Kto ma fajne fotki dziewczyn w strojach Juve ??
- Brutalo
- Juventino
Czyli jesteśmy w podobnej kropce. Moja Pani Promotor była dziś wyraźnie niezadowolona czterdziestoma stronami magisterki...io_sono_Juventina pisze:Jak ogarnę temat studiów to masz to jak w bankuBrutalo pisze:![]()
Czekamy na tapetę1440x900 poproszę
Bardzo ładne zdjęcia :twisted:
Trzymam za słowo

- io_sono_Juventina
- Juventino
Też idę ogarnąć temat magisterki....mój Promotor chce abym zrobiła ją w AngliiBrutalo pisze:Czyli jesteśmy w podobnej kropce. Moja Pani Promotor była dziś wyraźnie niezadowolona czterdziestoma stronami magisterki...io_sono_Juventina pisze:Jak ogarnę temat studiów to masz to jak w bankuBrutalo pisze:![]()
Czekamy na tapetę1440x900 poproszę
Bardzo ładne zdjęcia :twisted:
Trzymam za słowoi gratuluję ładnych fotografii

- MarCin1897
- Juventino
Witam,
Na początku chciałbym zaznaczyć, że nie jestem zwolennikiem takich akcji typu "daj lajk" ale to sytuacja wyjątkowa gdyż moja dziewczyna bardzo uparła się, żeby wygrać darmową sesję w stroju piłkarskim. Jak udało mi się dowiedzieć od przyjaciółek ma być to specjalny prezent dla mnie i ta sesja ma odbyć się w stroju nie innego klubu jak Juventus
Chciałbym po kryjomu pomóc jej w zrealizowaniu pomysłu i jeśli ktoś będzie miał chwilę i mógłby wspomóc akcję oddając "lajka" to z góry dziękuję, efekt końcowy z pewnością opublikuję
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... t=1&ref=nf
ps. mam nadzieję, że takie akcje nie są karane.
Na początku chciałbym zaznaczyć, że nie jestem zwolennikiem takich akcji typu "daj lajk" ale to sytuacja wyjątkowa gdyż moja dziewczyna bardzo uparła się, żeby wygrać darmową sesję w stroju piłkarskim. Jak udało mi się dowiedzieć od przyjaciółek ma być to specjalny prezent dla mnie i ta sesja ma odbyć się w stroju nie innego klubu jak Juventus

Chciałbym po kryjomu pomóc jej w zrealizowaniu pomysłu i jeśli ktoś będzie miał chwilę i mógłby wspomóc akcję oddając "lajka" to z góry dziękuję, efekt końcowy z pewnością opublikuję

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... t=1&ref=nf
ps. mam nadzieję, że takie akcje nie są karane.
- JuniorJuve
- Juventino
Lajk i ode mnie 

"Pamiętaj jednak, żeby robić swoje. Takie masz zadanie na tym trudnym świecie, musisz podtrzymywać swoją miłość i robić swoje, żeby nie wiedzieć co. Bierz się w garść i po prostu rób swoje"
- charles
- Juventino
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
- Supersonic
- Juventino
Podziele sie z Wami moja nowa tapeta, ktora dzis rano z zaskoczenia ustawila mi moja ukochana <3
( zna cala kadre, a ostatnio zaczyna mnie juz pouczac w kwestii taktyki. Wsrod znajomych Juventinich fejm absolutny zdobyla typujac poprawnie wynik meczu z Chelsea wraz ze wszystkimi strzelcami, podanymi w kolejnosci o_O. Nie lubi Vucinicia od poczatku jego przygody z Juve i uwaza, ze na mecz powinien zabierac materac, zeby sobie wygodniej lezec w polu karnym. A Matri jest gruby 8)
8)
( zna cala kadre, a ostatnio zaczyna mnie juz pouczac w kwestii taktyki. Wsrod znajomych Juventinich fejm absolutny zdobyla typujac poprawnie wynik meczu z Chelsea wraz ze wszystkimi strzelcami, podanymi w kolejnosci o_O. Nie lubi Vucinicia od poczatku jego przygody z Juve i uwaza, ze na mecz powinien zabierac materac, zeby sobie wygodniej lezec w polu karnym. A Matri jest gruby 8)

- Cabrini_idol
- Juventino
Sonic gdzie mieszkasz tzn gdzie mieszkacie ??
nie no zarcik ..

- Supersonic
- Juventino
Zapraszam do Wuwua.Cabrini_idol pisze:Sonic gdzie mieszkasz tzn gdzie mieszkacie ??nie no zarcik ..
Zreszta wrzucilbys cos z czelusci twardziela, wierze w Twoj dobry gust :twisted:
- Dzium
- Juventino
Swieże fotki piękych pań w jeszcze piękniejszych koszulkach
:
KLIK 1, KLIK 2, KLIK 3, KLIK 4, KLIK 5, KLIK 6.
Wszystkie zdjęcia pochodzą z tego fanpage na fb, gdzie można znaleźć jeszcze więcej fotek.
edit: 2 - moja faworytka <3
KLIK 1, KLIK 2, KLIK 3, KLIK 4, KLIK 5, KLIK 6.
Wszystkie zdjęcia pochodzą z tego fanpage na fb, gdzie można znaleźć jeszcze więcej fotek.
edit: 2 - moja faworytka <3
Ostatnio zmieniony 02 marca 2013, 23:25 przez Dzium, łącznie zmieniany 1 raz.