Serie A (16): JUVENTUS 4-2 Milan
- Buffon_fan
- Juventino
Jeden z najlepszych meczy JUVE w tym sezonie. Nie daliśmy im pograć. Tak trzeba właśnie grać szybki odbiór przez np. Sisoko i kontra do przodu.
Wielkie brawa dla:
Chiellini - bardzo ofensywnie ale po stracie odrazu wracał, brawa za pięknego gola
duet Sisoko and Marchisio - piękne strzały z dystansu ale trochę zabrakło, ale tak grać z chelsea, bo chyba pamiętamy półfinał CL chelsea liverpool gdzie bodajże Babel pokonał Cecha z około 40m.
Amuri - piękne bramki szczególnie ta druga gdze nie miał za duzó miejsca ale zmieścił piłkę tuż przy słupku. Już się zastanawiam co zrobi Ranieri jak Trezeguet wyleczy kontucje, bo ani Amuriego ani Treze nie wypada siadać na ławce.
Mecz pod każdym względem bdb i oby tak dalej
FORZA JUVE
Wielkie brawa dla:
Chiellini - bardzo ofensywnie ale po stracie odrazu wracał, brawa za pięknego gola

duet Sisoko and Marchisio - piękne strzały z dystansu ale trochę zabrakło, ale tak grać z chelsea, bo chyba pamiętamy półfinał CL chelsea liverpool gdzie bodajże Babel pokonał Cecha z około 40m.
Amuri - piękne bramki szczególnie ta druga gdze nie miał za duzó miejsca ale zmieścił piłkę tuż przy słupku. Już się zastanawiam co zrobi Ranieri jak Trezeguet wyleczy kontucje, bo ani Amuriego ani Treze nie wypada siadać na ławce.
FORZA JUVE
- stahoo
- Juventino
Nie chciałem sie czepiac liteówek, ale widzę, ze to nie literówki 
A więc: Nie AMURI tylko AMAURI :roll:
Nie SISOKO tylko SISSOKO. No
Tak na przyszłość!

A więc: Nie AMURI tylko AMAURI :roll:
Nie SISOKO tylko SISSOKO. No

Nie ma na świecie gracza, którego gdy ma słabsza forme nie wypada sadzać na łąwceBuffon_fan pisze:Treze nie wypada siadać na ławce.

- damillo_lbk
- Juventino
Buffon_fan pisze:Jeden z najlepszych meczy JUVE w tym sezonie. Nie daliśmy im pograć. Tak trzeba właśnie grać szybki odbiór przez np. Sisoko i kontra do przodu.
Wielkie brawa dla:
Chiellini - bardzo ofensywnie ale po stracie odrazu wracał, brawa za pięknego gola![]()
FORZA JUVE
Zgadzam się z tym co napisałeś w 95%... Ale jednak w grze Juventusu jakby czegoś brakowało... Na pewno mecz był wspaniały... Ale nie można powiedzieć, że pod każdym pozorem bdb... W końcu straciliśmy 2 bramki... Wiem, wiem, że liczyły się tylko 3 punkty ale...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To był wspaniały mecz pod każdym względem w naszym wykonaniu...Nie mam pojęcia,czego Ci w grze naszych brakowało :shock:damillo_lbk pisze:Buffon_fan pisze:Jeden z najlepszych meczy JUVE w tym sezonie. Nie daliśmy im pograć. Tak trzeba właśnie grać szybki odbiór przez np. Sisoko i kontra do przodu.
Wielkie brawa dla:
Chiellini - bardzo ofensywnie ale po stracie odrazu wracał, brawa za pięknego gola![]()
FORZA JUVE
Zgadzam się z tym co napisałeś w 95%... Ale jednak w grze Juventusu jakby czegoś brakowało... Na pewno mecz był wspaniały... Ale nie można powiedzieć, że pod każdym pozorem bdb... W końcu straciliśmy 2 bramki... Wiem, wiem, że liczyły się tylko 3 punkty ale...