RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- olojuventus
- Juventino
ja sie pisze na to granie o ile tylko moge (14 lat
dalej się bede czepiał
) i pasuje mi każdy dzień oprócz 24,25,31 grudnia i jeszcze 1 styczen reszta dni moge napewno i ustalmy to jak najszybciej żeby każdy mógł sobie ten dzień zarezerwować na to granie
aha i jeszcze co z tym meczem z atalantą idziemy?

olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- qubassek
- Juventino
Siema, pozwólcie że włączę się do tematu 8)
Czy mógłbym ewentualnie się z bratem dołączyć do drużyny? Mieszkamy blisko Rzeszowa, więc z dojazdem raczej nie byłoby kłopotów. Ja mam 17 lat, on 22. Gdybyśmy mogli, to może się skusimy
Czy mógłbym ewentualnie się z bratem dołączyć do drużyny? Mieszkamy blisko Rzeszowa, więc z dojazdem raczej nie byłoby kłopotów. Ja mam 17 lat, on 22. Gdybyśmy mogli, to może się skusimy
- juveni
- Juventino
więc w tym miejscu wstawiam liste osób, które się zgłosiły, oczekuje zgłoszeń osób pewnych, żeby się zgłosić trzeba spełniać 2 warunki
1. być kibicem Juve
2. posiadać pasiaka
(juventini graja w czarno białych strojach milanisci w czerwono czarnych)
jesli sie okaze ze beda jakies powazne problemy ze strojami to sie pomysli nad innym rozwiazaniem ale wolalbym zeby problemow nie bylo
poniżej lista:
1. olojuventus
2. juveni
3. brat qubassek
4. preclix
5. Luna
6. kovalainen10
7. Push3k
8. kumpel Pushka
ps Push3k a z Tobą co???
EDIT:
EDIT 2:
na tym lista (i tak zwiększona do 9 osób) się kończy możliwość wpisu będzie jeśli, część z osób, które mówiły że może przyjdą nie określą się jednoznacznie do jutra
1. być kibicem Juve
2. posiadać pasiaka

jesli sie okaze ze beda jakies powazne problemy ze strojami to sie pomysli nad innym rozwiazaniem ale wolalbym zeby problemow nie bylo

poniżej lista:
1. olojuventus
2. juveni
3. brat qubassek
4. preclix
5. Luna
6. kovalainen10
7. Push3k
8. kumpel Pushka
ps Push3k a z Tobą co???
EDIT:
moge czy chce, bo to duza roznica a ja chce osoby, ktore chca zagrac i zagraja a nie takie, ktore moga i nie przyjdapreclix pisze:Jak coś to ja też mogę zagrać

EDIT 2:
na tym lista (i tak zwiększona do 9 osób) się kończy możliwość wpisu będzie jeśli, część z osób, które mówiły że może przyjdą nie określą się jednoznacznie do jutra
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2008, 23:44 przez juveni, łącznie zmieniany 3 razy.
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- kovalainen10
- Juventino
Ja też się piszę ale nie mam koszulki Juve;/
JUVE
- olojuventus
- Juventino
kurde u mnie też problem z koszulką... mam 1 ale to taka centralna podróba nawet znaczek na koszulce jest jak nie wiadomo co...ale na mikołaja dostałemkoszulke juve prawdziwa oryginalna tyle że miała byćz napisem OLO a przyszła z OLA....
no i teraz musze wysłac to i mi drugą przyśle...

Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2008, 21:56 przez olojuventus, łącznie zmieniany 1 raz.
olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Piszę się na to, pasiaka dorysuję (chyba, ze ktoś pożyczy) i jeszcze zapytam kolegę czy zagra.juveni pisze: 1. być kibicem Juve
2. posiadać pasiaka(juventini graja w czarno białych strojach milanisci w czerwono czarnych)
ps Push3k a z Tobą co???
- juveni
- Juventino
w kwestii koszulek powiem tak ja też mam wiekowego pasiaka z sezonu 97/98 i oczywiscie nieoryginalnego :-D
nowego nie mam zamiaru kupować bo syfu nike nie kupie, chętnie bym się skusił na koszulke lotto z sezonu 02/03 więc jeśli ktoś miałby do sprzedania to jestem chętny
nie problem, że nie macie oryginalnych koszulek, po prostu fajnie by było jeśli wszyscy mieliby pasiaka
, jeśli się tak nie da to mniej fajnie ale jakoś sobie poradzimy
,
w niedziele może się nam uda wyjść na mecz z atalantą wiec można pogadać z tymi co nie idą grać a będą na meczu żeby pożyczyli koszulki :-D
w ostateczności mam takie koszulki treningowe pomaranczowe wiec mozna tez tak zrobić ale wolałbym nie :-D
nowego nie mam zamiaru kupować bo syfu nike nie kupie, chętnie bym się skusił na koszulke lotto z sezonu 02/03 więc jeśli ktoś miałby do sprzedania to jestem chętny

nie problem, że nie macie oryginalnych koszulek, po prostu fajnie by było jeśli wszyscy mieliby pasiaka

w niedziele może się nam uda wyjść na mecz z atalantą wiec można pogadać z tymi co nie idą grać a będą na meczu żeby pożyczyli koszulki :-D
w ostateczności mam takie koszulki treningowe pomaranczowe wiec mozna tez tak zrobić ale wolałbym nie :-D
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- juveni
- Juventino
no coz trudno się mówi ale na mecz w niedziele to się możesz wybraćqubassek pisze:więc... mój brat przyjdzie pograć, ja nie. Być może przyjdę spotkać się i pooglądać. W niedawnym czasie miałem dosyć poważne złamanie i okazało się, że jednak nie mogę narazie w nic grać.
a tak wracając do rzeczy, bo w koncu ten temat dotyczy wspolnych wypadow na mecze :-D wiec co z atalanta???
moze po prostu spotkamy sie pod studnia i gdzies pojdziemy???
moge jeszcze jutro sie upewnic co do Irisha a tak to nie wiem gdzie jeszcze maja polsat a nie mam czasu na obchodzenie calego rynku i okolic
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- preclix
- Juventino
Oczywiście, że chcę, ale nie wiem czy moje umiejętności piłkarskie wystarczą mi do tego, aby zagrać w 1 składziejuveni pisze:więc w tym miejscu wstawiam liste osób, które się zgłosiły, oczekuje zgłoszeń osób pewnych, żeby się zgłosić trzeba spełniać 2 warunki
1. być kibicem Juve
2. posiadać pasiaka(juventini graja w czarno białych strojach milanisci w czerwono czarnych)
jesli sie okaze ze beda jakies powazne problemy ze strojami to sie pomysli nad innym rozwiazaniem ale wolalbym zeby problemow nie bylo![]()
poniżej lista:
1. olojuventus
2. juveni
3. brat qubassek
4. preclix
5. Luna
6. kovalainen10
7. Push3k
8. kumpel Pushka
ps Push3k a z Tobą co???
EDIT:moge czy chce, bo to duza roznica a ja chce osoby, ktore chca zagrac i zagraja a nie takie, ktore moga i nie przyjdapreclix pisze:Jak coś to ja też mogę zagrać
EDIT 2:

- juveni
- Juventino
zapomnialem sprawdzic w Irishu :oops: sorry, no i niestety prawdopodobnie nie bede w stanie wpasc w niedziele na meczyk :? 
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall