Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Stoiczkow

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 19:59

Maly pisze:puszczanie barca chelsea to bzdura przy takim wyniku pierwszego meczu
jesli braliby najbardziej emocjonujaco zapowiadajace sie spotkanie wybrali by milan bayern ale oni wola puscic barce bo vbarca to barca i ten niesamowity ronaldinho na widok ktorego szaranowicz dostaje orgazmu, tyle
Zabawne. TVP wybiera najatrakcyjniejsze mecze, takie które przyciągną największą widownię. Barca-Chelsea zgromadzi więcej widzów niż zgromadziłby mecz z udziałem Juve (lepiej oglądać ładną grę niż murowanie). Przy tym wyniku wszystko jest możlie i nie pisz że mecz jest rozstrzygnięty.

PS. Trochę szacunku dla wielkich piłkarzy i wielkich drużyn. Gdyby Ronaldinho grał w Juve pewnie popuściłbyś w gacie ze szczęścia, ale cóż są "kibice-fanatycy" niezdolni do obiektywnej oceny. :roll:

Nothing really matters, anyone can see
Nothing really matters
Nothing really matters, to me
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 20:20

Stoiczkow pisze: TVP wybiera najatrakcyjniejsze mecze, takie które przyciągną największą widownię.
Ktoś kto miał zamiar oglądać lige mistrzów to i tak ją oglądnie , nie sądze aby nagle diametralnie zmienił zdanie bo gra Juventus , który na dodatek może dosyć łatwo odpaść , co powinno przyciągnąc uwagę , ludzie lubią niespdozianki.
Stoiczkow pisze: Barca-Chelsea zgromadzi więcej widzów niż zgromadziłby mecz z udziałem Juve (lepiej oglądać ładną grę niż murowanie).
Murowanie ? Jakie qfa murowanie. Istny żelbetonowy mur to ja widziałem przez 100% meczu po stronie Chelsea i 60% po stronie Barcy.

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 21:31

Yari pisze:
Stoiczkow pisze: TVP wybiera najatrakcyjniejsze mecze, takie które przyciągną największą widownię.
Ktoś kto miał zamiar oglądać lige mistrzów to i tak ją oglądnie , nie sądze aby nagle diametralnie zmienił zdanie bo gra Juventus , który na dodatek może dosyć łatwo odpaść , co powinno przyciągnąc uwagę , ludzie lubią niespdozianki.
Stoiczkow pisze: Barca-Chelsea zgromadzi więcej widzów niż zgromadziłby mecz z udziałem Juve (lepiej oglądać ładną grę niż murowanie).
Murowanie ? Jakie qfa murowanie. Istny żelbetonowy mur to ja widziałem przez 100% meczu po stronie Chelsea i 60% po stronie Barcy.
Wiadome jest, że większość fanów Ligi Mistrzów i ogółem fanów piłki w Polsce i tak obejrzałaby mecz, bez względu na to jaki bo to w końcu faza play-off Champions League i wszystkie są atrakcyjne, ale tu chodzi o to, że obiektywnie patrząc na poziom 2 zespołów grających w parze to Chelsea i Barca prezentują się lepiej niż porównywalnie Juve i Werder, nie sądzisz ?? Więc chyba TVP robi dobrze pokazując ten mecz ... Nie możemy na każdą decyzję publicznej TV patrzeć krzywym okiem tylko dlatego że jesteśmy kibicami Juve.

No z murowaniem to chyba przesada, ale tu już nie chodzi o sam poziom meczu (atrakcyjność, ilość strzelonych bramek itp.), ale o poziom gry obu zespołów. Podejrzewam, że mecz rewanżowy będzie dużo ciekawszy więc nie ma o czym dyskutować. Akurat z tą decyzją Telewizji Polskiej S.A sie zgadzam :P , bo patrze na to, a raczej staram sie patrzec obiektywnie :whistle: :whistle:

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 21:58

Stoiczkow pisze:Zabawne. TVP wybiera najatrakcyjniejsze mecze, takie które przyciągną największą widownię. Barca-Chelsea zgromadzi więcej widzów niż zgromadziłby mecz z udziałem Juve (lepiej oglądać ładną grę niż murowanie). Przy tym wyniku wszystko jest możlie i nie pisz że mecz jest rozstrzygnięty.
bla bla bla
o glupocie tej czesci twojej wypowiedzi wypowiedzieli sie juz moi poprzednicy
mecz milanu z bayernem bedzie ciekawszy
a "murowanie bramki" to wlasnie tacy wymyslili chyab jak ty co to pewnie w zyciu nie widzieli meczu wloskiej druzyny, pozatym nawet durne murowanie bramki jest czescia futbolu i co wiecej smiem twierdzic ze trudniejsza niz strzal z czuba z 16 metrow
Stoiczkow pisze:Trochę szacunku dla wielkich piłkarzy i wielkich drużyn.
odnioslem sie do zamilowan pana szaranowicza nie do tego jak gra ktokolwiek, blednie odczytales moja wypowiedz
Stoiczkow pisze:Gdyby Ronaldinho grał w Juve pewnie popuściłbyś w gacie ze szczęścia, ale cóż są "kibice-fanatycy" niezdolni do obiektywnej oceny. :roll:
i tacy jak ty niezdolni do jakiejkolwiek oceny, jelsi milan i bayern nie maja gwiazd, jelsi ich wynik nie jest otarty, jelsi to nei bedzie mecz finalisty ostatniej LM to ok, barca chelsea jets jedynym slusznym meczem do transmitowania nawet jelsi w pierwszym meczu padlby wynikl 5-0

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Stoiczkow

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2006, 22:53

maly pisze:barca chelsea jets jedynym slusznym meczem do transmitowania nawet jelsi w pierwszym meczu padlby wynikl 5-0
2:1 to otwarty wynik więc o co ta kłótnia :?: TVP wybrało najlepszy możliwy mecz i tyle.

