Serie A (16): Bari 3-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:25

Molinaro rozegrał dobre zawody ,Bari z jego strony nie stwarzało zagrożenia.

Diego niestety to nie jest piłkarz pokroju Nedveda, na którego następcę był kreowany.Ale dajmy mu czas.

Treze i Amauri- brawo dla Davida za gol, ale ten duet przyzwyczaił nas już,że gra zupełnie bez błysku....

Poulsen- naprawdę na duży plus.

Marchisio- strasznie nierówny jest. Od zagrań błyskotliwych, podręcznikowych do wręcz tragicznych strat i zachowań w polu karnym.

Cannavaro- największy błąd Secco to sprzedaż Melberga.

To tyle co mogę powiedzieć.Przegraliśmy scudetto definitywnie, trochę za szybko już w grudniu składamy broń

Co z Ferrarą...nie wiem szczerze mowiąc...

olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:26

dr.DeV pisze:
olom23 pisze:
Co myślicie co ten gość? w okularach szeptał do Ciro na co Ferrara bez namysłu kiwną głowną na 'nie' ? Widzieliście to? Pewnie prosił go o podanie się do dymisji...
Albo czy ma pomysł na grę, ale ja strzelam że pytał się go Czy gra w plemiona

Obrazek
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:27

dr.DeV pisze:
Molek big fun juve pisze: Najśmieszniejsze jest to , że przy taktyce 4-2-3-1 zaliczyliśmy mniejsze wpadki niż przy 4-3-1-2 , ale Ferrara wciąż tłucze tą taktykę. A tak naprawdę w tej taktyce , Diego zaczął się rozkręcać , przy Giovinco i Mauro na wsparciu.
błąd, Gio wszedł za Mauro nie mogli grać razem ;p

Co myślicie co ten gość? w okularach szeptał do Ciro na co Ferrara bez namysłu kiwną głowną na 'nie' ? Widzieliście to? Pewnie prosił go o podanie się do dymisji...
Żaden błąd , bo miałem na myśli tutaj mecze z poprzednich kolejek w ustawieniu 4-2-3-1 :)
Jakeckik pisze: Co do karnego Diegie widzieliście ten zielony laser na jego oczach tuż przed strzałem ? Czy za to nie będzie konsekwencji dla bari??
Widziałem i powiem Ci , że kara powinna być , napisałem we wcześniejszym poście o tym.

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:27

Giovicno od 92 minuty najlepiej :/!
Poprostu masrka!
JEstesmy juventusem, druznyna ktora nie przyzwyczaiła się do 3-4 miejsc w tabeli czy LE. To co reprezentujemy mimo dobrego składu to wstyd i HAŃBA!

Tak nie może być bo stajemy się Celtikiem? HSV Hamburg czy Benfica!
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009, 08:48 przez Buri, łącznie zmieniany 1 raz.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:28

dr.DeV pisze:
Molek big fun juve pisze: Najśmieszniejsze jest to , że przy taktyce 4-2-3-1 zaliczyliśmy mniejsze wpadki niż przy 4-3-1-2 , ale Ferrara wciąż tłucze tą taktykę. A tak naprawdę w tej taktyce , Diego zaczął się rozkręcać , przy Giovinco i Mauro na wsparciu.
błąd, Gio wszedł za Mauro nie mogli grać razem ;p

Co gościa poprawiasz, jak on mówi o ogólnym zestawieniu jakie było w pomocy, gdy Ciro preferował 4-2-3-1. Gdybyś był takim znawcą to byś wiedział, że ofensywną trójkę tworzyli Giovinco - Diego - Camoranesi.

Przegrać mecz z takimi ogórami to jest beka. Jeszcze nasz były piłkarz strzela nam bramkę, jedno spostrzeżenie mi się nasuwa, gdy wszedł Giovinco, to wypracował 3 akcje z których mogła wpaść bramka oraz oddał groźny strzał, w niecałe 15 minut, a taki śledź jak Amauri gra cały czas czy jeszcze większy śledź Diego, jeśli to są Brazylijczycy to chyba jedynie "made in china".

olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:29

Molek big fun juve pisze:
dr.DeV pisze:
Jakeckik pisze: Co do karnego Diegie widzieliście ten zielony laser na jego oczach tuż przed strzałem ? Czy za to nie będzie konsekwencji dla bari??
Widziałem i powiem Ci , że kara powinna być , napisałem we wcześniejszym poście o tym.
To nie był laser z kibców to Diego namierzał na bramke laserem :doh:

Obrazek
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:30

Bayern nas zmasakrował, Bari nas zniszczyło. Gra jest tragiczna, w sumie tej kopaniny nie powinno nazywać się grą. Popadliśmy w przeciętność a teraz spadamy jeszcze bardziej w dół. Smutne, ale prawdziwe...i ciekaw jestem kto byłby w stanie to zmienić ; /

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
Subiskiin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:31

A tak sie śmiałem z namierzania snajperskiego laserem na Kryśkę Ronaldo a tu naszego Diego takie coś spotyka :roll: Ale tak czy inaczej, spartolił. Najlepiej na boisku? Buffon, Poulsen, Grosso, Caceres i Molinaro.. najgorzej? Canna, Legro, Amauri, Marchisio. Diego mimo karnego, staral sie i cos tam rozgrywal. Ale 3:1...z druzyna ktora ponoc ma dobra defensywe, ale marny atak. :doh:
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, 23:32 przez Subiskiin, łącznie zmieniany 1 raz.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:31

olom23 pisze:
dr.DeV pisze:
olom23 pisze:
Może? Wpuść Maninnegra za Amauriego? Pożytek taki sam.
Ogólnie to się nadaje do tego konkursu JP z tymi chmurkami. Czuje, że było by kilka ciekawych propozycji

Ja dalej twierdze, że Diego gra beznadziejnie pomijając tego karnego. Kiwa się do samego końca, fauli na nim jest co nie miara tylko szkoda, że większość na 35 metrze. Strzały to raczej podania do bramkarza. Podań kluczowych raczej mało bo cały czas kiwka. Na dzień dzisiejszy fatalny transfer.

