Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Stoiczkow
- Juventino
Zabawne. TVP wybiera najatrakcyjniejsze mecze, takie które przyciągną największą widownię. Barca-Chelsea zgromadzi więcej widzów niż zgromadziłby mecz z udziałem Juve (lepiej oglądać ładną grę niż murowanie). Przy tym wyniku wszystko jest możlie i nie pisz że mecz jest rozstrzygnięty.Maly pisze:puszczanie barca chelsea to bzdura przy takim wyniku pierwszego meczu
jesli braliby najbardziej emocjonujaco zapowiadajace sie spotkanie wybrali by milan bayern ale oni wola puscic barce bo vbarca to barca i ten niesamowity ronaldinho na widok ktorego szaranowicz dostaje orgazmu, tyle
PS. Trochę szacunku dla wielkich piłkarzy i wielkich drużyn. Gdyby Ronaldinho grał w Juve pewnie popuściłbyś w gacie ze szczęścia, ale cóż są "kibice-fanatycy" niezdolni do obiektywnej oceny. :roll:
Nothing really matters, anyone can see
Nothing really matters
Nothing really matters, to me
Nothing really matters
- Yari
- Juventino
Ktoś kto miał zamiar oglądać lige mistrzów to i tak ją oglądnie , nie sądze aby nagle diametralnie zmienił zdanie bo gra Juventus , który na dodatek może dosyć łatwo odpaść , co powinno przyciągnąc uwagę , ludzie lubią niespdozianki.Stoiczkow pisze: TVP wybiera najatrakcyjniejsze mecze, takie które przyciągną największą widownię.
Murowanie ? Jakie qfa murowanie. Istny żelbetonowy mur to ja widziałem przez 100% meczu po stronie Chelsea i 60% po stronie Barcy.Stoiczkow pisze: Barca-Chelsea zgromadzi więcej widzów niż zgromadziłby mecz z udziałem Juve (lepiej oglądać ładną grę niż murowanie).
- Juve Master
- Juventino
Wiadome jest, że większość fanów Ligi Mistrzów i ogółem fanów piłki w Polsce i tak obejrzałaby mecz, bez względu na to jaki bo to w końcu faza play-off Champions League i wszystkie są atrakcyjne, ale tu chodzi o to, że obiektywnie patrząc na poziom 2 zespołów grających w parze to Chelsea i Barca prezentują się lepiej niż porównywalnie Juve i Werder, nie sądzisz ?? Więc chyba TVP robi dobrze pokazując ten mecz ... Nie możemy na każdą decyzję publicznej TV patrzeć krzywym okiem tylko dlatego że jesteśmy kibicami Juve.Yari pisze:Ktoś kto miał zamiar oglądać lige mistrzów to i tak ją oglądnie , nie sądze aby nagle diametralnie zmienił zdanie bo gra Juventus , który na dodatek może dosyć łatwo odpaść , co powinno przyciągnąc uwagę , ludzie lubią niespdozianki.Stoiczkow pisze: TVP wybiera najatrakcyjniejsze mecze, takie które przyciągną największą widownię.Murowanie ? Jakie qfa murowanie. Istny żelbetonowy mur to ja widziałem przez 100% meczu po stronie Chelsea i 60% po stronie Barcy.Stoiczkow pisze: Barca-Chelsea zgromadzi więcej widzów niż zgromadziłby mecz z udziałem Juve (lepiej oglądać ładną grę niż murowanie).
No z murowaniem to chyba przesada, ale tu już nie chodzi o sam poziom meczu (atrakcyjność, ilość strzelonych bramek itp.), ale o poziom gry obu zespołów. Podejrzewam, że mecz rewanżowy będzie dużo ciekawszy więc nie ma o czym dyskutować. Akurat z tą decyzją Telewizji Polskiej S.A sie zgadzam

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
bla bla blaStoiczkow pisze:Zabawne. TVP wybiera najatrakcyjniejsze mecze, takie które przyciągną największą widownię. Barca-Chelsea zgromadzi więcej widzów niż zgromadziłby mecz z udziałem Juve (lepiej oglądać ładną grę niż murowanie). Przy tym wyniku wszystko jest możlie i nie pisz że mecz jest rozstrzygnięty.
o glupocie tej czesci twojej wypowiedzi wypowiedzieli sie juz moi poprzednicy
mecz milanu z bayernem bedzie ciekawszy
a "murowanie bramki" to wlasnie tacy wymyslili chyab jak ty co to pewnie w zyciu nie widzieli meczu wloskiej druzyny, pozatym nawet durne murowanie bramki jest czescia futbolu i co wiecej smiem twierdzic ze trudniejsza niz strzal z czuba z 16 metrow
odnioslem sie do zamilowan pana szaranowicza nie do tego jak gra ktokolwiek, blednie odczytales moja wypowiedzStoiczkow pisze:Trochę szacunku dla wielkich piłkarzy i wielkich drużyn.
i tacy jak ty niezdolni do jakiejkolwiek oceny, jelsi milan i bayern nie maja gwiazd, jelsi ich wynik nie jest otarty, jelsi to nei bedzie mecz finalisty ostatniej LM to ok, barca chelsea jets jedynym slusznym meczem do transmitowania nawet jelsi w pierwszym meczu padlby wynikl 5-0Stoiczkow pisze:Gdyby Ronaldinho grał w Juve pewnie popuściłbyś w gacie ze szczęścia, ale cóż są "kibice-fanatycy" niezdolni do obiektywnej oceny. :roll:
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Stoiczkow
- Juventino
2:1 to otwarty wynik więc o co ta kłótniamaly pisze:barca chelsea jets jedynym slusznym meczem do transmitowania nawet jelsi w pierwszym meczu padlby wynikl 5-0