Nothing really matters, anyone can see
Nothing really matters
Nothing really matters, to me
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 19:59

W dzisiejszych wiadomosciach wspomniano o meczu
Włochy-Niemcy...pokazali bramki Gilardino Toniego Rossiego ale Alexa nie :[ :[ możliwe ze to przypadek ale mnie osobiscie to wkurzyło ...

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 20:13

Także oglądałem wiadomości i również mnie wkurzyło pominięcie Alexa, który zdobył naprawdę ładną bramkę...nawet moja matka zaczęła trochę pulać na wiad. Polsatu(jest fanką Alexa i Pavla :dance: ). No ale cóż poradzić...raczej nie damy rady wpaść do studia w celu skopania kilku tyłków :wink:

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
Marian50

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 13:54

Fani Juve z Warszawy zróbcie manifestację pod siedzibą TVP.SA.Pokażcie na co was stać!!!

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 14:40

Dobry pomysł hehe. Napewno pokażą w wiadomościach :wink:

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2006, 14:49

Wczoraj się zdziwiłem, że coś powiedzieli o Juve i nawet pokazali jak sie przygotują do meczu z Werderem. Ciekawe co dzisiaj powiedzą :?: w Sportowym Expressie i w Sporcie. Ciekwe jaki mecz pokażą za 2 tygodnie. Wczoraj już się bałem że sobie nie zobacze Juve już w tych rozgrywkach. Na polsacie też lookne bo wieksze prawdoipodobieństwo że tam pokażą hehe. Wyślijcie meila z zapytaniem o mecz jaki beda tranasmitowac, ja też to zrobie. Jak coś będe wiedział to dam Wam znać, ale Wy też popróbujcie. Powodzenia !
Ostatnio zmieniony 08 marca 2006, 18:35 przez MarcinB, łącznie zmieniany 1 raz.

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2006, 15:06

A w TVP pokazali w Sporcie stary herb ;/

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2006, 15:33

marcinb1989 pisze:Wczoraj się zdziwiłem, że coś powiedzieli o Juve i nawet pokazali jak sie przygotują do meczu z Werderem. Ciekawe co dzisiaj powiedzą :?: w Sportowym Expressie i w Sporcie.
Pokazą, czy nie - co to zmieni? Dla mnie to moga o nas wogóle nie mówic i nie pisac, szczególnie w tych bravo sportach, bo potem wkładaja nas do jednego worka z Realem, Barcelona, Chelsea itp. czyli klubami gdzie 80% kibicow to 12latkowie - to nie stereotyp, taka jest prawda.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 marca 2006, 15:41

Tak, tak, 80% to 12 latkowie, wiesz, jesteś śmieszny w tym momęcie, klubom kibicują ludzie z różnych przedziałów wiekowych i zapewniam cię, że w żadnym z tych klubów nie stanowi 80% kibiców 12 latkowie. Czy tacy kibice są gorsi? Nie traktuj ludzi po wieku, bo to z reguły ci starsi kibice robią zadymy, niszczą stadiony, rzucają nożami, więc ci 12 latkowie nie są wcale tacy źli...
Ja jestem za tym aby pokazywać, nie chodzi mi już o popularność bo tej Juve nie brakuje. Chodzi mi o to, że często jedynym kontaktem z drużyną jest TV dla wielu kibiców, kiedyś nie miałem internetu i było kiepsko, teraz mam i się z tego powodu bardzo cieszę, lecz wielu jeszcze go nie posiada. Oczywiście Paolo_Rossi_1982 ma internet, Cyfre + i Bóg wie jeszcze co, więc o innych się nie martwi...

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2006, 15:56

Paolo_Rossi_1982 pisze:Pokazą, czy nie - co to zmieni? Dla mnie to moga o nas wogóle nie mówic i nie pisac, szczególnie w tych bravo sportach, bo potem wkładaja nas do jednego worka z Realem, Barcelona, Chelsea itp. czyli klubami gdzie 80% kibicow to 12latkowie - to nie stereotyp, taka jest prawda.
W przypadku Chelsea to raczej prawda, bo mało jest tych prawdziwych kibiców, wieloletnich, a jedynie góra 3 - letchich jak się tam kasa pojawiła...
Co do meczów LM w TVP to proponuję ich redakcji w przypadku fazy grupowej wytypowanie kilku meczów i głosowaine audio-tele, a w przypadku następnych faz wszystkie spotkania i również głosowanie audio-tele, jeśli chcą mieć spokój niech uczynią ten wybór demokratycznym.

Juve per Sempre
Lato1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2006, 16:03

Napisałem maila do Tvp...Zero odpowiedzi.Ale cóż jesteśmy w ćwierćfinale i obojętnie na kogo trafimy i tak muszą nas dać w tv, bo 4 razy pod rzą d Barcy to nie wytrzymam i jeszcze Szpakowski...te jego zachwyty nad grą Barcy...Boże...troche obiektywizmu...bez Ronaldinho są przeciętni i tyle! Juve mimo słabszej formy jest w ćwierćfinale, ale teraz nasza kolej na pokazanie klasy!!!

Obrazek
ODPOWIEDZ