TRÓJMIASTO|| wspólne wypady na mecze
- M.R.
- Juventino
Jako że mecz jest dość wcześnie,bo o 12:30, ilość lokali gdzie będzie można go obejrzeć jest bardzo ograniczona. Mogę się przejść do lokalu "BEDEKER" (dawne LSP) na Kaletniczej i zapytać się czy puszczą w TV to spotkanie. Jeżeli będzie taka możliwość to napiszę o tym na forum.
- M.R.
- Juventino
W niedziele o 12:30 będzie transmisja meczu Juventus - Parma w "Bedekerze" w Gdańsku na ul Kaletniczej.
http://www.bedekerclub.pl/bedekerlivesport.aspx - link dla potwierdzenia.
http://www.bedekerclub.pl/bedekerlivesport.aspx - link dla potwierdzenia.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- M.R.
- Juventino
Myślę że mecz na pewno będzie transmitowany. W ubiegłym sezonie mecz Juve - Genua który był o 12:30 puścili 2 osobom
Zresztą mają ten mecz w planie transmisji , więc na miejscu wystarczyłoby grzecznie o tym przypomnieć.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- Paulo
- Juventino
No dwóm ale byliśmy tam przynajmniejM.R. pisze:Myślę że mecz na pewno będzie transmitowany. W ubiegłym sezonie mecz Juve - Genua który był o 12:30 puścili 2 osobomZresztą mają ten mecz w planie transmisji , więc na miejscu wystarczyłoby grzecznie o tym przypomnieć.

- M.R.
- Juventino
Co oznacza, że nawet i dwóm osobom puszczą tam mecz, ważne aby były
Otwierają się jutro o 12:00, więc ja tam będę jakoś od 12:10 i przypominał że mają ten mecz w planie transmisji.

- kedzior1392
- Juventino
Witam. Ja jestem nowy w Gdańsku, gdyż rozpocząłem studia, ale chętnie bym się zgadał na jakiś meczyk Juve. :-D