Nothing really matters, anyone can see
Nothing really matters
Nothing really matters
- Buri
- Juventino
W dzisiejszych wiadomosciach wspomniano o meczu
Włochy-Niemcy...pokazali bramki Gilardino Toniego Rossiego ale Alexa nie :[ :[ możliwe ze to przypadek ale mnie osobiscie to wkurzyło ...
Włochy-Niemcy...pokazali bramki Gilardino Toniego Rossiego ale Alexa nie :[ :[ możliwe ze to przypadek ale mnie osobiscie to wkurzyło ...
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Axel
- Juventino
Także oglądałem wiadomości i również mnie wkurzyło pominięcie Alexa, który zdobył naprawdę ładną bramkę...nawet moja matka zaczęła trochę pulać na wiad. Polsatu(jest fanką Alexa i Pavla
). No ale cóż poradzić...raczej nie damy rady wpaść do studia w celu skopania kilku tyłków 

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- MarcinB
- Juventino
Wczoraj się zdziwiłem, że coś powiedzieli o Juve i nawet pokazali jak sie przygotują do meczu z Werderem. Ciekawe co dzisiaj powiedzą
w Sportowym Expressie i w Sporcie. Ciekwe jaki mecz pokażą za 2 tygodnie. Wczoraj już się bałem że sobie nie zobacze Juve już w tych rozgrywkach. Na polsacie też lookne bo wieksze prawdoipodobieństwo że tam pokażą hehe. Wyślijcie meila z zapytaniem o mecz jaki beda tranasmitowac, ja też to zrobie. Jak coś będe wiedział to dam Wam znać, ale Wy też popróbujcie. Powodzenia !

Ostatnio zmieniony 08 marca 2006, 18:35 przez MarcinB, łącznie zmieniany 1 raz.
- blk01
- Juventino
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Pokazą, czy nie - co to zmieni? Dla mnie to moga o nas wogóle nie mówic i nie pisac, szczególnie w tych bravo sportach, bo potem wkładaja nas do jednego worka z Realem, Barcelona, Chelsea itp. czyli klubami gdzie 80% kibicow to 12latkowie - to nie stereotyp, taka jest prawda.marcinb1989 pisze:Wczoraj się zdziwiłem, że coś powiedzieli o Juve i nawet pokazali jak sie przygotują do meczu z Werderem. Ciekawe co dzisiaj powiedząw Sportowym Expressie i w Sporcie.
- LordJuve
- Juventino
Tak, tak, 80% to 12 latkowie, wiesz, jesteś śmieszny w tym momęcie, klubom kibicują ludzie z różnych przedziałów wiekowych i zapewniam cię, że w żadnym z tych klubów nie stanowi 80% kibiców 12 latkowie. Czy tacy kibice są gorsi? Nie traktuj ludzi po wieku, bo to z reguły ci starsi kibice robią zadymy, niszczą stadiony, rzucają nożami, więc ci 12 latkowie nie są wcale tacy źli...
Ja jestem za tym aby pokazywać, nie chodzi mi już o popularność bo tej Juve nie brakuje. Chodzi mi o to, że często jedynym kontaktem z drużyną jest TV dla wielu kibiców, kiedyś nie miałem internetu i było kiepsko, teraz mam i się z tego powodu bardzo cieszę, lecz wielu jeszcze go nie posiada. Oczywiście Paolo_Rossi_1982 ma internet, Cyfre + i Bóg wie jeszcze co, więc o innych się nie martwi...
Ja jestem za tym aby pokazywać, nie chodzi mi już o popularność bo tej Juve nie brakuje. Chodzi mi o to, że często jedynym kontaktem z drużyną jest TV dla wielu kibiców, kiedyś nie miałem internetu i było kiepsko, teraz mam i się z tego powodu bardzo cieszę, lecz wielu jeszcze go nie posiada. Oczywiście Paolo_Rossi_1982 ma internet, Cyfre + i Bóg wie jeszcze co, więc o innych się nie martwi...
- forza bianco-neri
- Juventino
W przypadku Chelsea to raczej prawda, bo mało jest tych prawdziwych kibiców, wieloletnich, a jedynie góra 3 - letchich jak się tam kasa pojawiła...Paolo_Rossi_1982 pisze:Pokazą, czy nie - co to zmieni? Dla mnie to moga o nas wogóle nie mówic i nie pisac, szczególnie w tych bravo sportach, bo potem wkładaja nas do jednego worka z Realem, Barcelona, Chelsea itp. czyli klubami gdzie 80% kibicow to 12latkowie - to nie stereotyp, taka jest prawda.
Co do meczów LM w TVP to proponuję ich redakcji w przypadku fazy grupowej wytypowanie kilku meczów i głosowaine audio-tele, a w przypadku następnych faz wszystkie spotkania i również głosowanie audio-tele, jeśli chcą mieć spokój niech uczynią ten wybór demokratycznym.
Juve per Sempre
- Lato1897
- Juventino
Napisałem maila do Tvp...Zero odpowiedzi.Ale cóż jesteśmy w ćwierćfinale i obojętnie na kogo trafimy i tak muszą nas dać w tv, bo 4 razy pod rzą d Barcy to nie wytrzymam i jeszcze Szpakowski...te jego zachwyty nad grą Barcy...Boże...troche obiektywizmu...bez Ronaldinho są przeciętni i tyle! Juve mimo słabszej formy jest w ćwierćfinale, ale teraz nasza kolej na pokazanie klasy!!!