Ktoś napisał, że Caceres słabo. Ej sorry to nasz najlepszy obrońca dzisiaj. Bronił i coś próbował wrzucać.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, 23:34 przez oliver, łącznie zmieniany 1 raz.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:32

Pluto pisze:Diego (...) jedyny autor celnych podań w pole karne.
Był jeszcze jeden. A na imię mu było Sebastian. Nie było mu jednak dane zagrać od początku meczu, ba! jego wejście było wymuszone kontuzją Camoranesiego.
szczypek przed meczem pisze:Jeżeli w tym meczu od pierwszej minuty nie zobaczę na boisku Giovinco to do reszty stracę wiarę.
Oficjalnie: wiarę utraciłem.

Dlaczego?!

Co by tu jeszcze. Aha. My nie zagraliśmy źle. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że tym razem nie zasłużyliśmy na przegraną. Mieliśmy dużo sytuacji (zwłaszcza w drugiej połowie), zabrakło skuteczności. Z tym, że dobrze jest dopóki skuteczność wynosi o jedną bramkę więcej od przeciwnika. A my znowu gramy raczej bez pomysłu licząc na pojedyncze zrywy. I znowu te dośrodkowania. Czy my nie możemy grać inaczej? Przesuńmy Diego do ataku, za nim i za Davidem niech pobiega sobie Sebastian. Tak ja graliśmy przy kontuzji Diego, ale teraz to niech Brazylijczyk będzie napastnikiem. Diego grał dzisiaj momentami egoistycznie, mam wrażenie, że chce on pojedynczymi zagraniami odsunąć od siebie krytykę, ale im bardziej chce, tym mu mniej wychodzi. Może być to spowodowane także tym, że ciężko mu znaleźć partnera do gry, na pewno wolałby mieć po bokach Mauro czy Sebastiana niż Marchisio i Tiago. Nie rozumiem Ferrary podobnie jak czasami nie rozumiałem Ranieriego jeżeli chodzi o zmiany. Ewidentnie widać, że Marchisio czy Tiago nie grają najlepiej, to dlaczego nie zdecydować się na zmianę? Ale do 60 minuty, nie w 85, przy stracie dwóch bramek...

Jeszcze jedno mnie ciekawi. Co powiedzą nasi bohaterowie.

Do następnego!

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:33

wywalić ten zarząd wszystko od nowa, nie chce juz patrzec praktycznie na nikogo kto bral udzial w rujnowaniu tego klubu!! secco blanc WYNOCHA ! WON!

fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:33

Ranieri nie był taki zły. A osobiście uważam ,że wykrzesał z tego zespołu najwięcej co można było od relegacji w B.

Nie wiem czy zmiana trenera coś poprawi szybko, trochę ciemne chmury są nad Juve i jego najbliższą przyszłością. Odszedł Nedved, odejdzie Del Piero ,Treze ,Camor.... i co się stanie z Juve.... ?? :(

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:35

fallweiss pisze:Ranieri nie był taki zły. A osobiście uważam ,że wykrzesał z tego zespołu najwięcej co można było od relegacji w B.

Nie wiem czy zmiana trenera coś poprawi szybko, trochę ciemne chmury są nad Juve i jego najbliższą przyszłością. Odszedł Nedved, odejdzie Del Piero ,Treze ,Camor.... i co się stanie z Juve.... ?? :(
Odejdzie także Diego Sissoko Giovinco może jeszcze ktoś, bo oni w przeciwieństwie do legro czy pulsena maja ambicje grać o wyższe cele

Subiskiin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:35

oliver pisze:
olom23 pisze:
dr.DeV pisze:
Może? Wpuść Maninnegra za Amauriego? Pożytek taki sam.
Ogólnie to się nadaje do tego konkursu JP z tymi chmurkami. Czuje, że było by kilka ciekawych propozycji
Moze by wypalilo... a w gruncie rzeczy, to moze kupic Sinana Bolata ze Standardu na rez. bramke/atak? Skoro jako bramkarz tak ladnie przymierzyl łysym łbem po wolnym, wygrywajac pojedynek Z FAULUJACYM go obronca, to moze i w naszej lidze by sobie postrzelal. :roll:

olom23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2009, 23:36

szczypek pisze:
Jeszcze jedno mnie ciekawi. Co powiedzą nasi bohaterowie.
Że ten pomysł Manninger za Amauriego byłby dobry i że grają w plemiona. :doh:

Nie rozumiem niczego już po tym meczu Nie rozumiem świata Nie rozumiem samego siebie w końcu nie rozumiem JUVENTUSU!

Obrazek
Zablokowany