RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
olojuventus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2008, 20:48

ja sie pisze na to granie o ile tylko moge (14 lat :D dalej się bede czepiał :)) i pasuje mi każdy dzień oprócz 24,25,31 grudnia i jeszcze 1 styczen reszta dni moge napewno i ustalmy to jak najszybciej żeby każdy mógł sobie ten dzień zarezerwować na to granie :) aha i jeszcze co z tym meczem z atalantą idziemy?

olojuve

Forza Juve
qubassek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2008, 22:47

Siema, pozwólcie że włączę się do tematu 8)
Czy mógłbym ewentualnie się z bratem dołączyć do drużyny? Mieszkamy blisko Rzeszowa, więc z dojazdem raczej nie byłoby kłopotów. Ja mam 17 lat, on 22. Gdybyśmy mogli, to może się skusimy :smile:

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 11:32

więc w tym miejscu wstawiam liste osób, które się zgłosiły, oczekuje zgłoszeń osób pewnych, żeby się zgłosić trzeba spełniać 2 warunki

1. być kibicem Juve
2. posiadać pasiaka :D (juventini graja w czarno białych strojach milanisci w czerwono czarnych)

jesli sie okaze ze beda jakies powazne problemy ze strojami to sie pomysli nad innym rozwiazaniem ale wolalbym zeby problemow nie bylo :)

poniżej lista:

1. olojuventus
2. juveni
3. brat qubassek
4. preclix
5. Luna
6. kovalainen10
7. Push3k
8. kumpel Pushka

ps Push3k a z Tobą co???

EDIT:
preclix pisze:Jak coś to ja też mogę zagrać
moge czy chce, bo to duza roznica a ja chce osoby, ktore chca zagrac i zagraja a nie takie, ktore moga i nie przyjda :D

EDIT 2:
na tym lista (i tak zwiększona do 9 osób) się kończy możliwość wpisu będzie jeśli, część z osób, które mówiły że może przyjdą nie określą się jednoznacznie do jutra
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2008, 23:44 przez juveni, łącznie zmieniany 3 razy.

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 11:37

Jak coś to ja też mogę zagrać

kovalainen10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 15:14

Ja też się piszę ale nie mam koszulki Juve;/

JUVE
olojuventus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 16:15

kurde u mnie też problem z koszulką... mam 1 ale to taka centralna podróba nawet znaczek na koszulce jest jak nie wiadomo co...ale na mikołaja dostałemkoszulke juve prawdziwa oryginalna tyle że miała byćz napisem OLO a przyszła z OLA.... :D no i teraz musze wysłac to i mi drugą przyśle...
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2008, 21:56 przez olojuventus, łącznie zmieniany 1 raz.

olojuve

Forza Juve
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 16:40

juveni pisze: 1. być kibicem Juve
2. posiadać pasiaka :D (juventini graja w czarno białych strojach milanisci w czerwono czarnych)

ps Push3k a z Tobą co???
Piszę się na to, pasiaka dorysuję (chyba, ze ktoś pożyczy) i jeszcze zapytam kolegę czy zagra.

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 18:09

w kwestii koszulek powiem tak ja też mam wiekowego pasiaka z sezonu 97/98 i oczywiscie nieoryginalnego :-D

nowego nie mam zamiaru kupować bo syfu nike nie kupie, chętnie bym się skusił na koszulke lotto z sezonu 02/03 więc jeśli ktoś miałby do sprzedania to jestem chętny :D

nie problem, że nie macie oryginalnych koszulek, po prostu fajnie by było jeśli wszyscy mieliby pasiaka :D , jeśli się tak nie da to mniej fajnie ale jakoś sobie poradzimy :wink: ,

w niedziele może się nam uda wyjść na mecz z atalantą wiec można pogadać z tymi co nie idą grać a będą na meczu żeby pożyczyli koszulki :-D

w ostateczności mam takie koszulki treningowe pomaranczowe wiec mozna tez tak zrobić ale wolałbym nie :-D

We're just waiting
For the hammer to fall
qubassek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 22:43

więc... mój brat przyjdzie pograć, ja nie. Być może przyjdę spotkać się i pooglądać. W niedawnym czasie miałem dosyć poważne złamanie i okazało się, że jednak nie mogę narazie w nic grać.

FORZA JUVE!
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 23:19

Mój kolega się pisze na to.

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2008, 23:48

qubassek pisze:więc... mój brat przyjdzie pograć, ja nie. Być może przyjdę spotkać się i pooglądać. W niedawnym czasie miałem dosyć poważne złamanie i okazało się, że jednak nie mogę narazie w nic grać.
no coz trudno się mówi ale na mecz w niedziele to się możesz wybrać

a tak wracając do rzeczy, bo w koncu ten temat dotyczy wspolnych wypadow na mecze :-D wiec co z atalanta???

moze po prostu spotkamy sie pod studnia i gdzies pojdziemy???

moge jeszcze jutro sie upewnic co do Irisha a tak to nie wiem gdzie jeszcze maja polsat a nie mam czasu na obchodzenie calego rynku i okolic

We're just waiting
For the hammer to fall
Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 00:08

Poradzimy sobie :-D Jutro podzwonie najwżyej. Do 13/14 napisze czy czegoś sie dowiedziałem, Ty juveni upewnij sie co do Irisha.

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 00:56

juveni pisze:więc w tym miejscu wstawiam liste osób, które się zgłosiły, oczekuje zgłoszeń osób pewnych, żeby się zgłosić trzeba spełniać 2 warunki

1. być kibicem Juve

jesli sie okaze ze beda jakies powazne problemy ze strojami to sie pomysli nad innym rozwiazaniem ale wolalbym zeby problemow nie bylo :)

poniżej lista:

1. olojuventus
2. juveni
3. brat qubassek
4. preclix
5. Luna
6. kovalainen10
7. Push3k
8. kumpel Pushka

ps Push3k a z Tobą co???

EDIT:
preclix pisze:Jak coś to ja też mogę zagrać
moge czy chce, bo to duza roznica a ja chce osoby, ktore chca zagrac i zagraja a nie takie, ktore moga i nie przyjda :D

EDIT 2:
na tym lista (i tak zwiększona do 9 osób) się kończy możliwość wpisu będzie jeśli, część z osób, które mówiły że może przyjdą nie określą się jednoznacznie do jutra
Oczywiście, że chcę, ale nie wiem czy moje umiejętności piłkarskie wystarczą mi do tego, aby zagrać w 1 składzie :D

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 10:54

juveni pisze: moge jeszcze jutro sie upewnic co do Irisha a tak to nie wiem gdzie jeszcze maja polsat a nie mam czasu na obchodzenie calego rynku i okolic
W h2o chyba mają.

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2008, 19:10

zapomnialem sprawdzic w Irishu :oops: sorry, no i niestety prawdopodobnie nie bede w stanie wpasc w niedziele na meczyk :? :cry:

We're just waiting
For the hammer to fall
ODPOWIEDZ