El MŚ 2010

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2009, 15:16

Tak jest :!: Wynik poszedł w świat, więc teraz trzeba będzie wygrywać, bo będą się na mecz z nami mobilizować. A tak serio to jest tylko San Marino, ale mecz o 3. punkty, tak jak mecz z Czechami. Najbliżej awansu są obecnie Słowacy, lecz wszystko się jeszcze może pozmieniać, bo Polacy mają do rozegrania jeszcze 4. mecze.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2009, 17:59

Chyba o to chodziło. Polacy pokazali, że w ataku są kreatywni i potrafią strzelać gole nie tylko z przypadku. Szkoda, że Beenhakker tak późno dostrzegł choćby Boguskiego, który na prawej pomocy z meczu z Irlandią mógł zrobić znacznie więcej niż naciągany prawy skrzydłowy w postaci Lewandowskiego.

Wynik cieszy, ale mecz z Irlandią w mej pamięci nadal mnie dręczy...

Oprócz polotu, bardzo podobał mi się stadion w Kielcach. Po prostu genialnie. Wyższa europejska półka. Nie rozumie PZPNu, który wpuszcza reprezentacje na mecze eliminacyjne na takie stadiony jak choćby do Wrocławia. Wiadomo, że reprezentacje chciałby mieć każdy, ale oprócz chęci trzeba pokazać również piękny stadion taki jak w Kielcach.

W telewizji ten obiekt wygląda jeszcze bardziej imponująco niż na żywo.

Obrazek
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2009, 14:38

Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc założyłem nowy temat. Jeżeli podobny istnieje to jedna karteczka mi nie zaszkodzi 8)

Chciałbym się dowiedzieć czy wybiera się ktoś z kujawsko-pomorskiego na ten właśnie mecz eliminacyjny? Wiadomo, że bliżej byłoby do Szczecina, ale tak to jest jak ktoś porywa się z "motyką na słońce". Wyjazd może być ciekawy, atrakcje pozameczowe również. Jeżeli byłoby więcej chętnych możemy załatwić np. jakiegoś busa i pojechać w miłej, alkoholowej atmosferze. ;)

Jeżeli chodzi o bilety to prawdopodobnie kilka biletów będę miał zakupionych przez koleżankę z Chorzowa, ale konkretnych informacji na razie nie mam.

;)

owszem istnieje podobny, do ktorego to przeniosłem. Znajdował sie całe 3 tematy niżej od tego. Na przyszłość radze sie bardziej rozglądać
/kouba

Sky is the limit!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2009, 15:02

ja trochę niezgodnie z tematem bo nie z tego regionu

ale wiadomo już coś w sprawie biletów na ten mecz?

nigdzie jeszcze info nie znalazłem

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 15:02

nie wiem czy wiecie ale od 2 dni są już bilety na mecz POLSKA - Irlandia w Chorzowie

ja już kupiłem :dance:

więcej info

http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f9 ... 106=pn0075&
http://www.stadionslaski.pl/index.php?c ... _news=3302

Obrazek
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 20:12

tabo89 pisze:nie wiem czy wiecie ale od 2 dni są już bilety na mecz POLSKA - Irlandia w Chorzowie

ja już kupiłem :dance:

więcej info

http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f9 ... 106=pn0075&
http://www.stadionslaski.pl/index.php?c ... _news=3302
Ja też mam już kupione, ale nie wiem jeszcze jaki sektor, wiem, że na łukach. No a 12. jadę do Bydgoszczy, na Polska - Grecja :D:D

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2009, 12:57

@Majos nie orientujesz się kiedy będą wysyłać?

wiem że zawsze było na ostatnią chwilę aa nigdzie nie mogę znaleźć info o terminie wysyłki

Obrazek
Pawel1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2009, 13:12

Tydzien przed meczem powinny byc przynajmniej tak byla w meczu z Czechami.

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2009, 15:38

tabo89 pisze:@Majos nie orientujesz się kiedy będą wysyłać?

wiem że zawsze było na ostatnią chwilę aa nigdzie nie mogę znaleźć info o terminie wysyłki
Ciężko mi to stwierdzić, wychodzi na to, że muszą się do meczu wyrobić, ale wiadomo im wcześniej tym lepiej.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2009, 18:10

http://sport.interia.pl/raport/elms2010 ... yl,1358478

Jest kadra jest Obraniak jest Roger nie ma Peszki!! :shock: .
Ogólnie bez sensacji, wiadomo, że nie czas na eksperymenty i skład był do przewidzenia. Chociaż jestem zaskoczony brakiem Peszki, gościu który jest w największym gazie w naszej lidze jest na liście rezerwowej. Roger który stracił miejsce w pierwszej 11 Legii, za to pewne miejsce ma u Leo.

Miło, że powrócili Gancarczyk i Golański, może jeszcze nie na pierwsza 11, ale kto wie może jakieś urazy lepsza dyspozycja na treningu pozwoli wyeliminować "pewniaków" typu Jacek Krzynówek czy Darek Dudka.

Jedna mnie martwi, że znajdują się zawodnicy w kadrze którzy nie grają czy gorzej nie mają klubów: [Smolarek, Roger. Krzynówek (gra ? nie wiem), Załuska, Golański (? też nie wiem?) i Murawski który dwa razy wszedł jak Rubin miał już 3 punktu w kieszeni] zawsze mają miejsce w kadrze.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2009, 11:09

Jakiejkolwiek kadry Leo by nie powołał zawsze będą jakieś kontrowersje. Wiadomo obecnie Peszko jest w gazie, więc by się przdał, co nie za bardzo tyczy się Krzynówka, Rogera czy Smolarka. Murawskiego jeszcze bym zostawił, bo może się wybić jeszcze i zacząć grać w Rosji.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2009, 11:37

aa zapomniałem napisać, wczoraj dotarły bilety, jak zwykle świetne graficzne wykonanie :ok:

co do powołań to niestety Krzynówek jest i wydaje mi się że powołałby go nawet ze złamaną nogą... niestety

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2009, 08:26

tabo89 pisze: co do powołań to niestety Krzynówek jest i wydaje mi się że powołałby go nawet ze złamaną nogą... niestety
:whistle: Kontuzja Wasyla okropieństwo.

Paradoksalnie cieszę się jednak, ze szanse otrzyma Golański. Moim zdaniem piłkarz nie gorszy od Wasilewskiego, o większym potencjale. Nie mówię, że od razu będzie zbawieniem kadry, bo zdecydowanie za późno zostaje do niej powołany, ale po cichu liczę, że dwa najbliższe mecze będą dobre w jego wykonaniu.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2009, 08:32

faktycznie kontuzja Wasyla straszna, obejrzałem wideo i dziwię się że Marcin z takim bólem nie stracił przytomności

około roku przerwy.. mam nadzieje że będzie mógł wrócić do piłki bo jeśli uszkodzone są nerwy to nie duże nadzieje są

na pewno duża strata dla reprezentacji bo Wasyl był pewniakiem

ale jest twardy więc wyjdzie z tego ;)

Obrazek
diegoool

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2009, 09:43

jedno jest pewne, w reprezentacji prędko Wasilewski nie zagra.. MŚ 2010 go ominą, jak i całą reprezentacje pewnie;d;d;d

"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
ODPOWIEDZ