy przegrywamy, to zamiast tworzyć sobie sytuacje pod bramką przeciwnika, sami pozwalamy się zepchnąć do obrony.
Nie ogarniam też jak można ustalić taktykę na mecz - długie piłki i dośrodkowania na Amauriego.
Idę.
- bendzamin
- Redaktor
http://juventus.com/site/ita/homepage.asp
"Juventus przeprasza fanów"
Spoko - proponowałbym plan 'pis' - przeproście i spieprzajcie'. Połowa już wykonana.
Spoko - proponowałbym plan 'pis' - przeproście i spieprzajcie'. Połowa już wykonana.
- Azrael
- Juventino
Teraz spokojnie możemy się zacząć fascynować rewizją procesu calciopoli, tym co powiedział Moratti i jak to nas wszyscy okrutnie skrzywdzili, bo o aspektach sportowych podczas kibicowania Juventusowi trzeba niestety zapomnieć.beka pisze:http://juventus.com/site/ita/homepage.asp
No chyba, że ktoś jest masochistą i lubi się dręczyć.
Pozdrawiam!
- olo119
- Juventino
Mój komentarz nt gry Juve:
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Nie mówcie, że to co zaprezentowali dla was niespodzianka. Jak wiadomo Juve psuje się od głowy - najpierw zarząd później trener a na końcu piłkarze. Pozdrawiam.
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Nie mówcie, że to co zaprezentowali dla was niespodzianka. Jak wiadomo Juve psuje się od głowy - najpierw zarząd później trener a na końcu piłkarze. Pozdrawiam.

- Chip
- Juventino
Już od jakiegoś czasu żal patrzeć na popisy naszych pseudokopaczy. Nawet nie ma co komentować. Muszę przyznać, że dzisiejszy wieczór nieźle dał mi popalić. Nie dość, że Juventus przegrał to jeszcze porażki doznała druga moja ulubiona drużyna - Legia. Ciężki wieczór 

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Zawidowianin
- Juventino
dp10 pisze:Idealnym podsumowanie meczu był obrazek płaczącej dziewczynki przy stanie 2-0 lub 3-0...jeszcze kilka kolejek i koniec tego dramatu

Zawodnicy powinni zrobić to samo co piłkarze któregoś z klubu Premier League, kiedy przegrali z Tottenhamem bodajże 9:1 na wyjeździe - oddać kibicom pieniądze za bilety. Poza wyjątkami, to nikomu się dzisiaj nawet nie chciało chcieć. O dziwo przewodził w tym Sissoko, który grał tak na stojąco, że bolały mnie zęby jak na niego patrzyłem.
- Feeps
- Juventino
O tak, ta dziewczynka najbardziej utkwiła mi w pamięci.
Mam nadzieję, że również jest zapaloną Juventini i tak samo jak nam nie podoba Jej się ta cała sytuacja !
Pozostaję robić to co ona.
Mam nadzieję, że również jest zapaloną Juventini i tak samo jak nam nie podoba Jej się ta cała sytuacja !
Pozostaję robić to co ona.
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- Vincitore
- Juventino
Po co my się w ogóle pchamy do tej Ligi Mistrzów?
Nie chce mi się nawet myśleć o tym meczu, a co dopiero pisać.
Bramka na 1:0 leci na konto Kuczera, gol na 2:0 to parodia, bo niby jak piłka może przejść między trzech graczy? Gol na 3:0 to gwóźdź do trumny, 1-2 szybkie podania i nie ma naszej obrony, tyle ona bez Chielliniego właśnie znaczy.
Terminarz do końca:
U siebie: Cagliari, Bari, Parma
Wyjazd: Inter, Catania, Milan.
Jeżeli chcemy mimo wszystko awansować do tej Ligi Mistrzów (w dalszym ciągu nie wiem po co) to musimy, nie możemy - MUSIMY wygrać wszystkie mecze u siebie, ograć na wyjeździe Catanie która ostatnio leje u siebie każdego z czołówki i jakimś cudem kogoś z dwójki Inter/Milan. Pozostaje mieć nadzieje że przed ostatnią kolejką sprawy podziału miejsc na podium będą już rozstrzygnięte i Milan będzie grał o paczkę draży (chociaż za Korsarze to ja bym się dał pociąć
). Jak to zrobimy? Nie wiem.
Nie chce mi się nawet myśleć o tym meczu, a co dopiero pisać.
Bramka na 1:0 leci na konto Kuczera, gol na 2:0 to parodia, bo niby jak piłka może przejść między trzech graczy? Gol na 3:0 to gwóźdź do trumny, 1-2 szybkie podania i nie ma naszej obrony, tyle ona bez Chielliniego właśnie znaczy.
Terminarz do końca:
U siebie: Cagliari, Bari, Parma
Wyjazd: Inter, Catania, Milan.
Jeżeli chcemy mimo wszystko awansować do tej Ligi Mistrzów (w dalszym ciągu nie wiem po co) to musimy, nie możemy - MUSIMY wygrać wszystkie mecze u siebie, ograć na wyjeździe Catanie która ostatnio leje u siebie każdego z czołówki i jakimś cudem kogoś z dwójki Inter/Milan. Pozostaje mieć nadzieje że przed ostatnią kolejką sprawy podziału miejsc na podium będą już rozstrzygnięte i Milan będzie grał o paczkę draży (chociaż za Korsarze to ja bym się dał pociąć

- PrzemasJuve
- Juventino
skoro juz jest dziewczynka to moze zas mialby ktos foto alexa ktory zza szyby zatroskany patrzy? biedny kapitan...do czego to doszlo
a co do dziewczynki przypomnial mi si etekst szpakowskiego bodajze z meczow w lm chelsea-liverpool. Na widac chlopca w niebieskiej koszulce szpak powiedzial.."nie placz mlody czlowieku...mozna by bylo powiedziec" heh ot takie wspominki:]
a co do dziewczynki przypomnial mi si etekst szpakowskiego bodajze z meczow w lm chelsea-liverpool. Na widac chlopca w niebieskiej koszulce szpak powiedzial.."nie placz mlody czlowieku...mozna by bylo powiedziec" heh ot takie wspominki:]
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!