El. MŚ 2010 - ITALIA
- piotrinho1234...
- Juventino
Rzeczywiście w tym gronie nie mogło zabraknąć Palermo,który bodajże grając w Villarealu po strzeleniu gola chciał wejść na platforme która zawaliła się pod jego ciężarem. :C
- Vimes
- Juventino
- Michal87
- Juventino
Syn Ciro Ferrary, Paolo w jakiejś tam gierce przeciwko dorosłej reprezentacji Włoch ostrym wejściem zaatakował Fabio Quagliarellę, który opuścił grę z okładem lodu na kostce
Osz to rośnie nam obrońca... rocznik 93.
http://www.goal.com/en/news/1646/wcq-20 ... y-training

- Majos
- Juventino
Rośnie, rośnie, twardziel z niego będzie. Jak by to powiedział Smuda, "to dopiero melodia przyszłości".JuveForever10 pisze:Syn Ciro Ferrary, Paolo w jakiejś tam gierce przeciwko dorosłej reprezentacji Włoch ostrym wejściem zaatakował Fabio Quagliarellę, który opuścił grę z okładem lodu na kostceOsz to rośnie nam obrońca... rocznik 93.
- piotrinho1234...
- Juventino
Pewnie po meczu dostał od ojca po uszach :CJuveForever10 pisze:Syn Ciro Ferrary, Paolo w jakiejś tam gierce przeciwko dorosłej reprezentacji Włoch ostrym wejściem zaatakował Fabio Quagliarellę, który opuścił grę z okładem lodu na kostceOsz to rośnie nam obrońca... rocznik 93.
- Vimes
- Juventino
Kontynuując temat Kaładze, Zczuba.pl zrobiło zestawienie kilku piłkarzy, którym udało się pokonać własnego bramkarza więcej niż raz w jednym meczu, zdarzył się nawet samobójczy hattrick
.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Oglądam przejściowo mecz Włochów na Rai Uno i muszę pochwalić nasz nowy nabytek Fabio Grosso.Koleś póki co wymiata, jego wrzutki są groźne, ma czyste odbiory, włącza się do akcji i na dodatek strzelił właśnie niedawno ładną bramkę, a Włosi prowadzą 1-0 z Bułgarią. Zobaczymy jak reszta spotkania.
- pan Zambrotta
- Juventino
może i parada godna Buffona, ale gol chyba był...
Grosso ładna brama, na dobry początek gry na Olimpico
7 Juventinich na Olimpico w barwach Azzurrich - duma rozpiera chyba każdego z nas. Ale chciałbym, żeby Marcello dał odpocząć w drugiej połowie Vincenzo czy Camorowi, czeka nas trudny mecz z Lazio.
Jak zobaczyłem, że na naszym stadionie ktoś w końcu potrafi dośrodkować z lewej strony, to w końcu odetchnąłem z ulgą.
Grosso ładna brama, na dobry początek gry na Olimpico

7 Juventinich na Olimpico w barwach Azzurrich - duma rozpiera chyba każdego z nas. Ale chciałbym, żeby Marcello dał odpocząć w drugiej połowie Vincenzo czy Camorowi, czeka nas trudny mecz z Lazio.
Jak zobaczyłem, że na naszym stadionie ktoś w końcu potrafi dośrodkować z lewej strony, to w końcu odetchnąłem z ulgą.
Ostatnio zmieniony 09 września 2009, 21:38 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Dawno nie widzialem tak wspanialej klepki ! Cos pieknego ! Iaquinta szaleje, Wlosi sie rozkrecaja , no no. Jest coraz lepiej !
- leniup
- Redaktor
Był czy nie był, mało ważne, interwencja kosmiczna.
A klepka Gila - VI ... no nie mam słów
Ciesze się, że wybrałem ten spektakl dzisiejszego wieczoru zamiast kopaniny w Mariborze.
A klepka Gila - VI ... no nie mam słów

Ostatnio zmieniony 09 września 2009, 21:49 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
Jednym zdaniem niemalze podsumuje ta pierwsza polowe.
Juventus 2 : 0 Bułgaria :twisted:
I jeszcze jedno, cieszy mnie ze o sile Mistrzów Swiata decydują piłkarze Juventusu.
PS: Bramki dla Bułgarii nie bylo.
Juventus 2 : 0 Bułgaria :twisted:
I jeszcze jedno, cieszy mnie ze o sile Mistrzów Swiata decydują piłkarze Juventusu.
PS: Bramki dla Bułgarii nie bylo.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pierwsza połowa się zakończyła. Stwierdzam, że lepiej będzie jak obejrzę cały mecz Włochów, bo Polacy...szkoda słów.
Bramka Grosso kapitalna, chłop ładnie zaczyna przygodę w Turynie. Tak jak napisałem kilka postów wyżej jego wrzutki zagrażają i w obronie pewnie gra, ponad 3 lata czekałem na dobrego lewego obrońcę i się doczekałem.
Kapitalnie Buffon, który wyciągnął coś niemożliwego.Z Gruzją też miał parę świetnych interwencji.Nareszcie wraca do formy.
Świetnie też Marchisio i Iaquinta. Akcja - pierwsza klasa !
Póki co po pierwszej połowie można powiedzieć z dumą:
Juventus 2-0 Bułgaria
Bramka Grosso kapitalna, chłop ładnie zaczyna przygodę w Turynie. Tak jak napisałem kilka postów wyżej jego wrzutki zagrażają i w obronie pewnie gra, ponad 3 lata czekałem na dobrego lewego obrońcę i się doczekałem.
Kapitalnie Buffon, który wyciągnął coś niemożliwego.Z Gruzją też miał parę świetnych interwencji.Nareszcie wraca do formy.
Świetnie też Marchisio i Iaquinta. Akcja - pierwsza klasa !
Póki co po pierwszej połowie można powiedzieć z dumą:
Juventus 2-0 Bułgaria

- Brutalo
- Juventino
Ja regularnie przełączam TVP i Polsat Sport (choć Ty zapewne również 8) ) Ciekawie wygląda porównywanie poczynań Krzynia i Grosso na tej samej pozycji. Dyspozycja Włocha jest co najmniej budująca pod kątem transferu do naszej drużyny . Fantastyczne dośrodkowania i prostopadłe piłki + świetna bramka z pierwszej piłki. Pięknieleniup pisze:Był czy nie był, nie ważne, interwencja kosmiczna.
A klepka Gila - VI ... no nie mam słówCiesze się, że wybrałem ten spektakl dzisiejszego wieczoru zamiast kopaniny w Mariborze.