Wasze ulubione kluby przed Juve
- January
- Juventino
ja wcześniej jak byłem młody to lubiłem wiele klubów europejskich(Manchester, Real, i te które miały ładne koszulki
)...jednak od dobrych kilku lat w moim sercu jest tylko Juve 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- misiek juventino
- Juventino
Witam wszystkich fanow Juventusu!!!!!!!
W moim sercu nie bylo i nie bedzie innego klubu niz Juve!!!!!!!
Jestem fanatykiem :lol: forza Juve!!!!!!!!!!
- Mr Cezary
- Juventino
Supermisiek juventino pisze:Witam wszystkich fanow Juventusu!!!!!!!

Juve kibicuję od 1996 roku. Był to mój pierwszy klub piłarski, którym się zainteresowałem. Wcześniej interesowała mnie tylko i wyłącznie koszykówka. Finał LM z Ajaksem, zmienił jednak diametralnie mój stosunek do kopanej. A mianowicie jeden człowiek - Alessandro Del Piero. To on stał się moim pierwszym piłkarskim idolem i jest nim po dziś dzień. W maju zatem będę obchodził 11-stą rocznicę mojego kibicowania Juve. Nie wyobrażam sobie wspierania innej drużyny klubowej. Oczywiście nie wliczam tu polskich drużyn, walczących w europejskich pucharach.
- wojtas_JuveFan
- Juventino
Juve Juve i tylko JUVE!! Ja kibicuje temu wspaniałemu klubowi odkąd ojcieć przywiózł mi dwa kubki z włoch
Juvei Milanu miałem 6 lat odziwo ten z milanu mi się nie spodobał, ale ten Juve tak i od tamtej pory jestem za Juve już 11 lat
i tak pozostanie na wieki wieków ameNT!! Wsadzie kluby które lubie to te które mają SZTAME z Juve między innymi Den Haag czy (L)... W Polsce trzym kciuki za Legie 

- gloria_victis
- Szczakowianin
Ja natomiast ubóstwiam wręcz najlepszy polski klub pod tytułem Szczakowianka! Go go Szczakovia, hail to the victory
"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
- Max_LP
- Juventino
Ja od kiedy pamietam kibicuje juvee i tylko juvee pamietam jedynie jeden moment kiedy bylem pełen podziwu dla Man U kiedy wygrali Finał z Bayernem 2:1 wspaniały mecz pamietam go dokładnie ale pozatym to na zawsze juve nikt inny :naughty:
bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- Lord_Chaos
- Juventino
Od 94 roku Juventus i tak już zostanie.
- Krystian Walkiewicz
- Juventino
ja mialem z 8lat i tak do 10-go roku zycia kibicowalem milanowi(wstyd)
ale jakos puzniej znienawidzilem milan i od tamtego czasu do konca zycia tylko JUVE liczy sie :!:

ale jakos puzniej znienawidzilem milan i od tamtego czasu do konca zycia tylko JUVE liczy sie :!:

- krystiank
- Juventino
No a u mnie odrazu miłośc do JUVE sie zaczeła ...jako kluby ... Co ogladalem ten mecz z Ajaxem a potem znowu ich w akcji z River Plate i wiedzialęm ze to ten klub !! Z polskich to z Widzewa do Wisły przeskakiwalem a teraz zadnego nie lubie z Polski. Chyba ze Korona Kielce jak juz coś.
- Myzarel
- Juventino
Od tak mniej więzej 13 lat tylko juve a powod prozaiczny bardzo - koszulka Alexa na urodziny. I tak już zostało, nie kibicuje nikomu innemu, polska liga mnie bardzo malo obchodzi a tym bardzeij zaspół z mojego miasta przez co naraziłem się paru grupom społeczny. Ale za Juve oddać moge wszystko!
P.S.
Jak ja z całego serca nienawidzę Interu i Realu nikt nie ma pojęcia
P.S.
Jak ja z całego serca nienawidzę Interu i Realu nikt nie ma pojęcia

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti